- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.461
Dünkü rahatsızlığından beri karnım sisti genal cerrahi sırası bekliyorum inş bi ilaç olsun yazar Dun anı bi şekilde afedersin makat şişmesi ve tıkanması yaşadım dah da duzelmeditamam anladım şimdi kuzucum, Allahım hayırlı güzel haberler nasip etsin, sen nasılsın şu an?
Dünkü rahatsızlığından beri karnım sisti genal cerrahi sırası bekliyorum inş bi ilaç olsun yazar Dun anı bi şekilde afedersin makat şişmesi ve tıkanması yaşadım dah da duzelmedi
süpersin canımm yaa durmak yokkk devammmKızzlaaarrrr bugunde -500 gram vermişim..
wendy sende böyle verirsin inşallahh
toplight kaptanım siz yapmayı düşünüyor musunuz??
Benim gibi değiştirerekte uygulayabilirsiniz?
Buda işe yarıyor.
morordek ördeğim ördeğimm 57.7 oldum..
matilda34 hala kaçamak yapmadım. İlk elenen ben olmayacağım..
Yaa ben normalde 100'er gram verirdim her hafta
Hatta oruç tutardım orucumuda çorba falanla açardımm..
Aman çok şükür yaa
Bu hafta listedeyim sanırım..
ayy inşallah çok kilo almayız en çok ondan korkuyorumTabiki kız sen @KumraL_KrakeR @azaydidem T tatlitambak hepiniz seneye bebişli oluruz inşallah
Sonrada tekrar kilo vermek için burada buluşuruz.
hissediyorum kuzum midem çok küçüldü içine çekti resmenKilo vermiş gibi hissediyor musun??
Sen tam uyduğun için sonucunu çok merak ediyorum.
hahaha aynen aynen tam tespitt
aynen bende mutsuz oluyorum yediğimde pişmanlık duygusu yüzünden öyle oluyor canımbir de ben yemek yiyince çok rahatsız ve mutsuz oluyorum sonrasında sanki kilo almışım gibi geliyor. hep pişman oluyorum aç kalsam o kadar mutluyum ama bu seferde halsiz düşüyorum. İnşallah başarabilirim arada geliyor bana işte.
ya o değil iş yerindeki arkadaşlar sinir ediyor beni her seferinde kilo mu aldın diyorlar. bide yeni evlendim ya sürekli bebek mi var diyip duruyorlar canım sıkılıyor iyice. kış halihle kat kat giyiniyoruz zaten. Kazadan sonra vücudum şişiyor aniden yzüğüm sıkıyor o derece. Ama sonra bir bakmışsın inivermiş. Hiç çözemedim ben kendimi.
ah ah 57 olduğum vakitler keşke bırakmasaydım ama zaten kazadan ötürü oldu ne olduysa 1 haftada 6-7 kilo etkisi oldu üzerimde ben o kiloyu veremiyorum işte. Aldığım bilezikler geçmedi elimden 4 numara büyüdü numarası.
İnş canım yapmaz ama işte onuda akşam ariyolar dertleri bize geçmek burda 4 çocuğu var ama onlar bize gelip diğerlerini ziyarete giderlerstres yapma bakalım, geçer şişkinlikler falan, anaam görümcende kalsın sana da bi yemeğe gelsin gitsinler inşallah.
aa ben onu bilmiyordumm ya bende yapayım öyleSağol fıstığımm.
Ben eminim sende çok güzel vereceksin..
Ben hurmalarımı bikaç saat önceden çizip suya koyuyorum. wc sorunu için yapılması gerekiyormuş.
İnş canım yapmaz ama işte onuda akşam ariyolar dertleri bize geçmek burda 4 çocuğu var ama onlar bize gelip diğerlerini ziyarete giderler
günaydın tambakcım, kızın nasıl oldu?
Ebruş bekle, yaza hamile kalalım seneye doğuralım
onunla geçmiş olsun, öksürüğüde tez zamanda geçsin inşallahSağol canım benim. Kızın ateşi geçti çok şükür. Sadece oöksürük var biraz. Bugün de kursa göndermedim evde dinleniyor.
Kız bizim kiler aynıydı galiba gebelik ler de aynı vakte gelecek ben de yaza düşüncem insaallah
Tabiki kız sen @KumraL_KrakeR @azaydidem T tatlitambak hepiniz seneye bebişli oluruz inşallah
Sonrada tekrar kilo vermek için burada buluşuruz.
Dünkü rahatsızlığından beri karnım sisti genal cerrahi sırası bekliyorum inş bi ilaç olsun yazar Dun anı bi şekilde afedersin makat şişmesi ve tıkanması yaşadım dah da duzelmedi
İnş canım yapmaz ama işte onuda akşam ariyolar dertleri bize geçmek burda 4 çocuğu var ama onlar bize gelip diğerlerini ziyarete giderler
onunl@morordek benim kiziş olsun, öksürüğüde tez zamanda geçsin inşallah
evet tambakcım, benim 2.'le senin 3. de aynı olsun, ama ben bi daha yaza doğurmak istemiyorum yaa, çok zor oldu valla o sıcakta, baharda doğsun istiyorum, çıkıp çıkıp yürüyeyim, eve kapanmak zorunda kalmayayım istiyorum ama bakalım gerçekleştirebilecek miyim, ilkinde yapamadım şahsen, çocuğun modu uysa senin modun uymuyo, sen istesen bebiş istemiyo, zırt pı@morordek
benim rt emzirme falan derken olmuyo iştebu sefer yapıcam ama, az kilo alıp hepsini de vericem inşallah..
canım bu kadar takarsan kg yu veremezsin bak servey de taktı gitmiyor lütfen takmadan moral bozmadan ve hayattan zevk alarak yapın diyetiniziyaa ben yine 65 i gördüm anlamıyorum şu bünyeyi ne halt ediyor. o değil yaptığımdan da bir şey anlamıyorum hep araya bir şeyler giriyor. kyınvalideler bizdeydi mesela illa ye şunu ye bunu ye. misafir geliyor hazırlıyorum yemeyince bakışlar bi değişiyor falan. Bir yere gidiyorum illa yemek ye. Çok sıkıldım artık bu durumdan. yoruldum. artıp azalıyor. geçen hafat ne güzel vermiştim halbuki. Burayada uğruyorum yazıyorum ama bilmiyorum. Eşimde kızızyor artık çok kafaya takıyorsun. Ağlıyorum bazen sırf bu yüzden.
canım ben ancak haftaya yapabilecem babam bizde eşimin yarın küçük bir operasyonu olacak onlarla koştururken akşamda onlarla yemzsem babam kırılır diye haftaya babamı gönderip yapacam ben hep aynı şeyi yemekten sıkılıyorum yaa öyle bir sorun var bendehadii yaa kaptanım süper gitmiş 3 günde
belkide nasılsa gitti kilolar deyip salıyoruz kendimizi ondan mı oluyor ki sıkılma durumu
cumaya kadar tartılmasam mı ki
devam etmem lazım bu hurma işine hoşuma gitti çünkü acıkmıyorum hiç
eşin haklı canım çok kafaya takma anlıyorum seni bende senin gibi oluyorum bazen bunalıyorum sanki kilo veremicekmişim gibi geliyor
biz robot değiliz bazen yememiz gerekebiliyor benimde eşim bazen yemeğe götürüyor beni yada araba aldık onu kutladık kayınvalideme doğumgünü süprizi yaptım ailelerimizi yemeğe çağırdım falan şimdi öyle bi durumda yok ben diyetteyim yemem demek olmuyor hayatımızdaki insanları akrabalarımızı yada misafirlerimizi kıramıyoruz bi tek senin başına gelmiyor bu herkeste böyle bence.. önemli olan dengelemek bugün akşam yemek zorunda kaldıysan ertesi günü hafif geçirebilirsin yada bugün akşam yemek zorunda kalacağını biliyorsan öğlen yemeyebilir yada çok hafif geçirebilirsin böyle tedbirler almalıyız hepimiz için geçerli .. kendini üzme ne öyle ağlamak falan önce kendini sev kendine güven aradaki aksaklıkları kafana takma telefi edebilirsin sana güveniyoruz
canım şahnur teyze dedi de sen de :)Hala ateşli ama dune gore çok iyi. Limon sıkılmış çorap giydirdim . Ne iişe yarıyor kimden öğrendin arkadaşımdan diyorum. Adı ne diyor. Meraklı kızım benim
canım benim sana nazar mı oldu yaww inşallah bir an önce toparlarsınBugünkü menüm
Bugünü hastalikla geçirdim midem bulamıyordu yemek yiyemedim so nra biraz yattım sadece
Öğle
Yulaf kepekli yogurt yedim
Akşam
Mantar kavurma
Yogurt
2 kaşık yagsiz tavuk döner ve 2 kaşık princ pilavı yedim
Normalde diyetinde yok pilav ama bagirsaklarimda sorun var
2 lt su
Çayı akşam içtim
Bi tanede meyve
Sabah doktora gidecem her yerim dökülüyor
Evde misafir var bidehaftasinu kvler gelecek yandım ben
toplight morordek
ayy kızlar ne oluyo geçmiş olsun tatlım takım dökülüyorKizlarrr dunden beri pek ugrayamadim biraz moralim bozuk son zamanlarda kilo veremiyorum yada alio veriyorum surekli gicik oldum regl olamiyorum baska sorunlar varid bgun kadin doguma gittim rahimde kis varmis ve mantar varmis oyuzden regl olamiyomusum smir testi istedi doktr onu yaptrdim kan verdim hamilelik suphesi ortadan kalksin dye doktr istedi yarn kan testine gore ilac tedavisine baslicam insallah hersey yoluna girer bkrazdan dunku ve bgunku menumu paylasicam
teşekkürler akrep kaptanımŞekerler ikinciliğinizi tebrik ederim
canım yukarda da yazdım beni bu hafta düzenli beslemeniyorum babamın hastane işleri benim hastane ve de yarın eşimin hastane işleri derken haftaya sakinleşecem o zaman yapacağım
canım haber ver mutlaka büyük geçmiş olsunDünkü rahatsızlığından beri karnım sisti genal cerrahi sırası bekliyorum inş bi ilaç olsun yazar Dun anı bi şekilde afedersin makat şişmesi ve tıkanması yaşadım dah da duzelmedi
Ben ekmeği kaçamak olarak saymadım çünkü diyetinde 2 3 dilim ekmek kullanan var bende arada yediğim için kaçamak listesine koymadım çünkü zaten pilav makarna yasak ekmeği de yasaklayamazdımCanim ekmek kacamak sayiliyo heralde dimi
Geçmiş olsun dido ilaca başlayınca düzene giriyo regli de olunca daha rahat gider kilolar cnm benim önemli olan sağlıkKizlarrr dunden beri pek ugrayamadim biraz moralim bozuk son zamanlarda kilo veremiyorum yada alio veriyorum surekli gicik oldum regl olamiyorum baska sorunlar varid bgun kadin doguma gittim rahimde kis varmis ve mantar varmis oyuzden regl olamiyomusum smir testi istedi doktr onu yaptrdim kan verdim hamilelik suphesi ortadan kalksin dye doktr istedi yarn kan testine gore ilac tedavisine baslicam insallah hersey yoluna girer bkrazdan dunku ve bgunku menumu paylasicam
Haber verin bende niyetliyim :))Ebruş bekle, yaza hamile kalalım seneye doğuralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?