- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.601
Kızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım
Ebruş yarın bende denicem bakalım
Canım kerevizin soyup limonlu suda yarım saat bekletin acısı çıksın yoksa keskin tadı kalır birde rendeleyene kadar limonlu suda kalsın çıkarma kararır
Püf noktası önce 2 portakalı suyunu sık üzerine bir limon suyu sonra kerevizin rendeleyip siyunu sıkarak beklemeden portakal suyuna at ve hemen karıştır yesil elmayida rendeleyip karıştır sonra katı yoğurt veya süzme yoğurt tuzunu ekle asıl tarifte mayonez var ben hiç koymadim
Üzerine normalde bir bardak ben 3 ceviz koyuyorum sen miktarını kendine Gore ayarla birde damak tadına Gore yoğurda sarımsak eklersen süper olur instegramda resimde var salatanın afiyet olsun deneyenlerbeğeniyor tadını
Her türlü katılırım neye katılıyoruz geçmişi okumaya fırsatım olmadı daha :)))
Alma canım alma, çok zorunluysa doktorun verir zaten.Augmentin cok guclu bi antibiyotik degil mi canim? Hamilelikte antibiyotik yasak degil mi? Zaten normalde de mecbur kalmadikca antibiyotik alma taraftari degilim hele simdi hic alamam..
280 gramcıkmış oğluş, bi o kadar da eşi olsa azıcık da suyu olsa 750 gr hadi 1 kilo, şuç atma bebişimeAslinda bu hafta gecen haftaki kadar kacamak yapmadim. Bir de cuma gunku tartidan sonra wc'ye cikabildim. Demir ilacina basladigim icin bazen kabizlik oluyor. Belki de o yuzden oyle ciktim bilmiyorum. Yarin sabah bi tartilayim eger bekledigimden kotuyse dikkat edeyim. Aslinda dedigim gibi bu hafta dikkat de ettim ama bilmiyorum karnim cok buyuyorcocuk mu benim kilom mu bilemedim...
Bebek isteyenlermi bunlar
Bu aralar iyice depresyona girdim ya bu ay yapicaktik ne guzel
benim bu yeni aldığım diğerine göre büyük oyüzden ben dün toplam 13 tane hurma yedim canımBenimki ne hurması acaba bilmiyorum, sadece büyük ve çok tatlı olduğundan 5 tane yiyoruz öğünde :)
Ay iyi bari :) benim de hafif bi başağrım var ama atlatıcam bugünü yarına belli olur bakalım :)
ben bugün tartıldım kaptanım farketmez yarında söyleyebilirim aslında sonuçtan memnunum çok gitmedi hedefe yakın olduğum için ama ben genede çok memnunum cildime çok faydası oldu yüzüm ışıl ışıl pürüzsüzyok tatlım farketmez sen sabah tartıldın mı bize cumaya süpriz mi yapcan
sanırım herşey kafada bitiyor canımMerhaba kızlar
Hepinize ilginiz alakaniz için öncelikle tesekkur ederim
Bugün kadın doğum ve dahiliye gittim
Kadın doğumdaki işlemler biraz uzun sürecek diğerinin sonucunu ise bugün oldum
Doktora kısa sürede kilo verdiğini, söyledim tüm testler yapıldı
Şekerim hala biraz yüksek
Kansizligim hala var
Ama tiroid sorunum yok ve kolestrolumde dusmus
Sonuç olarak son zamanlarda yaptığım diyetin sağlık olarak bana bi zararı olmadı şükür
Dünkü bağırsak sorununu da eltimler gece yaptığımız stresli konulara bağlıyorum kv den ikimizde dertliyiz ve bu sıra fazlasıyla bu konuya kafa yordu. Birde yakında yine bizde olcak olması beni rahatsız ediyor. Kadın eşimle aramızda bozuyor beni her turlu kötü etkiliyor
Bir saglik problemin yok şükür diyetime ilgili zaten bende o konuda kasmiyorum kendimi sadece kendime Gore bir beslenme düzeni olusturdum ve metobolizmam. Hızlı yoksa illa haftada 2-3 kg veririm diye özellikle uğraşıyorum. Bu benim elimde olan bi şey değil keşke herkes aynı hızda verebilse ben dha çok mutlu olurdum. Olsun yinede herkes kendi vücudunu tanıyarak kendine uygun bi zamanda hedefe ulaşabilir önemli olan motivasyon kendine başaracağına inanmak.
Ben kilo verme işini hiçbir zaman takıntı haline getirmedim. Belkide en büyük sırrım bu yaptığım her yemeği zevkle yedim tadına vararak yavaş yavaş
Hiç bir emek boş çıkmaz illaki,bir gün karşılık bulur yeterki pes etmeyin
Aklıma gelenleri etiketliyorum herkese ilgisi için çok teşekkür ederim
morordek toplight matilda34 wendy @azaydidem @Pdr93 toz-pembe ebrusonmez @tatlitambak
iran hurmasına göre biraz daha büyük canım bende dün 13 tane yedim oyüzdenSanmıyorum canım. Büyüklüğü nasıl
Bazı Medine hurmaları çok büyük oluyor ya onlar gibiyse sayıyı azalta bilirsin
tartıldım bugün kuzumtoz-pembe kuzucum tartıldın mı? devam ediyosun dimi? tartıldıysan inşallah tartı yüzüne gülmüştür söyleme yarına sürpriz olsun olmazsa
kızlar dünkü menüm
sabah 3 hurma 3 kaşık lıght yoğurt şekersiz sütsüz kahve
arada 2 hurma
öğle 3 hurma 3 kaşık lıght yoğurt
arada 2 hurma
akşam 3 hurma 1 kase yoğurt (yoğurdun içine bi tutam maydanoz ve dereotu doğradım )
ara mistik çay (lıght sütle)
toplam 13 hurma yiyebildim midem küçüldü sanırım hurmada biraz büyüktü ilk günkine göre
yürüyüş:50 dk
toplight morordek inatettimolacak
sağol kuzummsüpersin maşallah
Amin canım.Hangi bölümü istiyorsun.Bende açıktan okuyorum ama dün sonuçlar açıklanmış felaket..hmm ayni yaslarda sayiliriz sana dyorum ama bende acikta okumak istiyorum unv. bu sene ygsye gricem tekrar bakalim nolcakhakkimizda hayrlisi
Bugun eksi gördün mü canım.Nedense ben artı gördüm.Bende dünkü menümü yazayım;
Sabah; 5 hurma, 3 yk yoğurt
Ara; şekersiz türk kahvesi, şekersiz sütlü nescafe
Öğle; 5 hurma, 3 yk yoğurt
Ara; 1 armut, 1 elma
Akşam; 5 hurma, 2 yk kadar tavuklu kereviz salata (gözaydına gitmiştim salatasından yedim sadece)
Su; 2 lt'ye yakın
Spor; gezme dolayısıyla kapalıyız efenim, ahh ah şu leslieyi indiremedim ki
Bugun eksi gördün mü canım.Nedense ben artı gördüm.
Bilmem ki ya çok değil 100 gram artı gördüm ama moralim bozuldugördüm canım öyle çok çok aşırı değil ama hafifleme hissediyorum, demek ki 2 gün mü yapmalı bu diyeti :)
Benimki biraz daha küçük ben 7'şer yiyorum.benim de öyleydi canım, 7 çok göründü gözüme 5 yaptık eşimle, akşam göz aydına gitmiştim eşim bi daha beni evde yalnız bırakmayın ne buldum yedim diyo
Bilmem ki ya çok değil 100 gram artı gördüm ama moralim bozuldu
Vayy işte bi rakibemi daha mezun ediyoruz.. Heyy gidi günlermorordek kuzucum benim başlangıç kilom kendimde 70,6 idi, sende kaç olarak kayıtlı şekercim?? yani buraya başladığımda biraz vermiştim ben onu alıcaz heralde hesaba dimi?? kaçta mezun oluyorum onu bi hesaplayım da ona göre hareket edeyim, malum listeler dolu azıcık yer açılsın olmazsa
Aslında dün yine deli gibi temizlik yaptım. Sanırım psikolojim bozuldu.Bi yeri 4-5 kere siliyorum. Hemde elle sildimm.aman ebruş 100 gr dediğin 1 çay bardağı su bile değil kuzum yaa, bi wc'ye daha git gel -100 olursunonu takma şekerim :)
Bebiş mi ay ben çok kararsızım aslında ama belli olmaz şu an hamile de olabilirim bebek istiyoruz ama ne vakitte gelirse herhangi bir önlemimiz de yokAz yemekte metobolizmasi yavaşlatır cnm belki ondandir kızlar hamile topigi kuracak hepsi bebek istiyo
300 500 leri görünce dayanamadım :)Geçmiş olsun ördekcim, meyve ve sıcak çaylarla idare etmeye çalışıyosun bence öyle de devam et, hamilelikte kullanılan antibiyotikler var tabi ama doktorun mümkün olduğunca vermeyecektir zaten, benim de ara ara boğazım kulağım ağrıyo bu ara ama çok zorlayıcı bi durumu yok şimdilik, inşallah çabucak atlatırsın..
aaa matildacım sende mi başlıosun hurmaya
ay bayılırım yaa, misafire de yapıyorum ben bayıla bayıla yiyolar
bebiş topiği şekercim.
Alma canım alma, çok zorunluysa doktorun verir zaten.
280 gramcıkmış oğluş, bi o kadar da eşi olsa azıcık da suyu olsa 750 gr hadi 1 kilo, şuç atma bebişime
bizimde en az 5-6 ayımız var merak etme şekercim, girme depresyona ya, önce sağlık, sağlıklı ol ki bebişe rahat bakasın
Aslında dün yine deli gibi temizlik yaptım. Sanırım psikolojim bozuldu.Yerleri 4-5 kere sildim. Hemde elle sildimm. Kanepeleri iç dış makineye verip içlerini sildim.Sonra elime ne geçerse yıkadım.Temiz olduğunu bildiğim halde herşeyi yıkıyorum.aman ebruş 100 gr dediğin 1 çay bardağı su bile değil kuzum yaa, bi wc'ye daha git gel -100 olursunonu takma şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?