- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.361
candycim sen neden mendil sallıyorsun sessiz sessiz...
kötü bi sonuç aldım ama bilmiyorum ya.. çok kötü şartlarda tartıldım.. reglim , 3. günüm bitti.. bugün 4. gün olacak daha da tuvalete çıkmışlığım yok çünkü dönemimi çok ağır geçirdim kasıklarımı hiç zorlamadım.. çok sancılıydı.. son üç gündür akşamları eğitim olduğu için hem çok geç yiyorum hem de annemin ısrarıyla karbonhidrat bol tuz patates ağırlıklı bi menüyle.. boğazıma kadar dolu hissediyorum şu an kendimi yani öyle diyim.. ve sonuç ciddi anlamda kötü öyle 100 200 gram değil :çok üzgünüm:
bu gün hava kapalı o yüden hemen bunaldım sıkıntı bastı, sanki yağmur yağacak gibi bir hava var, güneş olmayınca benim sinirlerim depreşiyor...
reyhan ablam senin o aldığın çiçeğin bir değişik türü var bende bahçe kapımın üzerinde kemer şeklinde yazın seyrine doyum olmuyor...bak bundan benimki aynı renk...
insanlar bazen kendilerine zaman tanımalılarr
sıkıntı yaptıkçaa kendinee
büyürdeee o durdugu yerdee
az rahat ol
hastalıgına ver ve
ben biliyorum ki sen iyileşinde üzerinde fazla yer ve zaman kaplamıcak o hain kilolarrraklinialirimsmile
candycim dün yazdım bende geçen hafta ödem yaptı dedim bu hafta arası çok güzel geçti diyordum ki dün yazdım regl başlangıcı için tekrardan aşırı şiştim ama nasıl şiş anlatamam her yanım acıyor şişlikten sancı çekiyorum bende tartılmaya korkuyorum fakat bundan kaçış yok bu gün böyle olur yarın düzelir stres yapma yeter ki..
Kalliste'mmmmm günaydııın...Canımmm ay boşverin şu kiloları ne yapalım bizi çok seviyorlar ki bırakmıyorlar.Stres yapsakta yapmasakta fukara sümüğü gibi yapışmışlaaaar.Olsuuuun ne yapalımgitmmmiiiiiileeeer.Biz onlardan daha inadızzzzz verceeeez...
Sağlam kafaa ve moralle üstlerine gide gide yürüye yürüye göndereceğiiiiz.
Aldım tabi vitaminlari ilaçları kafam biraz kalktı.Hemen yazmaya başladım.
oburcuğum o bahçe benim değil :))
benim eski bahçem güzeldi bahçemde bulunan mor salkım vardı bak bundan ve birde bunun yanında kiwilerim vardı 3 katlı evi tamamen sarmışlardı ama oturmak kısmet olmadı
ufak yerde zor oluyor yer daralması filan.. bizde eşim çiçeklere özel yer yaptı balkonu tamamen dıştan çevreledi saksıları dizmek için bize engel olmuyorlar ama bakımı dediğin gibi zor bende yaz tatiline gittiğimde filan aklım kalıyor çok su dökülür çürür az dökülür kurur diye hep aklımda.. büyük kızımın arkadaşları gelip suluyorlar allah razı olsun onlardan..
En komiğide ne biliyor musunuz?!......Hesapta ben sadece fidan yetiştirecektim.Eşim gerisiyle ilgilenecekti.Ama her zamanki gibi benim üstüme yıktığı gibi ,birde kalkıp "eee bunlar seneye gene sebze vermeyecekler mi?Ne yani kurayacaklar.Sonra gene aynen tohum fidan oooooooo zor iş dedi."Noktayı koyduuuu.
allahım yarabim ya ağaç zannetti sebzeleri?.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?