- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.801
Sen bilirsin cnm ama üzme kendini sen hamişsin olcak o kadar 5. aydan sonra iştah artıyor gittikçe normal yani :)Gunaydınlar ben feciiiii bir sayıyla geldim1 haftada 900 gr almısım utanc tablosu resmen
Böyle olacagını tahmin ediyordum zaten, ana ögünlerimde saglıklı seyler yesem de bu hafta aralarda coooook kacamak yaptım cok... Hemen ben de kendime ceki düzen veriyorum, hatta gerekirse menü falan yazayım buraya da, bu böyle olmaz
Tebrikler kankim çok iyisin
Kaç aldın bugüne kadarOnun farkındayım zaten de küçük bir hamile şımarıklığı yapmak istemistim
Ama bence simdiden cok aldımSonumu iyi görmüyorum. Sabah tartıya cıkınca psikolojim bozuldu resmen
Teşekkür ettim kaptancım yüzde için:)***5. Takım 494. Etap***
toplight (71,4/71,6/-0,2/-%0,28)
tatlitambak (75,3/)
inatettimolacak (69,9/68,4/1,5/%2,15)
wendigo (61,5/) kilosu sabit
medusa38 (64/61,3/2,7/%4,22)
toz-pembe (66,9/66,6/0,3/%0,45)
azaydidem (68,7/67,5/1,2/%1,74)
KumraL_KrakeR (67,4/66,2/1,2/%1,78) mezun olmak istiyor
Pdr93 (74,6/)
servey (75,1/77/-1,9/-%2,53)
bsram09 (65,5/)
matilda34 (68,2/67,1/1,1/%1,61)
5. Takım Ortalama: %
nilsub (77,7/)
ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (64,5/)
morordek (63/63,9/-0,9/-%1,43)
candy_candy (116,3/117,4/-1,1/-%0,95)
kızlar maalesef bende 200 gr almışım
Benim diyeti bıraktı geri kilomu aldın bana söylediğin daha azdi
Rakibem Harikasın 400 Gr var aramızda haftaya kaç olcaz merakla bekliyorum :)Eki Görüntüle 1920017
Gunaydin hanimlarrr eksilmeye devmmm
Hemen atim tarti fotomu ben gecmisi okuyup geliyrum
@toplight @morordek
Sende canım sende artilarla beraber 2 kiloya yakın verdin sende sporu artırınca bence daha iyi gidecekTebrikler kankim çok iyisin
Sonra sen sistemi karıştırın bugüne kadar devam etsen sende 2.5 verirdin bence neyse hayırlısı artikYok canım almadim seninle bu diyete 76.6 ile başladım. Ona göre 1.7 kilo vermisim canım. Zaten çok ta abes bişey yemedim. Ama direnen bişey var anlamadim. Yediklerimi hep yazdım. Alves yapınca vücut onu daha zor veriyor. 73 lere insem daha hızlı gidecek kilolar.
Tabiki de kapışıcaz yavrum 400 ü sana bırakmam ona göre :))Kizlar kilo veren herkesi tebrik ederim masallah bize kilo veremeyenlerde haftaya gzel bi eksiyle gelirsiniz insallah
matilda34 cim tebrik ederim 400 gr la beni gecmissin
ama haftaya daha bi ski kapisalim diyrum ne dersinnnnn
Temmuz ağustos benim içinde uygun cnm bi düşüneyim ciddi ciddi :)tamam canım, inşallah temmuz-ağustosta olsun, seneye nisana da doğsun
bende ne kafa dağıtıyodum yürürken yaa, çok özlüyorum yürümeyi ama çoook soguk, kızım huysuz..
Bugün cuma ama didem bugün çok sıkı tutuyo seni geçmek niyeti haberin olsun kankimTabiki de kapışıcaz yavrum 400 ü sana bırakmam ona göre :))
Anlamadım kaptanim, kilo bildirimi açısından mi dediniz. Sabah 2 toplantım vardimedusa38 gene muhteşemsin yaww
azaydidem sende öyle
@inatettimolacak seninde güzel gitmiş tatlım
Pumpkinspicelattee tatlım sn hiç bu saate kalmazdın
kızlar kg veren herkesi tebrik ediyorum
Tabiki hayır çok faydalı kan şekerini düzenler tok tutar da böyle bi bağımlılık ilk defa duyuyorum :))kızlar ben tarçınlı yoğurt bağımlısı oldum, zararı var mıdır ki?
Tebrikler cnm gitmiş olması önemliGeçmişi okuyamadim okuyan geliyordum yoksa sayfalar karışıyor telden girince.
Kilom bu hafta çok iyi olmama rağmen pek gitmedi ama asıl atak haftaya olacak inşaallah
Geçen hafta 75.3
bu hafta 74.9
fark 400 gr
Cnm benim en az 900 almak gerekiyo ama spor şart senin kilolar için hem kilo verdikçe meto hızı düşüyor bide kansızlığı eklersek kesin yapmalısın günde 45 dk yürüyüp biraz da kas çalışsan farkı görürsün bencegünlük 800-900 kalori anca alıyorum zaten, soğuktan spor da çok yapamıyorum, demek ki spora vermem lazım kendimi..
Ben 400 500 anlamam haftaya seni gecicegimden eminim nedenseTabiki de kapışıcaz yavrum 400 ü sana bırakmam ona göre :))
Sadece bgun degil hafta sonu da hatta artik hergun cok ski tutuyorum yeterki gitsin bu kilolarrrBugün cuma ama didem bugün çok sıkı tutuyo seni geçmek niyeti haberin olsun kankim
Evet cnm haklısın bu hafta bende hergün bisiklet yapıcam ve kas çalışıcamSende canım sende artilarla beraber 2 kiloya yakın verdin sende sporu artırınca bence daha iyi gidecek
Tabiki hayır çok faydalı kan şekerini düzenler tok tutar da böyle bi bağımlılık ilk defa duyuyorum :))
kız sende mi, ögretmensin, oke örtmenim dinliyorum seni, kar yağıyo ama yaaaaaCnm benim en az 900 almak gerekiyo ama spor şart senin kilolar için hem kilo verdikçe meto hızı düşüyor bide kansızlığı eklersek kesin yapmalısın günde 45 dk yürüyüp biraz da kas çalışsan farkı görürsün bence
SanAda yolladigim ust bölge programını yapalım bak ben yaptım iki haftada bile farketti kol gogus göbek çalışalım senleEvet cnm haklısın bu hafta bende hergün bisiklet yapıcam ve kas çalışıcam
Kaçamak yok artı verme derdi de yok bundan sonra daha seri gitcek kilolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?