Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aynen dediğin gibi yapıyor eşim canım anneme söylerken duydum. Birgün bir yerde düşecek o yemiyor o yüzden ben yediriyorum bozduruyorum diyor..

Bu şekil bana iyi olacak biliyorum değişik şeyler de denemek hoşuma gidiyor. Yulaf lapasi yedim bugün çok güzeldi

Ben kendime çok zulmettigimi anladım canım. Artık zevk alarak ve eğlenerek yapıyorum beslenmemi...
farklı tatlar yapıp denemek beni daha da motive ediyor..
kafa olarak rahat olunca diyet fikrini de atınca psikolojik olarak bile rahatladim yahu

Allah yardımcınız olsun canım, zor işler valla akademik kariyer işleri ama sen keşke hayalini bebişten önce gerçekleştirsen, bebekle herşey çok daha zor inan

Selam kızlar, yine bir sınav gözetmenliginden merhaba
Ebruşummm çok sevindimmmmm
Canım insallah bir sorun yoktur, haberdar et bizi mutlaka. Kv ile de bol sabırlar diliyorum
Cok güzel anlatmıssın canım benim, zaten bence herkes kendi metabolizmasına göre beslenmeli. İlla diyetteyim modunda olmaya gerek yok, kastıkca cidden daha zor kilo veriliyor. Bir süre sonra işi çözüyorsun zaten, vucuduna neyin iyi neyin kötü geldigini anlayabiliyorsun. Kaçamak yapsan bile onu nasıl dengeleyecegini anlıyorsun. O sekilde devam etmek en iyisi

Bu arada hamile topigi acan hatunlar, benim ne eksigim var önce hamile kalmısım diye Beni de almazsanız aranıza vallahi basarım topiginizi

seninki 1 yaş olmuş olur hemen hemen, bilmem sen bizle takılmak ister misin o zamana ne kadar bilsen de başına gelince en cahile dönüşüyosunn ondan tecrübeye her daim ihtiyacımız var

seninki 1 yaş olmuş olur hemen hemen, bilmem sen bizle takılmak ister misin o zamana ne kadar bilsen de başına gelince en cahile dönüşüyosunn ondan tecrübeye her daim ihtiyacımız var
Hahah benim size akıl verecegim hiiic aklımdan gecmezdi ben sizin hamilelikler nasıl gidiyor merak eder gelirim topiginize

Ne güzel de anlatmissin işte ben de böyle berbat bir durumun icindeydim. Hepsini arkama attım gitti. Olan oldu önemli olan bundan sonrası dedim ve yeni bir başlangıç yaptım. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Yeniden doğmuş gibi.
anlayışın için çok tesekkur ederim canim kaptanım

Hahah benim size akıl verecegim hiiic aklımdan gecmezdi ben sizin hamilelikler nasıl gidiyor merak eder gelirim topiginize

hiç öyle deme valla, bu işte en küçük çocuğu olan en tecrübeli oluyo gel gel kuzucum, o günleri görelim bakalım da..

ördekcim senin o diyet dönemine denk gelemedim ben, kaç kiloydun kaça düştün, ne süre korudun anlatsana vaktin varsa? hamile kalınca hemen almadın bak iyisin. ben bi korkuyorum da hemen alır mıyım diye, ilkinde çok almadım ama aldığımın hepsini yerleştirdim şahsen, hiç veremedim

Çok sağolun kızlar desteğini için. Bu yazıyı okumak bana çok iyi geldi. Iyi ki varsınız ben de seni kocaman öpüyorum canım...
çok çok rahatlattıniz beni...

Çok sağolun kızlar desteğini için. Bu yazıyı okumak bana çok iyi geldi. Iyi ki varsınız ben de seni kocaman öpüyorum canım...
çok çok rahatlattıniz beni...
Rica ederim ben de seni kocaman öpüyorum. Az verelim öz verelim her hafta 2-3 kilo verecek halimiz yok, gerçekçi olalım kendimize acımasız davranmayalim ve kimseyle kendimizi kıyaslamayalim. Birbirimizle yaptığımız tatlı atismalar ve yarislar bazen motive ediyor evet ama bazen de strese yol açabiliyor hatta anksiyeteye, kendine olan güvenin azalmasina, kişinin kendini hor görmesine yol açabiliyor.

Çok doğru canım. Ben kendimi nasıl kilo vereceğim bildiğim halde neden böyle eziyet etmişim diyorum kendime.... sendeki stresi ben burada hissediyordum sanki aynı şeyleri yasiyormusuz gibiydi. Yazacaktım ama çocuklardan fırsat bulamadım.

eminim sen de muhteşem bir gelin olacaksin
sabırsızlıkla o günü bekliyorum

Canım benim verilecek fazla kilom yoktu aslında, ben baktım kilo almaya başladım, daha önce görmedigim rakamları gördüm tartıda, bu gidise dur demeliyim diye başladım diyet macerasına. Bi de tabi bebek düsündügümden en azından eski kiloma dönüp öyle hamile kalayım modundaydım.

İlk başladığımda 66 civarıydım, hedefimi (hangi akla hizmetse) 58 koymusum ama artık bence cok zayıf kalıyor 58 bana, hem de zaten eski üniversiteli kız olmadıgım icin o kiloya insem de korumam mümkün degil İdeal kilom bence 59-60 benim, o yüzden 5-6 kilo verdim burada, hal böyle olunca da pek de kasmadım. Bir de aslında neyden kilo aldıgımı biliyordum, tatlı ve hamurişi... Bunları kesince de direkt kilo vermelerim başladı aslında. Ha öyle 0 kaçamak da olmadı özellikle hafta sonlarım facia olabiliyordu ama hafta ici protein agırlıklı dengelemeye calısıyordum.

Bir de uzun süreli açlıkların bana iyi gelmedigini fark etmistim, günü ne kadar erken kapatırsam ertesi gün tartı bana inat ediyordu. Benim metabolizma sanırım az az sık sık yemekle kilo veriyor, onu görmüs oldum. Zaten 2-2.5 ayda mı ne mezun oldum ben, baya kısa bi macera oldu aslında

Korumada da kendimi kasmadım, yeri geldiginde kacamagımı da yaptım ama diger ögünlerle dengeleyerek korumaya calıstım hep. Bi ögünde abarttıysam ötekinden kıstım gibi...

Dogumdan sonra da ne olur bilemiyorum büyük ihtimal listelere geri dönerim :)

Evet kurtuldum şükür o stresten. Az kaldı.

Oo süpermiş valla, kendini öğrenmişsin ne güzel, Doğum sonrası da kısa sürede halledeceğini Eminim canım, inşallah bende senin gibi olurum :)

Bende öyle hemen kilo almıyorum ama kilo vermekte zor valla, meyve sevgimden sanırım hepsi de meyveyi kesince gidiyo benim de

benimde tatlıı
tatlı isteğim hep oluyor en çok oyüzden zorlanıyorum
bu hurma bana oyüzden iyi geldi çünkü kendisi baya bi tatlı olduğu için hiç zorlanmıyorum

Meyve mi kilo yapıyor yani? Gün icinde yersen yapmaması lazım ya evet, karbonhidrat ve gec saatte yenmemesi gerek bence de ama gün icinde yakarsın zaten meyveden alacagın kaloriyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…