Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şimdi öğle yemeğinden sonra tekrar milli eğitime gidicem kaptanım.. erken dönersem uğramaya çalışıcam gruba yine

umarım kötü bişey yoktur canım geçmiş olsunn

Canım geçmiş olsun. Haber ver mutlaka

ben eczaneye sordum onun çeşitleri var doktoruna sor dedi hangisi olacağını
siz hangisini alıyonuz kızlar

ben elevit içtim bitti o, zaten hamileyken de içmiştim, folbiol tableti de hamile kalmadan içmiştim. folbiol sadece folik asit içeriyor ama elevit multivitamin bayaa bişi var içinde.

ben elevit içtim bitti o, zaten hamileyken de içmiştim, folbiol tableti de hamile kalmadan içmiştim. folbiol sadece folik asit içeriyor ama elevit multivitamin bayaa bişi var içinde.
ozaman elevit mi alayım daha mı iyi oluyor
sana doktor mu önderdi yoksa kendin gidip mi aldın canım ?

ozaman elevit mi alayım daha mı iyi oluyor
sana doktor mu önderdi yoksa kendin gidip mi aldın canım ?

canım benim vitamin eksikliğim çok üst düzeydeydi hamilelikte içiliyo diye eleviti alıp içtim. gebe kalmayı düşünürsem de folbiolü 2-3 ay öncesinde alır içerim, doktorlar önermeyebiliolar çünkü normal beslendiğimiz için folik asit seviyemiz iyi durumda diye düşünüyolar ama benim vitaminler emzirme falan derken yerlerdeydi şimdi de diyetten dolayı yüksek değildir direkt alır içerim ondan.

anladım canım bende yılbaşında bi doktora gidicem o ne derse onu alayım bari
bide ben en doktora gittim bana rahminde kanama var dedi bu çubuk gibi bişey sokup çıkardı komple kanlı çıktı neden olabilir dedim tahlile göndercem 2 haftaya çıkar sonuç dedi ben sonuç için gittim daha çıkmamış sonrada bidaha gitmedim sonucu almaya ona falan da baktırcam bidaha

inşallah üzmesin kaptanım, eşiniz nasıl oldu bu arada onu soracaktım ben, ameliyat demişsiniz geçen ki düşmeye bağlı bişey değil umarım?
yok canım tırnak batması yüzünden oldu basit bişey ama özel hastane olunca resmen ameliyat hanede yapmışlar ayakkabı giyemediği için ben getir götür yaptım

Ayy az önce komşum ve torunu geldiler. Çocuk afrdersiniz ama evin içine etti ya
Ağlacağım.1 tabak tatlıyı yere döktü. Yağlı krakerlerini kanepeye açıp serdi. Ve bilgisayarımın hoparlörünü bozmuş çalışmıyor.Ayy cinnet geçirecem. Hayır yani ben uyarmadan kadın ağzını açmadı. Kendi evinde olsa izin vermezdi ama
Off kriz geçirecem ya

ayy gıcık oluyorum öyle ebeveynlere görmüyo mu sanki uyarsın çocuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…