Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım yanlış hatırlamıyorsam zaten bebiş istiyordun demi??
Hakkında hayırlısı oldun.Eğer bebek yoksa maydanoz suyuna bidaha başla

anladım kuzucum tamamen bitti diyosan bitmiştir ozaman
önüne bak yavrunla yeni bi hayat var önünde kocamann.. sen güçlü bi kadınsın zaten herşey dahada güzel olcak bence onlarda ettiklerini çeksin dursun Rabbim iyi demez helede o kadının çekeceği var bence yeni kocası da onu aldatsında görsün nasıl oluyormuşş
KAÇAMAKSIZ DERKEN...
hurma ve yoğurt dışındaki herşey bu hafta bize kaçamak oluyo kuzumm

Evet cnm az kaldı 59a ama şu hastane sonucunu ogreneyimde öyle dusuneyim bunları,zaten kendi diyetimi uyguluyorum

Mavi ordek ne kiz morum ben mor
Nerelerdesin bakayim sen kacak? Bi gorunuyosun bi kayboluyosun dersler mi yogundu? :)
Bizde durumlar ayni sayilir, iyiyiz, buyuyoruz yogun bir hafta sonunun ardindan yogun bir hafta beni bekliyor
dersler değilde okulda sorunlarım var canım ,bazı kızlarla kavga ettim psikolojim bozuldu sürekli ağlayıp yattım hergün ,anca toparlandım ,hemen buraya geldim

Ben 58.6 kiloyum.Nasıl olduğumu tahmin ediyorsundur artrık..
Sen nasılsın? Deersler yoğun heralde
Nilgün hanım ne yapıyor. Görüşemedik ne zamndır.
iyi sayılırım bende ,ohh ohhh çok güzel bir kilodasın :) nilgün iyi ya sabah buzdolabına kavuşmuş gayet mutluydu :) dahada ayrıntılara girsemmi ki hahah nilsub koreden giriyimi kız mevzuya bugün ki konuşmaları dökeyimi ortaya hee heee ne diyonnnnn bana atarlancanmı bidaaa dökerim bak

bende çok özledim ya sizsiz olmuyor valla
aneeeemmm bana serenadmı yaptınnn daha önce kimse yapmamıştı bunu bana gerçi geçen nilgün kısa bişey söylediydi o kart sesiyle heralde nilsub kız onuda atıyımı buraya dinletiyimi millete heee dinletiyimi bida bana kötü davrancanmı ha söyleee

ahaaa aynı kiloya gelmişiz kız tam psikopata denk gelmişin yuhhh tuvaletede karışılmazki psikopat karıatacan bunun gibilerin içeceğine müsil ilacını görecek

Kızlar hafta sonu d işlerimi yaptırmak geçti dünden beri de kızım hasta idi bugün Ateşlendi. Ateş 39 derece. Biliyorsunuz ben ateş düşürücü kullanmadan geçmesini bekliyorum haliyle de bayagi ilgileniyorum duş aldır bitkisel şeyler. Siliyorum falan bi de Nazi var. Daha doğrusu naz yapmaya bile hali yok. Pek bi halsiz. Oğlum ise 2 gündür sebepsiz şekilde tuvalete gitmiyor bulduğu yere yapıyor yani. Çok yorucu günler geçiriyorum hem ruhen hemde bedenen. Dua edin kızım için. Bu gece zor geçecek gibi.
Biliyorsunuz oturduğum oda da net çekmiyor. Mutfağa geliyorum orada ise daima donuyor telefon.. ben takım arkadaşlarıma haksızlık olsun istemiyorum ve takım içinde devam etmek istiyorum. Cuma bildirim yapıp izne ayrılabilirmiyim acaba.
morordek toplight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…