Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

oburum sen beni bıraktın bütün suçu sana atim bariii dağıtmak ne kelme yoldan çıktım.benim kızdada tık yok biz ailece bu hafta battık.ama moralimi bozmuycam kilo almışım diye iyce sapıtmıycam arada olur böyle deyip devam edecem.hem bunun yerleşmiş bir kilo olmadığınıda biliyorum.

ha bide ne diycem .ben kiloda çok vermedim ama inanılmaz derecede inceldim gören herkeste öyle diyor zaten giysilerimden bende bunu anlıyorum acaba bendemi kasa çevirdim.kas yağdan daha ağırdır biliyorum ama kas yapacak kadar ağır spor yapmadım.ama nerdeyse 1 aydır yağsız besleniyorum.yani 3 kilo verdiysem inanın valla abartmıyorum 6 kilo vermiş gibi duruyorum.bende kendimi bunlarla avutuyorum.

çikolata ve oceanda erkenden gelse bari dışarı çıkıcam çünkü be bugün erkenden halleder dönerdim.. ortancanın doğum günü psata vs alıcam bide misafirimiz varya kahvaltılık filan alıcam kargoya uğrayacağım vs vs koşturup geleceğim. ben dönünce tartılcam belki yürüyüş fayda eder :))

benim kayınpederim de çok meraklı çiçeklere ev çiçekçi dükkanına döndü geçen sene balkonda domates biber yetiştirdi annemin dırdırından başını alamadı şimdi eltimin babasının bi tarlası var sabahları oraya gitmeye başladı orayı ekip biçiyor kendi kendine soğan falan ekti evde de domates stilledi mi denir ne denir zamanı gelince onları da ekecek. oğluma da evde limon ağacı yetiştiriyor 2 tane oğlumda gidiyor canım canım diye seviyor öpüyor allah razı olsun böyle insanı sevgiler sokuyor oğlumun küçücük yüreğine kızdığım zamanlar oluyor amma hakkını da hiçbir zaman yemem

Hiiiiiii hep benim suçum.....alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:mymekaöv beni Mersam seni denetleyemdim.Gerçi sen birşey kaçırmaşısndır.Ammma şu tuvalet derdi yok mu?Birde yürüyüşe çıkamdım diyorsun.
Olsuuuun ne yapalııım.Hemen kaldığımız yerden devam ediyoruuuz.Olan oldu,ileriye umutla bakıp moralimizi düzeltip.Herşeyin üstüne birde WC ye gidip boşaltım yapıp rahatlıyoruzzzzzz.Yolaaa devam.
Moral bozmak yokkkk.Hava güzel güneş açiiiii arada bulutların arkasına saklansada açiiii.Hemen toparlanıp yürüyüşlere başlıyoruuuz.

bu hafta yine dipteyiz inşallah sonuncu oluruzda belki hepimizin aklı başımıza gelir...

inşallah kallisim ondan önceki hafta sonuncu olmuştuk nasıl azim geldiydi geçen hafta birinci olmuştuk hem haftaya herkesin şişliği geçer herkesin reglisi aynı zamana geldi hastalar iyileşir candy azimli citol neler yapabileceğini gösterdi haftaya bomba oluruz meraketme sen

ayy kalistem yani 500 gram verdim deseydim böyle acele yazmazdın haa.
aldım dedimya ne zaman yazdın pusudamı bekliyodun ne.aman allahım bari sonlara doğru söyleseydimde kimseler görmeseydi.rekabet dünyası anacım aldım deyince sevincinden hemencecik yazdın dimiii.oburum biz ipin ucunu kaçırdık .valla bu hafta yakalamazsak ipin ne ucu kalacak ne kendi...

kızlar şaka bir yana çok kötü bir hafta geçirdim.tahmin ediyorum yine depresyonun eşiğindeyim ama bu gün yatmak yok birazdan duş alacam aşağıda işlerim birikti gidip onları yapacam...

bak ne güzel inceliyormuşsun ebn incelemiyorum herhalde geçen görümcemin kızının doğum günü vardı ya o zaman 12 kilo falan vermiştim kimse de aa sen zayıflamış gibisin dememişti uzun zamandır görmüyorlardı beni halbuki sinir olmuştum ne umutlarla gitmiştim halbuki

bu hafta yine dipteyiz inşallah sonuncu oluruzda belki hepimizin aklı başımıza gelir...

Bu güzeldi işteee:roflol::roflol:
İnsanın suratına daha güzel bir tokat atılmazdıııı.Bizi ancak bu laflar yola getirir.Çok güzel demişsin.Ağzına sağlık KALlistemkaydirigubbakcemile5

Bence kıskançlıklarından birşey dememişlerdir.Kız az mı 12 kiloo......Dile kolay.Deli misin geçen gün gördüm 40-42 bedene indin yazmıştın.Boşver sen onlarııı....Sen kendine bak dert etme milleti.Biz sana burdan ne kadar inceldiğini ve modellere taş çıkarttığını yazarız.

Mersaaaammm canımsın yaaa ne güzel yazmışsın inceldim diye.illa tartıda eksilmek kilo vermek değilki amacımız.Mühim olan yağlardan kurtulmak.Daha dinç ve sağlıklı olmak.

**5.TAKIM 149 .ETAP **
Pia ( 60.0 / 57.8 / 2.2 / 3.67% ) ( mezun oluyor )
tombili ( 80.5 / 80.2 / 0.3 / 0.37% )
mersa ( 77.0 / 77.5 / -0.5 / -0.65% )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 79.7 / 79.7 / 0.0 / 0.00% )
chocolategirl ( 78.5 / 78,5 / 0.0 / 0.00% )
citol ( 111.4 / 112.0 / -0.6 / -0.54% )
candy_candy ( 105.1 / 106.3 / -1.2 / -1.14% )
zazez ( 68.5 / 68.2 / 0.3 / 0.44% ) ( yeni üye )

5.Takım toplam kilo ( 735.3 / 734.8 / 0.5 / 0.07% )

***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / 56.0/-0.5 / -0.90% )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.64 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 (76.4 / 75.8/ 0.6/0.79 %) (eski üye geri döndü)
emirel ( 59.8 / 58.9/0.9 /1.51 % )
CheGuevera ( 68.2 /66.7 / 1.5/ 2.20% )
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.58 % )
ethos ( 78.5 / 78.0/0.5/ 0.64/ % )
Ela ( 63.8 /63 /0.8 /1.25 % )

13. TAKIM TOPLAM KİLO ( 533.8/ 528.5/5.3/0.99)

Son düzenleme:
kızlar bende sitenin bahçesini çiçeklendiriyorum.geçen hafta 100 tane gül fidanı alıp ektik.2 kasa çin karanfili.lalelerimiz açmaya başladı rengarenk.kırmızı balık ağzılarımızda açtı ama onlar solmak üzere.bende bahçemizle uğraşıyorum bahçıvanlara mum tutturdum.bahçe güzel değil diye ama artık çiçekler açmaya başlayınca rahatladım.şimdide çimler biçiliyor.çok güzel görünüyor bahçe.

100 tane gülü banada diksen güzelliğime doyamazsın mersam:roflol: kolay gelsin sanada canım keşke ulaşabileceğimiz kadar yakın olsaydık bak ben ilgilenirdim bahçenleopuyorumnanaktan

Ben çıkıyoruuum.Öğlen ortanca kızın okulda tiyatrosu var.O saate kadar evi biraz toparlayayım.Yarın sabah bir aksilik olmaz ise, büyük kızı kursa götürmeden gelir ,yazdıklarınızı okuruuum.Herkese kolay gelsin.

ellerine sağlık canım.Eminim çok güzel olmuştur.Şimdi sen öğle sıcağı bastırmadan çık bir siteye hem yürüyüşünü yap ,yeni biçilen çim kokusuda başka güzel olur, hemde çiçeklere bak bakalım hepsi açmış mı.......

bende kaçıyorum arkadaşlar..
bijom günaydın hoşgeldin..

ben kardeş takıma not bırakayımda sonra işime bakayım dönünce hallederim listeleri..

oy bu hafta nettiniz böyleee :bbo:

YEMDİK İÇMEDİK AMMMA kilo da veremedikkkk.Hayatım ne edelim.Senin yokluğunda böyle olduk.Her sabah buraya gelip bizi yönlendirip bize moral vermeyince işte sonuçeyvahedigeldismile........Olsun sen sağlıklı bir şekilde güzel haberle döndün ya artık tam gaz haftaya 1....:hooray::hoorayluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…