Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Malesef 74.0

anladım canım ben tabi çok ayrıntılı bilmiyorum
ama sanki savurgan da hala bişeyler hissediyor gibi geldi adam da pişman olmuş belki bi şans verebilir diye düşündüm
inşallah herşey gönlüne göre olur arkadaşımızın :)

Canım ben bayram öncesinde yapmıştım.Bayramda kaçırınca aldım tabi..
Ama yediklerimden kaynaklandığını düşünüyorum.
bittikten sonra da dikkat etmeye çalışcaz tabi birbirimize destek olalım beybi ya bırakmayalım 1 haftayı tamamlayalım kaçamaksızz

canım sölüyorum inanmıyosun ama sen gerçek anlamda bişi yemiyosun artık, tamam sağlıklı, güzel, doyurucu şeyler yiyorum diyosun ama bilemiyorum o kadarı doğru mu hani ilk zamanlar 3-4 kilo verince yüzde hesabı aynı sayılırız benimde iyi gidiyo yüzdeye vurunca diyodum ama şu an her hafta %4 veriyosun ki ayda %10'dan fazlası hatta %15 i gidiyo, inşallah metabolizma hızındır, beni de korkuttun bak, git gel yaz bana da mutlaka sonucu.. bi de 59,9 olduğun gün yeni foto isterim :)

Canım dukanda durakladığında dene istersen.Belki bu iyi gelir. Yoğurtta protein sonuçta çokda aykırı değil.
ben zaten yoğurtsuz yapamıyorum kuzucum, lahana diyetinde bile yoğurt hasretiyle yandım tutuştum :)

Canım sende mi yapacaksın?? Bence gayet güzel olur.

yok kuzum sıkı sarılıcaz ama hurma diyeti yapmıcam ben dukanımsıya devam :)

İnşallah bişi yoktur cnm ama kontrol ettirmekte fayda var tabi

Tatlım ben o defteri kapattım tabikide kaç yılımız bir arada geçti he demeye unutulmuyor ama dönüşü yok eee oda güya dalga geçmişyaaa bak evdeki karısındanda oldu kadın evleniyormuş önümüzdeki ay kıyamammm aşklarıda ne kadar kısa sürdü bizimkine unutamayacağı ders oldu her erkeğe nasip olmaz bak hepimizi tanıyan birisi söyledi adam bunun uğruna eşini bile boşamış ne ballı gacıymış beeee dokunduğunu boşandırıyor ex kocamada ders olsun ohhhh canıma değsin artık gitsin başkasıyla evlensin benden yana bitti o iş

Ayyyy çok sağol tatlımmm bu güzel düşüncelerin içinevet annemle babamda ilk çok kızdılar sonra herkes hata yapar bak izle kadına gitcekmi dediler illa gitmesimi gerekiyor ailem bile anlamıyor karşılıklı yaşamışlar işte kadın başkasınla evlencekmiş söyledim bir şans daha ver dediler yok unutamam kabullenemem her dk acabalarla yaşayamam bunu kendime yapamam 2 günlük dünyaya endişelenmeye kuşkuyla üzüntüyle yaşamaya gelmedim gitgide dahada kolaylaşıyor herşey şimdi sanki herhangi biri gibi geliyor artık ona karşı birşeyde hissetmiyorum zaman onunla hiç olmamışım yaşamımışım gibi unutturcak herşeyi buna inanıyorum

Kız daha 7 ay var..
Bende çok yakın bi tarih sandım..
Merak etme sen yaparsın.
Sabah öğle yapamazsan bile akşamı salatayla kapat çok farkını göreceksin.
Evet canım 7 ay var. Annemde demezmi kızzz sevgili falanmı yaptın bu ne zayıflama hırsı evet biri var dedimoda zayıf seviyor anacım dedim hiç ses etmedi konuyu değiştirdizayıflayımda yıldız tilbe gibi sallana sallana atcam kendimi ortalara

Çarşambaya randevu aldim cnm hemen aTmam foto yılbaşında inş
Ben aç kalmiyorum cnm az yemeye alistim bide kızlarda benle aynı yiyo onlarda en fazla 1.5-2 olması beni dusunduruyor yani bisekilde duraksama lazım oda olmuyo hafta içi menulerimizi doludolu herşeyden var ben bolbol meyve yiyorum 3-4 porsiyon belki akşamlarında 2-3 meyve yerim bi dün akşam hicbise yiyemedim yoğurdum bitmişti sp olunca kaldı ama bugün yine meyveye gomulurum inş öyle bi sorun olmazda hayirlisi

İyi hadi çarşambaya almışın cnm
Evet ben hayatımda 2 bile vermedim öyle meto nerde bende diyetisyen ölçülerinde bile düşük çıkıyo meto senin sayende 1 1.5 gidiyo işte Ayşecim ama evet hiç duraklamadan 3 3 gitmesi her Kula nasip olmaz
İnşallah sadece metodur canım kankim sıkılma sakın

Pazartesi Takimiçi Bildirimi

toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/68,2/0,2)
wendigo (61,5/61,4/0,1)
medusa38 (61,3/60.4/0.9)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (67,1/66.9/0.2)

Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar
Hadi bakalım dökülsün h.sonu bilançoları ...

Gunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))

Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)

ayy nasl guldum yaa koptum resmennn acaba bende evin icinde tepinirken bole grunuyomuyumdur hele su burhanin konusmalrina bayiliyrum yaa

Sabah yoğunluktan kilo bildiremedim 66.9 olmuşum 200 gitmiş ama gitmiş yani 65 için bi umudum oldu en azından :)
ayy ne gzel sen 65 heyali kuruyosun ben hala artilarla savasiyorum

Slm hanimlar ben cuma gunku makarna cikolata kacamklarimdan snra cumartesi sabahi 68.2 kiloyu ordun cunartwsi aysenin dyetine tam uydum ama yinede arti ciktim 68.6 kiloydum dunde safprotein yaptik ama benden sadece 400 gr gitti ve 68.2 kiloydum bu sabah hala regl olamadim hamilelik suphemde var 4 gun gunum gecti bakalim ne olucak maydonoz kurunu biraktim cuma sabahindan beri yaomiyorun onun onceande 3 gun yaptim cokda gzel gidiyodu kilom braktigim icinmi veremiyrum dgru duzgun yada sistim regl yuzunden anlamadim ya adet olim yada hamileysemde artik ogrenim beklemek cok skıcı

Pazartesi Takimiçi Bildirimi

toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/68,2/0,2)
wendigo (61,5/61,4/0,1)
medusa38 (61,3/60,4/0,9)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/68,2/-0,7)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/74/-0,4)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)

matilda34 (67,1/66,9/0,2)

Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar
Hadi bakalım dökülsün h.sonu bilançoları ...

Yaa bişey yoktur inşallah
Korkuttun beni haber ver mutlaka

İnşallah glutene olan alerjindendir ya
Zaten tüketmiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…