- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.241
Hımm o zamn akşamları bi kase yoğurt yersin sende.ben zaten yoğurtsuz yapamıyorum kuzucum, lahana diyetinde bile yoğurt hasretiyle yandım tutuştum :)
KAÇAMAKSIZ DERKEN...
Hımm o zamn akşamları bi kase yoğurt yersin sende.
Nasıl olur.Hem yemek miktarıda otomatik azalmış olur.
Evet canım 7 ay var. Annemde demezmi kızzz sevgili falanmı yaptın bu ne zayıflama hırsı evet biri var dedimoda zayıf seviyor anacım dedim hiç ses etmedi konuyu değiştirdizayıflayımda yıldız tilbe gibi sallana sallana atcam kendimi ortalara
Canım yanlış hatırlamıyorsam zaten bebiş istiyordun demi??Slm hanimlar ben cuma gunku makarna cikolata kacamklarimdan snra cumartesi sabahi 68.2 kiloyu ordun cunartwsi aysenin dyetine tam uydum ama yinede arti ciktim 68.6 kiloydum dunde safprotein yaptik ama benden sadece 400 gr gitti ve 68.2 kiloydum bu sabah hala regl olamadim hamilelik suphemde var 4 gun gunum gecti bakalim ne olucak maydonoz kurunu biraktim cuma sabahindan beri yaomiyorun onun onceande 3 gun yaptim cokda gzel gidiyodu kilom braktigim icinmi veremiyrum dgru duzgun yada sistim regl yuzunden anlamadim ya adet olim yada hamileysemde artik ogrenim beklemek cok skıcı
Regl olduysan zaten cumaya kadar şişkinliği geçer..ay inşallah canım, regl oldum sonunda, şu an kıvranıyorum resmengelicem ama, 60'ları gördüm, 59'a ne kaldı
Muz yedim..:)))ne yedin
haklısın, akşam yoğurt-pro yapcam artık..
anladım kuzucum tamamen bitti diyosan bitmiştir ozamanTatlım ben o defteri kapattım tabikide kaç yılımız bir arada geçti he demeye unutulmuyor ama dönüşü yok eee oda güya dalga geçmişyaaa bak evdeki karısındanda oldu kadın evleniyormuş önümüzdeki ay kıyamammm aşklarıda ne kadar kısa sürdü bizimkine unutamayacağı ders oldu her erkeğe nasip olmaz bakhepimizi tanıyan birisi söyledi adam bunun uğruna eşini bile boşamış ne ballı gacıymış beeee dokunduğunu boşandırıyor ex kocamada ders olsun ohhhh canıma değsin artık gitsin başkasıyla evlensin benden yana bitti o iş
Ayyyy çok sağol tatlımmm bu güzel düşüncelerin içinevet annemle babamda ilk çok kızdılar sonra herkes hata yapar bak izle kadına gitcekmi dediler illa gitmesimi gerekiyor ailem bile anlamıyor karşılıklı yaşamışlar işte kadın başkasınla evlencekmiş söyledim bir şans daha ver dediler yok unutamam kabullenemem her dk acabalarla yaşayamam bunu kendime yapamam 2 günlük dünyaya endişelenmeye kuşkuyla üzüntüyle yaşamaya gelmedim gitgide dahada kolaylaşıyor herşey şimdi sanki herhangi biri gibi geliyor artık ona karşı birşeyde hissetmiyorum zaman onunla hiç olmamışım yaşamımışım gibi unutturcak herşeyi buna inanıyorum
Evet canım 7 ay var. Annemde demezmi kızzz sevgili falanmı yaptın bu ne zayıflama hırsı evet biri var dedimoda zayıf seviyor anacım dedim hiç ses etmedi konuyu değiştirdi zayıflayımda yıldız tilbe gibi sallana sallana atcam kendimi ortalara
hurma ve yoğurt dışındaki herşey bu hafta bize kaçamak oluyo kuzummKAÇAMAKSIZ DERKEN...
Muz yedim..:)))
Ama zaten başlarken de demiştim meyve yerim diye
Eğer tek hurma yoğurt yaparsam sıkılırım diye meyvede ekledim..
Olma mı??
Evet cnm az kaldı 59a ama şu hastane sonucunu ogreneyimde öyle dusuneyim bunları,zaten kendi diyetimi uyguluyorumanladım kuzucum tamamen bitti diyosan bitmiştir ozaman
önüne bak yavrunla yeni bi hayat var önünde kocamann.. sen güçlü bi kadınsın zaten herşey dahada güzel olcak bence onlarda ettiklerini çeksin dursun Rabbim iyi demez helede o kadının çekeceği var bence yeni kocası da onu aldatsında görsün nasıl oluyormuşş
hurma ve yoğurt dışındaki herşey bu hafta bize kaçamak oluyo kuzumm
Hadi rakibem biraz gayret kaçamak yok gidecek o kilolar beni geçemesen de:))ayy nasl guldum yaa koptum resmennn acaba bende evin icinde tepinirken bole grunuyomuyumdur hele su burhanin konusmalrina bayiliyrum yaa
ayy ne gzel sen 65 heyali kuruyosun ben hala artilarla savasiyorum
Vayy iddialı bir lafHadi rakibem biraz gayret kaçamak yok gidecek o kilolar beni geçemesen de:))
muz mu yedin kızzMuz yedim..:)))
Ama zaten başlarken de demiştim meyve yerim diye
Eğer tek hurma yoğurt yaparsam sıkılırım diye meyvede ekledim..
Olma mı??
ewet canm istyrum ama zayflmakta istyodum bakalim hayrlisi olsn yetrkiCanım yanlış hatırlamıyorsam zaten bebiş istiyordun demi??
Hakkında hayırlısı oldun.Eğer bebek yoksa maydanoz suyuna bidaha başla
asiliyorum aslinda ama kfamdaki soru isaretni bi ekarde edim ondan snra grun siz beni
dersler değilde okulda sorunlarım var canım ,bazı kızlarla kavga ettim psikolojim bozuldu sürekli ağlayıp yattım hergün ,anca toparlandım ,hemen buraya geldimMavi ordek ne kiz morum ben mor
Nerelerdesin bakayim sen kacak? Bi gorunuyosun bi kayboluyosun dersler mi yogundu? :)
Bizde durumlar ayni sayilir, iyiyiz, buyuyoruzyogun bir hafta sonunun ardindan yogun bir hafta beni bekliyor
iyi sayılırım bende ,ohh ohhh çok güzel bir kilodasın :) nilgün iyi ya sabah buzdolabına kavuşmuş gayet mutluydu :) dahada ayrıntılara girsemmi ki hahahBen 58.6 kiloyum.Nasıl olduğumu tahmin ediyorsundur artrık..
Sen nasılsın? Deersler yoğun heralde
Nilgün hanım ne yapıyor. Görüşemedik ne zamndır.
bende çok özledim yagünaydınlaerr dün hiç giremedim
canım arkadaşlar da söylemiş eğer takımımız dolu ama liste harici motive olurum dersen bekleriz tatlım
canım yediklerin menülerin gayet güzel ama geç saatte olunca normal emin ol bugün yarın akşam yemeğini erken yiyince hemen gidecek onlar
özlettin kendini
aneeeemmm bana serenadmı yaptınnnGünaydınlar biricik hatunlarım
Ah tatlım saat uyumsuzluğu kötü etkiliyo seni..umarım bi çözüm bulabilirsin
Oyy oyy feyzosum sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim sorma yangnlardayım.... atam mı müziği (aydilge de güzel yorumlamış)
Vizeler sunumlar deneyler derken 15gündür nefes alacak halim yok. takıma bile uğrayamadım. diyeti bozmadım ama biraz yoğunluktan gitti sanırım bu haftakiSen neler yapıyosun bakıym
Ben de denedim süte 1cay kasıgı da kakao katmıstım guzel oldu. dün de yoğurda katıp ıkındı gıbı yedım halaaaa acıkmadım desem yeridir..
Hurma yoğurdu ben de yaptım ara ara ama enerjisiz kalıyo insan. tartıdan önce 2gün filan yapıyodum. verdiğinin bi kısmını alıyosun ama h.sonu toparlıyodum
Ayy ördekim hayal edemedim senişekerpare filmi var ya hani şener şen ilyas salman.. onun final sahnesinde düğünde oynuyo ikisi de ohh şekerpare ohh diye yandan yandan oyle canlandırdım senı gözümde
Hoşgeldin canım,günaydınOoohh hergün bi tur bundan dönsek 3kilo birden veririz valla şaka bi tarafa dün ben de böyle tepindim evde ama benimki daha fenaydı her telden müzikle ilginç kombinasyonlar ortaya çıktı
ahaaa aynı kiloya gelmişiz kızValla bende haberler kötüüü kankimmyedim yedim şiştim 77 ye merdiveni dayadım bu iş yeri çok sıkı yönetimli vallahi sabır ediyorum para sıkıntısı yüzünden yoksam çıkıcam telefona yan gözle bile bakmak yasak bende çebimin kenarından yan gözle bakıp msj okuyordum koskacaman alan inledi nasıl bağırıyor manager esraaa o telefonu koy cebine diye komple rezil oldum sonracığıma zırt pırt tuvalete gidemezsin o yüzden su içemiyorum çok bunaldım çooookkkk güzel bir tatile ihtiyacım var komple türkiyeyemi taşınsam acaba bu ara sürekli düşünüyorum
T tatlitambak hurmayı ne için suya koyuyorduk.
Hadi et artık madem niye bekliyosun didoewet canm istyrum ama zayflmakta istyodum bakalim hayrlisi olsn yetrki
asiliyorum aslinda ama kfamdaki soru isaretni bi ekarde edim ondan snra grun siz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?