Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım

Geçmiş olsun ördekcim, meyve ve sıcak çaylarla idare etmeye çalışıyosun bence öyle de devam et, hamilelikte kullanılan antibiyotikler var tabi ama doktorun mümkün olduğunca vermeyecektir zaten, benim de ara ara boğazım kulağım ağrıyo bu ara ama çok zorlayıcı bi durumu yok şimdilik, inşallah çabucak atlatırsın..

Ebruş yarın bende denicem bakalım

aaa matildacım sende mi başlıosun hurmaya

ay bayılırım yaa, misafire de yapıyorum ben bayıla bayıla yiyolar

Her türlü katılırım neye katılıyoruz geçmişi okumaya fırsatım olmadı daha :)))

bebiş topiği şekercim.

Augmentin cok guclu bi antibiyotik degil mi canim? Hamilelikte antibiyotik yasak degil mi? Zaten normalde de mecbur kalmadikca antibiyotik alma taraftari degilim hele simdi hic alamam..
Alma canım alma, çok zorunluysa doktorun verir zaten.

280 gramcıkmış oğluş, bi o kadar da eşi olsa azıcık da suyu olsa 750 gr hadi 1 kilo, şuç atma bebişime
Bebek isteyenlermi bunlar
Bu aralar iyice depresyona girdim ya bu ay yapicaktik ne guzel

bizimde en az 5-6 ayımız var merak etme şekercim, girme depresyona ya, önce sağlık, sağlıklı ol ki bebişe rahat bakasın

Benimki ne hurması acaba bilmiyorum, sadece büyük ve çok tatlı olduğundan 5 tane yiyoruz öğünde :)

Ay iyi bari :) benim de hafif bi başağrım var ama atlatıcam bugünü yarına belli olur bakalım :)
benim bu yeni aldığım diğerine göre büyük oyüzden ben dün toplam 13 tane hurma yedim canım
yok tatlım farketmez sen sabah tartıldın mı bize cumaya süpriz mi yapcan
ben bugün tartıldım kaptanım farketmez yarında söyleyebilirim aslında sonuçtan memnunum çok gitmedi hedefe yakın olduğum için ama ben genede çok memnunum cildime çok faydası oldu yüzüm ışıl ışıl pürüzsüz
sanırım herşey kafada bitiyor canım
kendini kasınca pek sonuç alamıyorsun
sen bedenini tanımışsın menülerini ona göre hazırlıyorsun bide evde yemek yapabilme şansın var ne yiceksen pişirip hazırlayabiliyırsun menülerini görüyorum sağlıklı şeyler
umarım hepimiz hedefimize ulaşabiliriz
Sanmıyorum canım. Büyüklüğü nasıl
Bazı Medine hurmaları çok büyük oluyor ya onlar gibiyse sayıyı azalta bilirsin
iran hurmasına göre biraz daha büyük canım bende dün 13 tane yedim oyüzden
toz-pembe kuzucum tartıldın mı? devam ediyosun dimi? tartıldıysan inşallah tartı yüzüne gülmüştür söyleme yarına sürpriz olsun olmazsa
tartıldım bugün kuzum
tartı beni memnun etti çok gitmemiş 3 günde ama benim için iyi bi sonuç mutluyum
bilmiyorum ki söylemiyim ozaman yarın herkez bildirim yapcak zaten yarın söylerim bende

kızlar dünkü menüm

sabah 3 hurma 3 kaşık lıght yoğurt şekersiz sütsüz kahve
arada 2 hurma
öğle 3 hurma 3 kaşık lıght yoğurt
arada 2 hurma
akşam 3 hurma 1 kase yoğurt (yoğurdun içine bi tutam maydanoz ve dereotu doğradım )
ara mistik çay (lıght sütle)

toplam 13 hurma yiyebildim midem küçüldü sanırım hurmada biraz büyüktü ilk günkine göre

yürüyüş:50 dk

toplight morordek inatettimolacak

süpersin maşallah

Bugun eksi gördün mü canım.Nedense ben artı gördüm.

morordek kuzucum benim başlangıç kilom kendimde 70,6 idi, sende kaç olarak kayıtlı şekercim?? yani buraya başladığımda biraz vermiştim ben onu alıcaz heralde hesaba dimi?? kaçta mezun oluyorum onu bi hesaplayım da ona göre hareket edeyim, malum listeler dolu azıcık yer açılsın olmazsa

Vayy işte bi rakibemi daha mezun ediyoruz.. Heyy gidi günler

aman ebruş 100 gr dediğin 1 çay bardağı su bile değil kuzum yaa, bi wc'ye daha git gel -100 olursun onu takma şekerim :)
Aslında dün yine deli gibi temizlik yaptım. Sanırım psikolojim bozuldu.Bi yeri 4-5 kere siliyorum. Hemde elle sildimm.
Belkide kaslarrım falan şişti..

Az yemekte metobolizmasi yavaşlatır cnm belki ondandir kızlar hamile topigi kuracak hepsi bebek istiyo
Bebiş mi ay ben çok kararsızım aslında ama belli olmaz şu an hamile de olabilirim bebek istiyoruz ama ne vakitte gelirse herhangi bir önlemimiz de yok

morordek kuzucum 483-484 etapta başlamışım bayram haftası :)

w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü

aritmetik mode; on

bu durumda 11,1 kilonun %80nini vermem lazım =8,88-->8,9 kilo

11,1-8,9= 2,2
57+2,2: 59,2

59,2 bildirimde en erken mezunum dimi?

aritmetik mode; off

300 500 leri görünce dayanamadım :)
Bi deneyim bende başlıdım bugün

aman ebruş 100 gr dediğin 1 çay bardağı su bile değil kuzum yaa, bi wc'ye daha git gel -100 olursun onu takma şekerim :)
Aslında dün yine deli gibi temizlik yaptım. Sanırım psikolojim bozuldu.Yerleri 4-5 kere sildim. Hemde elle sildimm. Kanepeleri iç dış makineye verip içlerini sildim.Sonra elime ne geçerse yıkadım.Temiz olduğunu bildiğim halde herşeyi yıkıyorum.
Belkide kaslarım falan şişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…