- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.221
Malesef 74.0Pazartesi Takimiçi Bildirimi
toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/68,2/0,2)
wendigo (61,5/61,4/0,1)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)
matilda34 (67,1/)
Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar
Hadi bakalım dökülsün h.sonu bilançoları ...
anladım canım ben tabi çok ayrıntılı bilmiyorumtatlımsavurgan ı da tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama bdv ye yazdıktan sonra da gelısmeler oldu.. o donemlerde olanlardan sonra bızde senın gıbı düsünüyoduk. ama sonra bizim ex enişte dökülmüş yediği haltları birbir.. kadın külliyen yalancı değil karsılık bulmus yaptıklarına yani.. ihanetin küçüğü büyüğü olmaz bi de çocukları var boyle buyuk sarsıntıların içinde çocukların kalmaması gerektıgını dusunuyorum.. esra anlatır gene isterse ama ben hayırlı bı karar verdıgıne ınanıyorum..
zaten enerjısı cok yuksek bi insan hıc yuzunu gormesen de kendı ablanmıs gıbı hıssedıyosun hepımız etkılenmıstık olayları ılk öğrendıgımızde.. aynı zamanda cok guclu basarılı hırslı ve mükemmel bi anne.. minnoşuyla birlikte daha güzel hayatlar hakediyo.. Allah hepimiz için hayırlısını yazsın nasip etsin inşallah
bittikten sonra da dikkat etmeye çalışcaz tabi birbirimize destek olalım beybi ya bırakmayalım 1 haftayı tamamlayalım kaçamaksızzCanım ben bayram öncesinde yapmıştım.Bayramda kaçırınca aldım tabi..
Ama yediklerimden kaynaklandığını düşünüyorum.
Saol cnm tabii ki sonucu yazarım inş metobolizmadir ama surekli 3 kg vermek beni korkuttu İnşallah en iyi ihtimaldir bir diğer dusuncemde glüten alerjisi uzun zamandır hiç yemeyince kendi diyetime geçtiğinden beri kepeği de çok az yiyorum tahıl grubunu tamamen kestigimden beri daha hızlı veriyorum
ben zaten yoğurtsuz yapamıyorum kuzucum, lahana diyetinde bile yoğurt hasretiyle yandım tutuştum :)Canım dukanda durakladığında dene istersen.Belki bu iyi gelir. Yoğurtta protein sonuçta çokda aykırı değil.
Canım sende mi yapacaksın?? Bence gayet güzel olur.
İnşallah bişi yoktur cnm ama kontrol ettirmekte fayda var tabiGünaydın kızlar
Bikac gündür hızlı kilo vermem kafama takılıyor nette biraz araştırdım.
Cuma günü başka belirtilerden dolayı rahimle ilgili şüphelerin var jinekoloji ve hipertiroid olabilir mi diye de dahiliyeye gidecem Hayırlısı bakalım
Birazdan tartı sonucunu yazarim
Tebrikler cnm bu hafta 58 e mi oynuyosun ne :)Bugün ki sonuca gelince 60.4 kginatettimolacak
Tatlım ben o defteri kapattım tabikide kaç yılımız bir arada geçti he demeye unutulmuyor ama dönüşü yok eee oda güya dalga geçmişyaaa bak evdeki karısındanda oldu kadın evleniyormuş önümüzdeki ay kıyamammm aşklarıda ne kadar kısa sürdü bizimkine unutamayacağı ders oldu her erkeğe nasip olmaz bakkuzucum ben senin bdv de açtığın konuyu falan da okudum
ihanet kötü bişey bi bayan için çok zor gerçekten ama nedense ayrılmana ben üzüldüm
o kadının istediğini yapmışsın amacına ulaşmış eşinde bence çok pişman ve kızın var
bence bi düşün derim
eşin seni seviyor bence her insan hata yapabilir ve o kadın çok fena bi insan herkes aynı şeyi diyomuş onun hakkında
bi şansı herkes hakeder bi düşün bence
Ayyyy çok sağol tatlımmm bu güzel düşüncelerin içintatlımsavurgan ı da tekrar hatırlatıp üzmek istemem ama bdv ye yazdıktan sonra da gelısmeler oldu.. o donemlerde olanlardan sonra bızde senın gıbı düsünüyoduk. ama sonra bizim ex enişte dökülmüş yediği haltları birbir.. kadın külliyen yalancı değil karsılık bulmus yaptıklarına yani.. ihanetin küçüğü büyüğü olmaz bi de çocukları var boyle buyuk sarsıntıların içinde çocukların kalmaması gerektıgını dusunuyorum.. esra anlatır gene isterse ama ben hayırlı bı karar verdıgıne ınanıyorum..
zaten enerjısı cok yuksek bi insan hıc yuzunu gormesen de kendı ablanmıs gıbı hıssedıyosun hepımız etkılenmıstık olayları ılk öğrendıgımızde.. aynı zamanda cok guclu basarılı hırslı ve mükemmel bi anne.. minnoşuyla birlikte daha güzel hayatlar hakediyo.. Allah hepimiz için hayırlısını yazsın nasip etsin inşallah
Evet canım 7 ay var. Annemde demezmi kızzz sevgili falanmı yaptın bu ne zayıflama hırsı evet biri var dedimKız daha 7 ay var..
Bende çok yakın bi tarih sandım..
Merak etme sen yaparsın.
Sabah öğle yapamazsan bile akşamı salatayla kapat çok farkını göreceksin.
Çarşambaya randevu aldim cnm hemen aTmam foto yılbaşında inşcanım sölüyorum inanmıyosun ama sen gerçek anlamda bişi yemiyosun artık, tamam sağlıklı, güzel, doyurucu şeyler yiyorum diyosun ama bilemiyorum o kadarı doğru muhani ilk zamanlar 3-4 kilo verince yüzde hesabı aynı sayılırız benimde iyi gidiyo yüzdeye vurunca diyodum ama şu an her hafta %4 veriyosun ki ayda %10'dan fazlası hatta %15 i gidiyo, inşallah metabolizma hızındır, beni de korkuttun bak, git gel yaz bana da mutlaka sonucu.. bi de 59,9 olduğun gün yeni foto isterim :)
ben zaten yoğurtsuz yapamıyorum kuzucum, lahana diyetinde bile yoğurt hasretiyle yandım tutuştum :)
yok kuzum sıkı sarılıcaz ama hurma diyeti yapmıcam ben dukanımsıya devam :)
Walla hasta değilsem oynayabilirimTebrikler cnm bu hafta 58 e mi oynuyosun ne :)
İyi hadi çarşambaya almışın cnmÇarşambaya randevu aldim cnm hemen aTmam foto yılbaşında inş
Ben aç kalmiyorum cnm az yemeye alistim bide kızlarda benle aynı yiyo onlarda en fazla 1.5-2 olması beni dusunduruyor yani bisekilde duraksama lazım oda olmuyo hafta içi menulerimizi doludolu herşeyden var ben bolbol meyve yiyorum 3-4 porsiyon belki akşamlarında 2-3 meyve yerim bi dün akşam hicbise yiyemedim yoğurdum bitmişti sp olunca kaldı ama bugün yine meyveye gomulurum inş öyle bi sorun olmazda hayirlisi
ayy nasl guldum yaa koptum resmennn acaba bende evin icinde tepinirken bole grunuyomuyumdur hele su burhanin konusmalrina bayiliyrum yaaGunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))
Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)
ayy ne gzel sen 65 heyali kuruyosun ben hala artilarla savasiyorumSabah yoğunluktan kilo bildiremedim 66.9 olmuşum 200 gitmiş ama gitmiş yani 65 için bi umudum oldu en azından :)
Öyle miYok tütün denetimcisiyim. Dün açıköğretim sınavım vardı.
Hadi bakalım. Şimdi afiyetle yiyorum patatesimi özlemişim
Yaa bişey yoktur inşallahGünaydın kızlar
Bikac gündür hızlı kilo vermem kafama takılıyor nette biraz araştırdım.
Cuma günü başka belirtilerden dolayı rahimle ilgili şüphelerin var jinekoloji ve hipertiroid olabilir mi diye de dahiliyeye gidecem Hayırlısı bakalım
Birazdan tartı sonucunu yazarim
İnşallah glutene olan alerjindendir yaSaol cnm tabii ki sonucu yazarım inş metobolizmadir ama surekli 3 kg vermek beni korkuttu İnşallah en iyi ihtimaldir bir diğer dusuncemde glüten alerjisi uzun zamandır hiç yemeyince kendi diyetime geçtiğinden beri kepeği de çok az yiyorum tahıl grubunu tamamen kestigimden beri daha hızlı veriyorum
Aaa süpersin yaa o zamn haftaya 59 olucaksınBugün ki sonuca gelince 60.4 kginatettimolacak
KAÇAMAKSIZ DERKEN...bittikten sonra da dikkat etmeye çalışcaz tabi birbirimize destek olalım beybi ya bırakmayalım 1 haftayı tamamlayalım kaçamaksızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?