- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.201
Öğretmen misin canım?
Hadi bakalım. Şimdi afiyetle yiyorum patatesimi özlemişimHadi bakalım bende yarın hurma yoğurt diyetine başlıyorum.Bakalım kim daha çok verecek
Heee aynennn datlummm geçen kızı bırakdı ayaküstü muhabbet ettik ihaleye girmiş 3 haftaya kadar belli olcakmış alırsa ihaleyi iyi para gelcekmiş bana para vercekmiş sebeb dedim artık çalışmazsın yoruldun çoçukda var sananee beee adam sananee benim çalışmamdan kim senden para istiyor dedim olsun kızımız için alırsın diyor bide güyaaa gözüme gircek deliiii yermiyim ben beeeekız manyak iyice yanaşmaya çalışıyo sana belli, ay cevap bile verme dicem ama kızın var ne diyim, çok zor ciddenyolunu bulup bi şekilde iletişime geçmeye çalışıyo işte, millet kaçmaya çalışıyo sen gelim mi diosun türkiyeye, anam burda yaşamak çok zor yaa, zor ama o işin maddi imkanı iyi diyodun, boşver idare et azıcık, ama bak orda güncel 69 yazıyo, o kiloya geri dönüş lütfen, iyi bir hedef olmuş kardeşinin düğünü sana, sabret canım, mama diyeti de iyiyimiş kızz, bende mi yapsam
ben varım canım bu hafta motiveye ihtiyacım var sporumuzu yapmaya devam edelimaynen canım, 3.-4. gün sıkılıp kaçamak yapanlar olmuş genelde.
bu hafta dişimizi sıkıp güzel bişiler yapmaya var mısınız canlarımtoz-pembe ebrusonmez güzel bişiler yapalım olur mu? motive edelim kendimizi birbirimizi
kuzucum aslında sen bayaa yoğunsun, öle kaçamak yapma vaktin bile yok anladığım, kendine güzel bi elbise al ama olmasını istediği bi beden :) evden de götür yiyeceğini yaa, söleyip duruyoruz, üşenme, bak alıştım ben şimdi, dışarda yiyecek hiç bişi bulamayıp yine yoğurt yiyorumkızın ve sen prenses gibi olun türkiyeye gelince, bak kafandaki stresleri de attın eskisinden de iyi olmalısın...
geçmiş olsun kaptanım, az daha dinlenmeliydin evde, bi 10 gün daha rapor kullansaydın keşke, havalar çok soğuk ondan olabilir diye düşünüyorum, çok çok geçmiş olsun, ağzınızı burnunuzu kapatın dışarı çıkarken..
kuzucum ben senin bdv de açtığın konuyu falan da okudumHeee aynennn datlummm geçen kızı bırakdı ayaküstü muhabbet ettik ihaleye girmiş 3 haftaya kadar belli olcakmış alırsa ihaleyi iyi para gelcekmiş bana para vercekmiş sebeb dedim artık çalışmazsın yoruldun çoçukda var sananee beee adam sananee benim çalışmamdan kim senden para istiyor dedim olsun kızımız için alırsın diyor bide güyaaa gözüme gircek deliiii yermiyim ben beeeevalla sıkılıyorum kız buralarda kocada yok o olunca vakit geçiyordu gezip tozuyorduk akşamları birşeyler yapıyorduk şimdi iyice sıkılıyorum maddi olarak iyi durumdayım çalışdığımdan bilemiyorum kii kararda veremiyorum kızım tamamen uzak kalacak babasından geçen 3 gün görmedi sonra babası aldı heryerini kokladı adamın ohhhh aşkkk kokuyor aşk diyor bide bende sessizce sahtekarlık kokuyor dedim adamın kulağına doğru aman öyle işteee benim hayatım ekşınsıxzz sıkıcı birşey 69 da kaldı en son güncellemem en iyisi dursun öyle bakarsın hoppp inerim bebek mamasını dışardan alacağımıza biz bile yaparız binlerce tarif var hem içine giren kaloriyide hesaplamış oluruz
ben varım canım bu hafta motiveye ihtiyacım var sporumuzu yapmaya devam edelim
bu yıl sonu mezun olmam lazım
gaza getirelim birbirimizi
canım ben mecbur kaldığım için yapılması gereken zamanda yaptırmadım ya sonbahar başlangıcı ya da ilkbaharda yapılması gerekiyor ben nerdeyse kışta oldu soğuk almamak gerekiyormuş ödem olmaması için işe başladığım gün sabah -6 dereceydi o günden beri kötüyüm değilse evdeyken düzelmiştimAy korkutma kaptanım yaa ben de olmak istiyorum senden cesaret alıyodum ufak ufak bak oldu bitti diye kendime cesaret asılıyodum ufak ufakhemen çözülür umarım sorunun bekletmeden dr görsün bi
canım hiç atkı bere kullanmayan ben artık kullanıyorum ama sabahları işe geldiğim zaman çok soğuk oluyo aslında servisten inip ufaklığı kreş servisine verip hemen odama çıkıyorum ama o 5 dk bile etkiliyo demek kiaynen canım, 3.-4. gün sıkılıp kaçamak yapanlar olmuş genelde.
bu hafta dişimizi sıkıp güzel bişiler yapmaya var mısınız canlarımtoz-pembe ebrusonmez güzel bişiler yapalım olur mu? motive edelim kendimizi birbirimizi
kuzucum aslında sen bayaa yoğunsun, öle kaçamak yapma vaktin bile yok anladığım, kendine güzel bi elbise al ama olmasını istediği bi beden :) evden de götür yiyeceğini yaa, söleyip duruyoruz, üşenme, bak alıştım ben şimdi, dışarda yiyecek hiç bişi bulamayıp yine yoğurt yiyorumkızın ve sen prenses gibi olun türkiyeye gelince, bak kafandaki stresleri de attın eskisinden de iyi olmalısın...
geçmiş olsun kaptanım, az daha dinlenmeliydin evde, bi 10 gün daha rapor kullansaydın keşke, havalar çok soğuk ondan olabilir diye düşünüyorum, çok çok geçmiş olsun, ağzınızı burnunuzu kapatın dışarı çıkarken..
canım ben sabah tartılamadım hasta gibi olunca ama kesin artıdırPazartesi Takimiçi Bildirimi
toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/68,2/0,2)
wendigo (61,5/)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
KumraL_KrakeR (66,2/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)
matilda34 (67,1/)
Listeden aldım diğer arkadaşlar da alttan eklemeye devam etsinler kendilerini unuttuğum olmasın şimdi hanımlar
Hadi bakalım dökülsün h.sonu bilançoları ...
camnım aman ihmal etme bir an önce git dr a senin iyi olman lazım ki çocukların başında durabilesinGünaydın kızlar
Bikac gündür hızlı kilo vermem kafama takılıyor nette biraz araştırdım.
Cuma günü başka belirtilerden dolayı rahimle ilgili şüphelerin var jinekoloji ve hipertiroid olabilir mi diye de dahiliyeye gidecem Hayırlısı bakalım
Birazdan tartı sonucunu yazarim
Saol cnm eşimin işten dolayı cuma musait olurum randevu alıp giderim Zübeyde hanım giderim zaten bence iyi kadın doğumcular var orda dahiliyeye var orda baktiririm inscanım ben mecbur kaldığım için yapılması gereken zamanda yaptırmadım ya sonbahar başlangıcı ya da ilkbaharda yapılması gerekiyor ben nerdeyse kışta oldu soğuk almamak gerekiyormuş ödem olmaması için işe başladığım gün sabah -6 dereceydi o günden beri kötüyüm değilse evdeyken düzelmiştim
canım hiç atkı bere kullanmayan ben artık kullanıyorum ama sabahları işe geldiğim zaman çok soğuk oluyo aslında servisten inip ufaklığı kreş servisine verip hemen odama çıkıyorum ama o 5 dk bile etkiliyo demek ki
canım ben sabah tartılamadım hasta gibi olunca ama kesin artıdır
camnım aman ihmal etme bir an önce git dr a senin iyi olman lazım ki çocukların başında durabilesin
Günaydın kızlar
Bikac gündür hızlı kilo vermem kafama takılıyor nette biraz araştırdım.
Cuma günü başka belirtilerden dolayı rahimle ilgili şüphelerin var jinekoloji ve hipertiroid olabilir mi diye de dahiliyeye gidecem Hayırlısı bakalım
Birazdan tartı sonucunu yazarim
tatlımkuzucum ben senin bdv de açtığın konuyu falan da okudum
ihanet kötü bişey bi bayan için çok zor gerçekten ama nedense ayrılmana ben üzüldüm
o kadının istediğini yapmışsın amacına ulaşmış eşinde bence çok pişman ve kızın var
bence bi düşün derim
eşin seni seviyor bence her insan hata yapabilir ve o kadın çok fena bi insan herkes aynı şeyi diyomuş onun hakkında
bi şansı herkes hakeder bi düşün bence
Saol cnm tabii ki sonucu yazarım inş metobolizmadir ama surekli 3 kg vermek beni korkuttu İnşallah en iyi ihtimaldir bir diğer dusuncemde glüten alerjisi uzun zamandır hiç yemeyince kendi diyetime geçtiğinden beri kepeği de çok az yiyorum tahıl grubunu tamamen kestigimden beri daha hızlı veriyorumcanım inşallah metabolizmandandır diyorum, ben haber bekliyorum senden, git gel yaz mutlaka buraya da..
Canım ben bayram öncesinde yapmıştım.Bayramda kaçırınca aldım tabi..peki hemen geri alınıyor mu kilolar canım
beraber destek olalım birbirimize bırakmayalım
Sağol canım..geldim say, benim için kendine bi kahve yap hadi :)
Canım dukanda durakladığında dene istersen.Belki bu iyi gelir. Yoğurtta protein sonuçta çokda aykırı değil.ebruş malum bana lahana da iyi gelmedi ya, güvenmiyorum ondan valla, dukandan dolayı olabilir gibi geldi, yoksa ben taa ne zaman patates diyeti yapmıştım, gayette gitmişti o zaman.
geldim say, benim için kendine bi kahve yap hadi :)
ya muhtemelen dukan kaynaklı değişen diyet bana yaramıyo yaa, ben böyle devam edim, eşime yaptırcam ama, kolay nasılsa hurma-yoğurt, 5 gün yapsın..
Evet canım.Doymada sıkıntı yok ama insan sıkılıyor.aynen kolay gibi aslında
ben sabah 3 hurma yedim doydum yoğurtla
şimdi 2 tana daha yedim
ilk günler kolay olur sonlara doğru sıkılma olabilir sadece doyma konusunda pek sıkıntı olmicak gibi duruyor
Kız daha 7 ay var..Düğün temmuz gibi olacak büyük ihtimal haziranda ramazan var ben o zamana kadar bi 18 kilo vermek istiyorum oda hayal gibiafganlı arkadaşım sadece salata ye ton balıklı içine ne istersen koy gör bak 1 aya erimiyormusun dedi o çok zayıf iki tane çoçuğu olmasına rağmen hep evden getiriyor yemeğini bakdım salata çoğunlukda 2-3 kaşık pilavla haşlanmış sebze bol salata yiyor çok zayıf kendisi banada sürekli diyor salata ye diye bakalım birşeyler yapıcam
Geçmişolsun.Haber ver lütfenkızlar sabah tartılamadım bugün gene dr a gidecem sanki hiç ameliyat olmamışım gibi çok kötü idi 3 gündür nefes alamıyorum sanırım ödem yaptı bakalım dr ne dşiyecek
Canım sende mi yapacaksın?? Bence gayet güzel olur.aynen canım, 3.-4. gün sıkılıp kaçamak yapanlar olmuş genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?