- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.841
Hmm hadi bakalim sabah brmal yeseyde hic bsey olmaz aksami hafif atlattiktan snra ama sanki yarin senin onune gecicek gibiyim sanki sen ne dusunuyosun bu knudaBen sabaha uyamadım eşim vardı evde kh yaptım akşam da salatayı yiyip günü kapatırım
Niye göreyim bakayım yazmadım mı daha yani tambak beni hayal kırıklığına mı uğrattın ne yedin ha ne çabuk söyleEvet canım giderdi ama ben sizin kadar iradeli değilim ki
zaten akşam ki menümümatilda34 görmesin yani...
Seveyim senin hırsını cumaya çok vaaaar:)Ahahahh hadi bakalim görecegizzzzzzcok pisss hirslandim
Bekle cnm ananas ta çok severim greyfurt eh işte de senin güzel hatrına yicez artık :)Walla haftaya ananas ve yağ yakıcı greyfurt var menulerden sizden iyi performans bekliyorum
Ayy bende seni severimSeveyim senin hırsını cumaya çok vaaaar:)
Yap tabi ne oturuyon boş boş :)önce dün ne yedin onu yaz bakemAy ben de de bisiklet var bari onu yapayım oturduk yerden:))))
Ben düşünmem yaparım :))Hmm hadi bakalim sabah brmal yeseyde hic bsey olmaz aksami hafif atlattiktan snra ama sanki yarin senin onune gecicek gibiyim sanki sen ne dusunuyosun bu knuda
Didem senin yaş kaç evlilimisin çocuk var mı böcüğüm bi deyiverAyy bende seni severimrakibe böcügü olduk bizzz
Niye göreyim bakayım yazmadım mı daha yani tambak beni hayal kırıklığına mı uğrattın ne yedin ha ne çabuk söyle
25 le başlayalım squata ozaman ne dersin 5 er 5 er arttırarak gidelimbende indiremedim leslie'yi yaatamam olur, ya sabahtan ya da bi gün önceden netleştirelim o zaman.
olur, ben varım
Yap tabi ne oturuyon boş boş :)önce dün ne yedin onu yaz bakem
Yemezler yavrum ben sana 2. şans verdim bunun için mi ha bunun için mi yaz sen yaz benimde senin için bi süprizim olcakAksam soyleyeyim en azından aksama kadar itibarım kalsın olmaz mı. Ama ben kaçamak deyince aklıma hep tatlı geliyor ondan öyle şey oldyydu yedikten sonra aklıma geldi hocam
Fıstık mı ne kadar yedinDün değil canim bu sabah dün sadece detoks yaptım ya yumurta ve greyfurt tükettim. Bide fıstık
canım sabah seni ördeğim listeye eklememiş bende bildirim yapmadın zannetmiştim çünkü sen hep erkenden yapıyorsun ya o yüzden tebrikler 73 ü görmüşsünAnlamadım kaptanim, kilo bildirimi açısından mi dediniz. Sabah 2 toplantım vardiBen bildirdim zaten kilomu
canım pancarlı kinoa ne tatlım evde pancar da var kinoa da bende yapayımAç yatma pancarlı kinoa bence açlıktan daha etkili olacak cnm
Burda tatlı demişin kafam karıştıAksam soyleyeyim en azından aksama kadar itibarım kalsın olmaz mı. Ama ben kaçamak deyince aklıma hep tatlı geliyor ondan öyle şey oldyydu yedikten sonra aklıma geldi hocam
Nette tarifi var kaptancım dur linkini atayımcanım sabah seni ördeğim listeye eklememiş bende bildirim yapmadın zannetmiştim çünkü sen hep erkenden yapıyorsun ya o yüzden tebrikler 73 ü görmüşsün
canım pancarlı kinoa ne tatlım evde pancar da var kinoa da bende yapayım
nette varsa bakarım canım nasıl bişeymişNette tarifi var kaptancım dur linkini atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?