Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok iyi bak kendine canım ya. Boğazında ağrı varsa dut pekmezi -limon sıcak sıcak içmelisin sulandiripta tabi.
Ihlamur iiç canım bide
Ben kızıma değişik şeyler yaptım ama sen içer misin bilmem
İçmeye içerdim ama içebilir miyim onu bilmiyorum tambagım Malum her sey yasak
O açıdan demedim cnm sayende bebek için heves yaptık hamilelik duygusunu hatırladım 2 . ye cesaret edemiyordum bi türlü ondan dedim :)
Tamam o zaman, yapın gitsin

Ne güzel yazmışsın Ayşecim inşallah öteki testlerden de bişi çıkmaz cnm
Her hastalığın başı stres işte üzme kendini bu kadar napsak senin şu kv ye acaba

Ihlamur önermiyolar cnm aslında bitki çayı içmemelisin hepsinin ayrı etkisi var bilemezsin

Tarif yazarsan tabiki de denerim canım. Seve seve de yerim yani. Eminim ki lezzetli olur.
1 bardak laktozsuz süt 2 kaşık chia karıştır
4 hurma ısla yumşayınca 2 ceviz le ve 2 kaşık sütle blandırdan geçir sonra biraz Hindistan cevizi ve tarçın ekle chia nın içine Dök karıştır sabaha kadar dolapta beklet
Afiyet olsun :)

Allah yardımcınız olsun canım, zor işler valla akademik kariyer işleri ama sen keşke hayalini bebişten önce gerçekleştirsen, bebekle herşey çok daha zor inan
Orası öyle tabi ama bilemiyorum
Kesin bi tarih olsa gidiş için bekleyeyim diyecem ama belli değil.

Muhteşemsin ya
Bende korumayı beceremedim
Bir kez kaçamak yapsam artık zaten kilo aldim diyip saliyorum

Ihlamur önermiyolar cnm aslında bitki çayı içmemelisin hepsinin ayrı etkisi var bilemezsin
Doktorum da adaçayına dikkat et ıhlamur fazla abartmadan içebilirsin demişti. Ben zaten diğer bitki çaylarını sevmiyorum, ıhlamuru da anca böyle hastalanırsam falan içerim. 1 bardak içtim bir şey olmaz heralde..
Sen zaten topiğin kaptanı olursun hazır tecrübe etmişken..
Sensiz olmaz zaten
Hahah günlük menü yerine de her gün rapor alırım sizden artık, bugün neler hissettiniz diye
Muhteşemsin ya
Bende korumayı beceremedim
Bir kez kaçamak yapsam artık zaten kilo aldim diyip saliyorum
O bana da oluyodu ama sonra moralim bozuluyor kilo almaya başladığım için, toparlamaya çalışıyodum kendimi :)

Pancar da hiç yemedim. Bu hafta da pancar alayım pazardan canım. Kereviz i yarına yaparım canım. Sen tarifi yaz bana. Bak ilk defa yiyecem söyle güzel bir tarif olsun
Ben de yeni yiyorum cnm ama ben saplarını kullanmiyorum kokusu keskin rahatsız ediyor sadece kökünü kullanıyorum salata ve yemek tarifi var
Salata malzemeleri kereviz portakal suyu sarımsak yoğurt ceviz yeşil elma limon

&&&-_&&&&&
Yemek malzemeleri
Kereviz
Soğan
Sarımsak
Portakal suyu
Limon
Elma
Havuç
Tavuk
Karabiber
Kimyon
Pul biber
Üzerine yoğurt
Senin damak tadına uyarmi bilmem

Sağol canım benim . Hurma bitmiş evde ama kaysı ile deneyebilirim. Hurma alınca da hurma ile.

Ben salata sini alayım tarif olarak canım. Yemek çok karışık geldi. Belki bir daha ki sefere onu denerim. Bana ayrıntılı anlat ama püf noktası Var mı haşlama olarak mı nasıl yapiliyor

Canım diyetle ilgili bi sıkıntı olmamasına çok sevindim. Kadın doğumdanda biseycik çıkmaz inşallah

Canm sen kac yasindasin bu arada bebeisde istiyosun hem okul hem ev hem bebek nasl olucak cok zorlancaksn allah kolaylik versn smdiden
23'e gireceğim. Tayin işi en az 1 sene sonra olacağı için o zaman kadar bebiş büyür diye dusunuyorum ama hiçbir şey kesin değil ki
Hayatımızı planlaya mıyoruz bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…