- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.521
ebrusonmez kuzucum ben önce iran hurması almışım o bitti kudüs hurması buldum ondan aldım bişey farkedermi acaba hurma cinsi farklı olunca ??
benimde tatlıı
tatlı isteğim hep oluyor en çok oyüzden zorlanıyorum
bu hurma bana oyüzden iyi geldi çünkü kendisi baya bi tatlı olduğu için hiç zorlanmıyorum
yok tatlım farketmez sen sabah tartıldın mı bize cumaya süpriz mi yapcanebrusonmez kuzucum ben önce iran hurması almışım o bitti kudüs hurması buldum ondan aldım bişey farkedermi acaba hurma cinsi farklı olunca ??
Meyve mi kilo yapıyor yani? Gün icinde yersen yapmaması lazım yaevet, karbonhidrat ve gec saatte yenmemesi gerek bence de ama gün icinde yakarsın zaten meyveden alacagın kaloriyi
O zaman hurma ceviz Hindistan cevizli chia tohumu pudingi denemelisin :)Ben kendime çok zulmettigimi anladım canım. Artık zevk alarak ve eğlenerek yapıyorum beslenmemi...
farklı tatlar yapıp denemek beni daha da motive ediyor..
kafa olarak rahat olunca diyet fikrini de atınca psikolojik olarak bile rahatladim yahu
Sensiz olurmu ördekcim sen bizim ekolümüzsün :)Bu arada hamile topigi acan hatunlar, benim ne eksigim var önce hamile kalmısım diyeBeni de almazsanız aranıza vallahi basarım topiginizi
Hmm sürekli yenmez tabi :)) O zaman sınırla işte sadece gündüz ye örnegin.Valla sınırım yok ördekcim, hep meyveyle yaşayabilirim ondan sınırlı tüketmem Lazım yiceksemde ama kopuyorum bi süre sonra yasaklamam hayrıma :)
Estagfurullah canım ne ekolü, sanki 10. hamileligim de cok mu bilgiliyim :))Sensiz olurmu ördekcim sen bizim ekolümüzsün :)
Hamileyken zencefil kullanilabiliyormu ballı zencefilli süt iyi gelebilirKızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım
aynen canimEkmek mi yedin sen balııııım. ....
Onu da kaybettik didemcim
saol canim insallahhhSana da geçmiş olsun canım. Inşallah tedavi olurda hemencik hamile kalırsın.
2017 nüfus patlaması yapalım grupçanak
Kacmaz canim tesekkur ederimGünaydın kızlar :)
inşallah ebrucum, başladım bakalım, özlemişim hurmayı
geçmiş olsun canım, neden öyle oldun ki? hakkaten zırt pırt kv geliyo neden ki
süper matildacım, afiyet olsun.
hahah, gözünden de bişi kaçmıyo didoş :) geçmiş olsun sana da.
ay çok kötü kokuyodu kereviz sapı, ben yemeğini yapayım dedim ama kokudan içim kalktı, bilmem kızlar nasıl değerlendiriyo
wauwww, örnek menü kuzucum, bende başladım ki :)
Saol tatlimÇok geçmiş olsun canım
Supersin canim cok gzel gidiyosunKızzlaaarrrr bugunde -500 gram vermişim..
wendy sende böyle verirsin inşallahh
toplight kaptanım siz yapmayı düşünüyor musunuz??
Benim gibi değiştirerekte uygulayabilirsiniz?
Buda işe yarıyor.
morordek ördeğim ördeğimm 57.7 oldum..
matilda34 hala kaçamak yapmadım. İlk elenen ben olmayacağım..
Yaa ben normalde 100'er gram verirdim her hafta
Hatta oruç tutardım orucumuda çorba falanla açardımm..
Aman çok şükür yaa
Bu hafta listedeyim sanırım..
saol canim bi olsam rahatlicam insallah ole olurGeçmiş olsun dido ilaca başlayınca düzene giriyo regli de olunca daha rahat gider kilolar cnm benim önemli olan sağlık
insallah bana kalsa elecrk bahara dogum istiyorum bakalim hayirlisi ama zaten kist yuzunden baya yaza dgru kalicak bizim cocuk isimizanamazaydidem ile @KumraL_KrakeR unutmuşum, didoş bize uyar da kraker belki hamiştir bile bilemiyorum, o yazı beklemek istemiyodu :)
bencede katiliyrum canim topigide acalimDiyeti yaşam şekli haline getirme fikrine bende katılıyorum cnm arada canımızın çektiğini yiyerek kendimize zulmetmeyerek vermeli kiloları aslında ben diyetisyenle 18 kilo verdim ama herşey yasaktı ama günde 7 dilim ekmek vardı :)sonra noldu özledim şeylere dönünce bütün kilolar geri geldi ne yazık ki inşallah en doğru şekilde kilolardan kurtulup Hayatboyu bi düzen oluşturabiliriz
2017 de hamile topiği açalım bari bizim takıma özel :))
Canm sen kac yasindasin bu arada bebeisde istiyosun hem okul hem ev hem bebek nasl olucak cok zorlancaksn allah kolaylik versn smdidenCanım eşim 1 seneye zorlasam anca diyor.Evlilik işi bütün düzenini alt üst etti artık çalışamıyor. Biz evlendiğimizde doktora bitmek üzereydi. Hala daha aynı..
Aslında benden kaynaklanıyor sanırım.Sürekli motive etmeliydim. Uzadıkça daha da zorlaşıyor üstelik.Yeni yenii yönetmelikler geliyor..
Off bu konuda çok dertliyim.Burayı seviyorum ama bi aktivitem yok. Eğer karedenize gidersek üniye başlayacam.
Eşim buradaki ünide okumamı istemiyor ki zaten istediğim bölüm yokç.
bence nane limon ic yada ihlamur ama cok sicak icme normal sicaklikta olsun insallah hasta olmadan atlatrsn meyveye göml insallah biseycik olmazKızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım
Merhaba kızlar
Hepinize ilginiz alakaniz için öncelikle tesekkur ederim
Bugün kadın doğum ve dahiliye gittim
Kadın doğumdaki işlemler biraz uzun sürecek diğerinin sonucunu ise bugün oldum
Doktora kısa sürede kilo verdiğini, söyledim tüm testler yapıldı
Şekerim hala biraz yüksek
Kansizligim hala var
Ama tiroid sorunum yok ve kolestrolumde dusmus
Sonuç olarak son zamanlarda yaptığım diyetin sağlık olarak bana bi zararı olmadı şükür
Dünkü bağırsak sorununu da eltimler gece yaptığımız stresli konulara bağlıyorum kv den ikimizde dertliyiz ve bu sıra fazlasıyla bu konuya kafa yordu. Birde yakında yine bizde olcak olması beni rahatsız ediyor. Kadın eşimle aramızda bozuyor beni her turlu kötü etkiliyor
Bir saglik problemin yok şükür diyetime ilgili zaten bende o konuda kasmiyorum kendimi sadece kendime Gore bir beslenme düzeni olusturdum ve metobolizmam. Hızlı yoksa illa haftada 2-3 kg veririm diye özellikle uğraşıyorum. Bu benim elimde olan bi şey değil keşke herkes aynı hızda verebilse ben dha çok mutlu olurdum. Olsun yinede herkes kendi vücudunu tanıyarak kendine uygun bi zamanda hedefe ulaşabilir önemli olan motivasyon kendine başaracağına inanmak.
Ben kilo verme işini hiçbir zaman takıntı haline getirmedim. Belkide en büyük sırrım bu yaptığım her yemeği zevkle yedim tadına vararak yavaş yavaş
Hiç bir emek boş çıkmaz illaki,bir gün karşılık bulur yeterki pes etmeyin
Aklıma gelenleri etiketliyorum herkese ilgisi için çok teşekkür ederim
morordek toplight matilda34 wendy azaydidem @Pdr93 toz-pembe ebrusonmez T tatlitambak
Abartılmadıgı sürece kullanılır heralde, hamilelik grubunda kullananlar vardı. Öyle yapayım olmazsa...Hamileyken zencefil kullanilabiliyormu ballı zencefilli süt iyi gelebilir
Bir sey cıkmamasına sevindim canım, dedigin gibi herkesin bünyesi farklı, sen demek ki hızlı kilo verenlerdensinMerhaba kızlar
Kansizligim hala var
Sonuç olarak son zamanlarda yaptığım diyetin sağlık olarak bana bi zararı olmadı şükür
Dünkü bağırsak sorununu da eltimler gece yaptığımız stresli konulara bağlıyorum kv den ikimizde dertliyiz ve bu sıra fazlasıyla bu konuya kafa yordu. Birde yakında yine bizde olcak olması beni rahatsız ediyor. Kadın eşimle aramızda bozuyor beni her turlu kötü etkiliyor
Bir saglik problemin yok şükür diyetime ilgili zaten bende o konuda kasmiyorum kendimi sadece kendime Gore bir beslenme düzeni olusturdum ve metobolizmam. Hızlı yoksa illa haftada 2-3 kg veririm diye özellikle uğraşıyorum. Bu benim elimde olan bi şey değil keşke herkes aynı hızda verebilse ben dha çok mutlu olurdum. Olsun yinede herkes kendi vücudunu tanıyarak kendine uygun bi zamanda hedefe ulaşabilir önemli olan motivasyon kendine başaracağına inanmak.
Ben kilo verme işini hiçbir zaman takıntı haline getirmedim. Belkide en büyük sırrım bu yaptığım her yemeği zevkle yedim tadına vararak yavaş yavaş
morordek toplight matilda34 wendy azaydidem @Pdr93 toz-pembe ebrusonmez T tatlitambak
Ihlamur içtim. Bu bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin diyorlar. Hepsinden azar azar mı icsem napsam üfbence nane limon ic yada ihlamur ama cok sicak icme normal sicaklikta olsun insallah hasta olmadan atlatrsn meyveye göml insallah biseycik olmaz
Aynen canim ama gunde 1 2 icandan bsey olmaz hasta olmaktan iyidir meyve ye bol bol atlatrsn insallahAbartılmadıgı sürece kullanılır heralde, hamilelik grubunda kullananlar vardı. Öyle yapayım olmazsa...
Bir sey cıkmamasına sevindim canım, dedigin gibi herkesin bünyesi farklı, sen demek ki hızlı kilo verenlerdensin
Ihlamur içtim. Bu bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin diyorlar. Hepsinden azar azar mı icsem napsam üfİlaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz. Sıkıntılı ya hasta olmak bu dönemde..
O zaman hurma ceviz Hindistan cevizli chia tohumu pudingi denemelisin :)
Evet cnm doktordanhiç aaa falan olmadı garipsemedi yaniAbartılmadıgı sürece kullanılır heralde, hamilelik grubunda kullananlar vardı. Öyle yapayım olmazsa...
Bir sey cıkmamasına sevindim canım, dedigin gibi herkesin bünyesi farklı, sen demek ki hızlı kilo verenlerdensin
Ihlamur içtim. Bu bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin diyorlar. Hepsinden azar azar mı icsem napsam üfİlaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz. Sıkıntılı ya hasta olmak bu dönemde..
Kız bizim pancarlı kinoa salatası nida dene oda güzeldi hemde değişik kereviz de yapacan zaman şöle tarif ederimTarif yazarsan tabiki de denerim canım. Seve seve de yerim yani. Eminim ki lezzetli olur.
Kızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım
Merhaba kızlar
Kansizligim hala var
Kız bizim pancarlı kinoa salatası nida dene oda güzeldi hemde değişik kereviz de yapacan zaman şöle tarif ederim
O açıdan demedim cnm sayende bebek için heves yaptık hamilelik duygusunu hatırladım 2 . ye cesaret edemiyordum bi türlü ondan dedim :)Hmm sürekli yenmez tabi :)) O zaman sınırla işte sadece gündüz ye örnegin.
Estagfurullah canım ne ekolü, sanki 10. hamileligim de cok mu bilgiliyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?