- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.381
Mersaa'm nerde ayyy yaaa eşimi bu hafta ben tek başına bıraktım.Kendimi çok kötü hisediyorum.Umarımm dağıtmamıştır.
Kızzzzlar çıtırlarrr Merve ve Aleyna nerdeiniz.Derslerden fırsat bulup gelemiyorsunuz.Biliyorum ama ben sizin ne yaptığınızı çok merak ediyorum.Ne olduuuu kilolar ?!....Onlar gitmese bile dert etmeyin ölçüleri aldınız değil miiiii?Ölçülerden gitmesi bile çooook iyi.Çünkü bu yağların kasa döndüğünü gösterirrr....
kızlar günaydın.ama moralim bozuk tartıdan şimdi indim aslında beklediğim bir sonuçtu bu hafta .tamam kızacaksınız geçen pazarki tatlı ve pasta bide hafta içinde 2 kere yarımşar paket kepekli bisküi.ama inanın kaçamağımın hepsi bu.bide 2 gündür tuvalete uğrayamıyorum.bide biliyosunuz moralim çok bozuktu hiç spor yapamadım sayılır bütün gün evde yattım dün.bütün bahanelerimi sıraladım şimdi sonucu yazıyorum.500 gram fazla çıktım.
bu hafta yine dipteyiz inşallah sonuncu oluruzda belki hepimizin aklı başımıza gelir...
**5.TAKIM 149 .ETAP **
Pia ( 60.0 / 57.8 / 2.2 / 3.67% )
tombili ( 80.5 / 80.2 / 0.3 / 0.37% )
mersa ( 77.0 / 77.5 / -0.5 / -0.65% )
obur ( 74.6 / 74.6 / 0.0 / 0.00% )
Ocean ( 79.7 /
chocolategirl ( 78.5 /
citol ( 111.4 / 112.0 / -0.6 / -0.54% )
candy_candy ( 105.1 / 106.3 / -1.2 / -1.14% )
oburum sen beni bıraktın bütün suçu sana atim bariii dağıtmak ne kelme yoldan çıktım.benim kızdada tık yok biz ailece bu hafta battık.ama moralimi bozmuycam kilo almışım diye iyce sapıtmıycam arada olur böyle deyip devam edecem.hem bunun yerleşmiş bir kilo olmadığınıda biliyorum.
ha bide ne diycem .ben kiloda çok vermedim ama inanılmaz derecede inceldim gören herkeste öyle diyor zaten giysilerimden bende bunu anlıyorum acaba bendemi kasa çevirdim.kas yağdan daha ağırdır biliyorum ama kas yapacak kadar ağır spor yapmadım.ama nerdeyse 1 aydır yağsız besleniyorum.yani 3 kilo verdiysem inanın valla abartmıyorum 6 kilo vermiş gibi duruyorum.bende kendimi bunlarla avutuyorum.
bu hafta yine dipteyiz inşallah sonuncu oluruzda belki hepimizin aklı başımıza gelir...
bak ne güzel inceliyormuşsun ebn incelemiyorum herhalde geçen görümcemin kızının doğum günü vardı ya o zaman 12 kilo falan vermiştim kimse de aa sen zayıflamış gibisin dememişti uzun zamandır görmüyorlardı beni halbuki sinir olmuştum ne umutlarla gitmiştim halbuki
kızlar bende sitenin bahçesini çiçeklendiriyorum.geçen hafta 100 tane gül fidanı alıp ektik.2 kasa çin karanfili.lalelerimiz açmaya başladı rengarenk.kırmızı balık ağzılarımızda açtı ama onlar solmak üzere.bende bahçemizle uğraşıyorum bahçıvanlara mum tutturdum.bahçe güzel değil diye ama artık çiçekler açmaya başlayınca rahatladım.şimdide çimler biçiliyor.çok güzel görünüyor bahçe.
kızlar bende sitenin bahçesini çiçeklendiriyorum.geçen hafta 100 tane gül fidanı alıp ektik.2 kasa çin karanfili.lalelerimiz açmaya başladı rengarenk.kırmızı balık ağzılarımızda açtı ama onlar solmak üzere.bende bahçemizle uğraşıyorum bahçıvanlara mum tutturdum.bahçe güzel değil diye ama artık çiçekler açmaya başlayınca rahatladım.şimdide çimler biçiliyor.çok güzel görünüyor bahçe.
oy bu hafta nettiniz böyleee :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?