- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.181
Sanmıyorum yaebru ile yoldaş oldunuz hadi bakalım, siz yapın bende eşimle birlikte geliyim bari, ama kendimden umudum yok ne yalan sölim :) kesin alırım ben.
Teşekkürederim canım.Buyur gel.nasılsınız tatlı bayan? evde temizlendi misafir kabul eder misin?
peki hemen geri alınıyor mu kilolar canımGünaydınn
Ördeğim büyüyor desene
Teşekkür ederim tatlım.Bende çok mutluyum
Evet canım.Dediğin gibi yoldaş oluruz.
Ben 5-6 ay önce denemiştim.Çok güzel kilo verdiriyor.
yaparsın sende kuzum merak etmeoo yine evdekilerle iyi idare etmişsin ördekcim, almadın mı hala sen bişi?
ebru ile yoldaş oldunuz hadi bakalım, siz yapın bende eşimle birlikte geliyim bari, ama kendimden umudum yok ne yalan sölim :) kesin alırım ben.
Günaydııınlaar...
ebruş malum bana lahana da iyi gelmedi ya, güvenmiyorum ondan valla, dukandan dolayı olabilir gibi geldi, yoksa ben taa ne zaman patates diyeti yapmıştım, gayette gitmişti o zaman.Sanmıyorum ya
Sende güzel verirsin bence
Teşekkür ederim canım. Buyur gel.
yaparsın sende kuzum merak etme
ama eşinle birlikte olması daha motive edici olur evdek destek olursunuz birbirinize
aynen kolay gibi aslındaebruş malum bana lahana da iyi gelmedi ya, güvenmiyorum ondan valla, dukandan dolayı olabilir gibi geldi, yoksa ben taa ne zaman patates diyeti yapmıştım, gayette gitmişti o zaman.
geldim say, benim için kendine bi kahve yap hadi :)
ya muhtemelen dukan kaynaklı değişen diyet bana yaramıyo yaa, ben böyle devam edim, eşime yaptırcam ama, kolay nasılsa hurma-yoğurt, 5 gün yapsın..
Düğün temmuz gibi olacak büyük ihtimal haziranda ramazan var ben o zamana kadar bi 18 kilo vermek istiyorum oda hayal gibiNe kadar var düğüne canım.Bence en az 4 kilo verirsin.
canım arkadaşlar da söylemiş eğer takımımız dolu ama liste harici motive olurum dersen bekleriz tatlımMerhaba adim Ayşin 28 yaşındayım ve 76 kg 160boyundayim ocakta nişanim var ocağa kadar en az 6-7kg vermem lazım araniza katılmak istiyorum
canım yediklerin menülerin gayet güzel ama geç saatte olunca normal emin ol bugün yarın akşam yemeğini erken yiyince hemen gidecek onlarİki akşamdır 10 da yeyince salata, çorba da olsa yaradı malesef 72 yi gorecegime 73.3 den 74.0 gördüm. Canım aşırı sıkıldı.
özlettin kendinigünaydın 2.takımım uzun süredir giremiyorum artık sizi ihmal etmiyciiimmmşimdi okula gidiyorum ordan yazmaya devam ediciiiiimm hepinizi çokk seviyorummm :)
geçmiş olsun kaptanımmkızlar sabah tartılamadım bugün gene dr a gidecem sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok kötü idi 3 gündür nefes alamıyorum sanırım ödem yaptı bakalım dr ne dşiyecek
Ah tatlım saat uyumsuzluğu kötü etkiliyo seni..umarım bi çözüm bulabilirsinİki akşamdır 10 da yeyince salata, çorba da olsa yaradı malesef 72 yi gorecegime 73.3 den 74.0 gördüm. Canım aşırı sıkıldı.
Oyy oyy feyzosum sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim sorma yangnlardayım.... atam mı müziği (aydilge de güzel yorumlamışsavurgan @morordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum... ebrusonmez @btlbetul inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın
Ben de denedim süte 1cay kasıgı da kakao katmıstım guzel oldu. dün de yoğurda katıp ıkındı gıbı yedım halaaaa acıkmadım desem yeridir..
evet chıa puding yapıyorum canım aslında tahmin ettiğin gibi çıtır çıtır olmuyo jöle gibi oluyo
üst üste yiyince biraz midem bulanmadı değiltadından dedğil tadı güzem ama kıvamı ve görüntüsünden dolayı sanırım
bu hafta hurma diyeti yapcam zaten bütün gün hurma ve yoğurt bakalım nasıl olcak
Ayy ördekim hayal edemedim seniHerkese gunaydiiinnn
Trendeyim, hazir fırsat bulmusken gireyim dedim. Dun gece arkadasimin nişanında fazla hoplamadan ziplamadan usturuplu bi sekilde oyunlar oynadimama kesin cok komik gorunuyordum dun 65 kilo civarindayken almis oldugum elbiseme sigabildim neyse ki. 59'a indigimde cuval gibi oluyordu uzerimde dedim anca buna sigarim. Sanirim bundan sonraki aylarda yeni seyler almam gerekecek
Hoşgeldin canım,günaydınGunaydinnn hanimlar bu haftada yapacagimiz diyetler mubarek olsun :))
Videoyu cok sevdim herkesle paylasim dedim. +90 topiginden bonus :)
salata güzel fikir canım tonbalıklı , tavuklu falan yapsan proteinde olduğu için çok doyurucu olabilirDüğün temmuz gibi olacak büyük ihtimal haziranda ramazan var ben o zamana kadar bi 18 kilo vermek istiyorum oda hayal gibiafganlı arkadaşım sadece salata ye ton balıklı içine ne istersen koy gör bak 1 aya erimiyormusun dedi o çok zayıf iki tane çoçuğu olmasına rağmen hep evden getiriyor yemeğini bakdım salata çoğunlukda 2-3 kaşık pilavla haşlanmış sebze bol salata yiyor çok zayıf kendisi banada sürekli diyor salata ye diye bakalım birşeyler yapıcam
Ay korkutma kaptanım yaa ben de olmak istiyorum senden cesaret alıyodum ufak ufak bak oldu bitti diye kendime cesaret asılıyodum ufak ufakkızlar sabah tartılamadım bugün gene dr a gidecem sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok kötü idi 3 gündür nefes alamıyorum sanırım ödem yaptı bakalım dr ne dşiyecek
aynen kolay gibi aslında
ben sabah 3 hurma yedim doydum yoğurtla
şimdi 2 tana daha yedim
ilk günler kolay olur sonlara doğru sıkılma olabilir sadece doyma konusunda pek sıkıntı olmicak gibi duruyor
Düğün temmuz gibi olacak büyük ihtimal haziranda ramazan var ben o zamana kadar bi 18 kilo vermek istiyorum oda hayal gibiafganlı arkadaşım sadece salata ye ton balıklı içine ne istersen koy gör bak 1 aya erimiyormusun dedi o çok zayıf iki tane çoçuğu olmasına rağmen hep evden getiriyor yemeğini bakdım salata çoğunlukda 2-3 kaşık pilavla haşlanmış sebze bol salata yiyor çok zayıf kendisi banada sürekli diyor salata ye diye bakalım birşeyler yapıcam
kızlar sabah tartılamadım bugün gene dr a gidecem sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok kötü idi 3 gündür nefes alamıyorum sanırım ödem yaptı bakalım dr ne dşiyecek
savurgan @morordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum... ebrusonmez @btlbetul inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın
Valla bende haberler kötüüü kankimmsavurgan @morordek Allahım iki saattir kızı mavi ördek diye arıyorum niye çıkmıyo diyorum... ebrusonmez @btlbetul inatettimolacak kızlar hepiniz ayrıntılı olarak rapor verin nasılsınız ,okula gidince okuycam ,herşeyi yazın
bakalım nasıl olcak inşallah halsizlik çok olmazGünaydınlar biricik hatunlarım
Ah tatlım saat uyumsuzluğu kötü etkiliyo seni..umarım bi çözüm bulabilirsin
Oyy oyy feyzosum sorma ne haldeyim,sorma kederdeyim sorma yangnlardayım.... atam mı müziği (aydilge de güzel yorumlamış)
Vizeler sunumlar deneyler derken 15gündür nefes alacak halim yok. takıma bile uğrayamadım. diyeti bozmadım ama biraz yoğunluktan gitti sanırım bu haftakiSen neler yapıyosun bakıym
Ben de denedim süte 1cay kasıgı da kakao katmıstım guzel oldu. dün de yoğurda katıp ıkındı gıbı yedım halaaaa acıkmadım desem yeridir..
Hurma yoğurdu ben de yaptım ara ara ama enerjisiz kalıyo insan. tartıdan önce 2gün filan yapıyodum. verdiğinin bi kısmını alıyosun ama h.sonu toparlıyodum
Ayy ördekim hayal edemedim senişekerpare filmi var ya hani şener şen ilyas salman.. onun final sahnesinde düğünde oynuyo ikisi de ohh şekerpare ohh diye yandan yandan oyle canlandırdım senı gözümde
Hoşgeldin canım,günaydınOoohh hergün bi tur bundan dönsek 3kilo birden veririz valla şaka bi tarafa dün ben de böyle tepindim evde ama benimki daha fenaydı her telden müzikle ilginç kombinasyonlar ortaya çıktı
aynen canım, 3.-4. gün sıkılıp kaçamak yapanlar olmuş genelde.
bu hafta dişimizi sıkıp güzel bişiler yapmaya var mısınız canlarımtoz-pembe ebrusonmez güzel bişiler yapalım olur mu? motive edelim kendimizi birbirimizi
kuzucum aslında sen bayaa yoğunsun, öle kaçamak yapma vaktin bile yok anladığım, kendine güzel bi elbise al ama olmasını istediği bi beden :) evden de götür yiyeceğini yaa, söleyip duruyoruz, üşenme, bak alıştım ben şimdi, dışarda yiyecek hiç bişi bulamayıp yine yoğurt yiyorumkızın ve sen prenses gibi olun türkiyeye gelince, bak kafandaki stresleri de attın eskisinden de iyi olmalısın...
Artık götürüyorum tatlım başladım yaa kurtuldummu o ex eniştenden sankimdaha gece msj atmış yeniden deniyelim söz binlerce kez yüzlerce kez çok pişmanım dalga geçtim kadınla akılsız beynim hesap kitap yapamadı dedi kız nerden aklıma geldiyse aman ben seni af ettim artık hiç önemi yok benim sevgilim var dedim adam çıldırdı saatini arabasının anahtarını kırmış beyefendi sinirden banada mesaj atmış şu kadar borcun var arabanın anahtarı 200 liraya haletmiş 4 bin borcum varmış saat borcum deliyeee bakkk yaaa zorla küfür ettircek kaç tane mesaj atmış borcunu ne zaman ödeyecen diye bide saatin sertifikasını çekmiş yollamış bana valla parayla arasam bulamazdım bunun gibisini yeminle
Pazartesi Takimiçi Bildirimi
toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/68,2/0,2)
wendigo (61,5/)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)
matilda34 (67,1/)
Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar
Hadi bakalım dökülsün h.sonu bilançoları ...
Artık götürüyorum tatlım başladım yaa kurtuldummu o ex eniştenden sankimdaha gece msj atmış yeniden deniyelim söz binlerce kez yüzlerce kez çok pişmanım dalga geçtim kadınla akılsız beynim hesap kitap yapamadı dedi kız nerden aklıma geldiyse aman ben seni af ettim artık hiç önemi yok benim sevgilim var dedim adam çıldırdı saatini arabasının anahtarını kırmış beyefendi sinirden banada mesaj atmış şu kadar borcun var arabanın anahtarı 200 liraya haletmiş 4 bin borcum varmış saat borcum deliyeee bakkk yaaa zorla küfür ettircek kaç tane mesaj atmış borcunu ne zaman ödeyecen diye bide saatin sertifikasını çekmiş yollamış bana valla parayla arasam bulamazdım bunun gibisini yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?