Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam anladım şimdi kuzucum, Allahım hayırlı güzel haberler nasip etsin, sen nasılsın şu an?
Dünkü rahatsızlığından beri karnım sisti genal cerrahi sırası bekliyorum inş bi ilaç olsun yazar Dun anı bi şekilde afedersin makat şişmesi ve tıkanması yaşadım dah da duzelmedi

Dünkü rahatsızlığından beri karnım sisti genal cerrahi sırası bekliyorum inş bi ilaç olsun yazar Dun anı bi şekilde afedersin makat şişmesi ve tıkanması yaşadım dah da duzelmedi

stres yapma bakalım, geçer şişkinlikler falan, anaam görümcende kalsın sana da bi yemeğe gelsin gitsinler inşallah.

süpersin canımm yaa durmak yokkk devammm
Tabiki kız sen @KumraL_KrakeR @azaydidem T tatlitambak hepiniz seneye bebişli oluruz inşallah
Sonrada tekrar kilo vermek için burada buluşuruz.
ayy inşallah çok kilo almayız en çok ondan korkuyorum
Kilo vermiş gibi hissediyor musun??
Sen tam uyduğun için sonucunu çok merak ediyorum.
hissediyorum kuzum midem çok küçüldü içine çekti resmen
hahaha aynen aynen tam tespitt
aynen bende mutsuz oluyorum yediğimde pişmanlık duygusu yüzünden öyle oluyor canım
iş arkadaşların fesat insanlar sanırım ne kadar düşüncesizler yaa
yoo almadım bi göz doktoruna gidin bence de tersle bi daha bu konuda yorum yapıp canını sıkmasınlar kilo alsan bile kocam istiyor böyle seviyormuş de alan memnun satan memnun size nooluyo hesabıı

stres yapma bakalım, geçer şişkinlikler falan, anaam görümcende kalsın sana da bi yemeğe gelsin gitsinler inşallah.
İnş canım yapmaz ama işte onuda akşam ariyolar dertleri bize geçmek burda 4 çocuğu var ama onlar bize gelip diğerlerini ziyarete giderler

Sağol canım benim. Kızın ateşi geçti çok şükür. Sadece oöksürük var biraz. Bugün de kursa göndermedim evde dinleniyor.
onunla geçmiş olsun, öksürüğüde tez zamanda geçsin inşallah
Kız bizim kiler aynıydı galiba gebelik ler de aynı vakte gelecek ben de yaza düşüncem insaallah

evet tambakcım, benim 2.'le senin 3. de aynı olsun, ama ben bi daha yaza doğurmak istemiyorum yaa, çok zor oldu valla o sıcakta, baharda doğsun istiyorum, çıkıp çıkıp yürüyeyim, eve kapanmak zorunda kalmayayım istiyorum ama bakalım gerçekleştirebilecek miyim, ilkinde yapamadım şahsen, çocuğun modu uysa senin modun uymuyo, sen istesen bebiş istemiyo, zırt pırt emzirme falan derken olmuyo işte bu sefer yapıcam ama, az kilo alıp hepsini de vericem inşallah..

Kız nazar mi deyirdik sana yoksa. 3 5 kere wc ye çıkıyorum dedin dedin durdun. aman Allah korusun. insallah biseycik cikmaz hemen de duzelir. ALLAH SIFA VERSIN CANIM

Gerçekten sicakta zor oluyor canım. Ağustos ayı boyunca sarılık için 2 günde 1 hastanede idik. Çok zordu. Ben kılmayı açarım 28-29 da kapıyı falan da açık birakirdim ki çok etkilenmesi bebek diye. Bi kaynanam bi Gorumcem gelir kapatır ay belim ize dokundu ay uşudüm diye. yarim saat sonra tekrar acarlar sicakladik diye. Aman en guzeli nisan mayista dogum yapmak. Yaza bebis ele avuca geliyor. Al disari cik.. ohhh
bu acidan ördekcim cok sansli. Mayista galiba dogumu morordek
benim kizimda mayis dogumlu ne guzeldu o gunler

slm kızlar ancak gelebildimmm
canım bu kadar takarsan kg yu veremezsin bak servey de taktı gitmiyor lütfen takmadan moral bozmadan ve hayattan zevk alarak yapın diyetinizi
canım ben ancak haftaya yapabilecem babam bizde eşimin yarın küçük bir operasyonu olacak onlarla koştururken akşamda onlarla yemzsem babam kırılır diye haftaya babamı gönderip yapacam ben hep aynı şeyi yemekten sıkılıyorum yaa öyle bir sorun var bende
Hala ateşli ama dune gore çok iyi. Limon sıkılmış çorap giydirdim . Ne iişe yarıyor kimden öğrendin arkadaşımdan diyorum. Adı ne diyor. Meraklı kızım benim
canım şahnur teyze dedi de sen de :)
canım benim sana nazar mı oldu yaww inşallah bir an önce toparlarsın
ayy kızlar ne oluyo geçmiş olsun tatlım takım dökülüyor
Şekerler ikinciliğinizi tebrik ederim
teşekkürler akrep kaptanım

canım yukarda da yazdım beni bu hafta düzenli beslemeniyorum babamın hastane işleri benim hastane ve de yarın eşimin hastane işleri derken haftaya sakinleşecem o zaman yapacağım
canım haber ver mutlaka büyük geçmiş olsun

Ay kızlar ben o diyet bu diyet detoks hepsini attım kenarlara. Şimdi tek gayem sağlıklı beslenme. Sabah mis ler gibi kahvaltımı yaptım ara mi yaptım. Diyet tarzı bişeyler yapmaya çalıştıkça battım. Aksama kadar iyi sonrasi ise facia oluyordu. Hic yemeyecehim seyleri yedim. Kuru kaysi canim cekiyor ya da meyve canim cekiyir. Yesem suç islemis gibi pismalik hissediyorum. Yemesem aklim kaliyor. Patliyorum en sonunda gece herseye saldirmakla son buluyir.verdim aldım verdim aldım 74 76 arası git Gel ler yaptım hep.
Şimdi düşünüyorum da eski resimlerde ki halime bakıp sükrediyorum 100+ kilolarda iken facia idim. Şimdi bu halin de iyi ama bundan sonrası için sakinlikle ve yavaş yavaş vermeliyim. Onümde 7 ay var 3. Bebıs için. O vakte kadar saglili bir şekilde 10 kilo yu hayli hayli veririm. Strese girmeden hemde. Acele etmeye hiç gerek yok. Hem acele etsem ne olacak ki. Tekrar doyasıya yemeyecegim hep dikkatli davranmak zorundayım. Kilo almaya musait yapim var bu bir gerçek. O yüzden kalıcı sağlıklı kilo vermek ve bunu bir yaşam tarzı haline getirmek. Tek hedefim bu artık.

Kendime bile itiraf edemezken kaçamaklar yaptığımı burada hepinize ilan ediyorum. Evet saçma sapan diyetlere girdim. Akşamına patlayan a kadar yedim. Gruptaki arkadaşlarımdan Özür dilerim. Ama aklım başıma yeni geldi . Ordekcim zaten hep derdi yapma sağlık beslen diye. Tek yolum bu artık sağlıklı olanı seçmek olacak.
aslı da hepimiz de biliyoruz ama çok aceleciyiz . Acele ederek kaybetmek istemiyorum... sabırla azimle istikrarlı kazanmak istiyorum.

Ayy çok uzun oldu kızlar.
Icim dökeyim de rahatlayayim dedim. Rahatladim da.
Bu arada kaptanları toplight morordek minik bir itirafta size yapayım. Herşeyin üstüste gelmesi ile ve bu yemek atalarının tetiklemesiyle kendime olan inancımı kaybetmiş kilo vermeyecem git gide alaçam hissi ile izne ayrılmak istedim. Takdir sizin. Bana inancını tam sa ayirmayin ama yoksa ayırın. Azcikta motive edin ama beni kızlar çok ihtiyacım var

Geçmiş olsun dido ilaca başlayınca düzene giriyo regli de olunca daha rahat gider kilolar cnm benim önemli olan sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…