- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.661
Ebrucum sakin ol kötü olmuş ama çocuk işte çocuk olan ev temiz durmuyor ne yazık kiAyy az önce komşum ve torunu geldiler. Çocuk afrdersiniz ama evin içine etti ya
Ağlacağım.1 tabak tatlıyı yere döktü. Yağlı krakerlerini kanepeye açıp serdi. Ve bilgisayarımın hoparlörünü bozmuş çalışmıyor.Ayy cinnet geçirecem. Hayır yani ben uyarmadan kadın ağzını açmadı. Kendi evinde olsa izin vermezdi ama
Off kriz geçirecem ya
Evet ya bide 2 haftadır temizlik yapınca fena oldum.ayy gıcık oluyorum öyle ebeveynlere görmüyo mu sanki uyarsın çocuğunu
Canım bence en az 15'e tammlabugün biraz zorlanıyorum hurma diyetinde
4. gün
şu 2 saat zor geçti açlık hissetmeye başladım hurmayı sabah az yedim ondan mı oldu acaba şimdiye kadar toplam 8 hurma yedim
Evet canım sanırım.Ebrucum sakin ol kötü olmuş ama çocuk işte çocuk olan ev temiz durmuyor ne yazık ki
Biraz rahatla sen biraz mükemmelliyetçisin galiba ama kendi çocuğun olduğunda hep yaşıcaksın bunları bu kadar takarsan hep mutsuz olursun cnm
Sen niye bu kadar temizlik yapıyosun cnm gençliğine yazık :))Evet ya bide 2 haftadır temizlik yapınca fena oldum.
akşam yiyim bari 7 tane falan şimdi yersem akşama fena olcak gibiyimCanım bence en az 15'e tammla
kızz anne olunca farklı olur şimdi o elin çocuğu sinirlenirsin ister istemez ama kendi yavrun olunca daha farklı olur gibime geliyor öle düşünmeEvet canım sanırım.
Ya daha öncede çok gelirdi bu afacan ama hiç bu kadar yapmamıştı. İlk 10 dk elim ayağım titredi ama şimdi iyiyim.Sildim ortalığı Olduğu kadar artık.
Sanırım ben anne olamam yaa
Bu işi bi daha düşüneyim.
Olursun olursun da biraz rahat olmalısın cnm gerekirse yardım al bi uzmandan çünkü bu bi takıntı bende vardı ondan biliyorum :)Evet canım sanırım.
Ya daha öncede çok gelirdi bu afacan ama hiç bu kadar yapmamıştı. İlk 10 dk elim ayağım titredi ama şimdi iyiyim.Sildim ortalığı Olduğu kadar artık.
Sanırım ben anne olamam yaa
Bu işi bi daha düşüneyim.
ben aciktan sosyalhizmetler istyorun bakalim daha kararda vermedm ne sinavi canm sonuc nee merk ettimAmin canım.Hangi bölümü istiyorsun.Bende açıktan okuyorum ama dün sonuçlar açıklanmış felaket..
yaaa sendemi mezun oluyosun ben ölim yaaaaamorordek kuzucum 483-484 etapta başlamışım bayram haftası :)
w e n d y (66,6/65,7/0,9/%0,68) yeni üye başlangıç tarihi: 25 Agustos, başlangıç kilosu: 68,1 hedef kilosu: 57 / etaplar birlestigi icin yüzdesi 2'ye bölündü
aritmetik mode; on
bu durumda 11,1 kilonun %80nini vermem lazım =8,88-->8,9 kilo
11,1-8,9= 2,2
57+2,2: 59,2
59,2 bildirimde en erken mezunum dimi?
aritmetik mode; off
Sağol canım 72 yi gördüm evet insallah
Normalde çok takmıyorum ama bu ara ne olduysa temizliğe taktım.Sen niye bu kadar temizlik yapıyosun cnm gençliğine yazık :))
Bitmez yavrum bu işler bu kadar paralama kendini bende eskiden çok takıyodum yere bişeyler döküldü diye bütün evi temizlerdim ama çocuk oldu yaş 35 e geldi biraz akışına bıraktım artık :)
Aynen sanırım alışacağım.akşam yiyim bari 7 tane falan şimdi yersem akşama fena olcak gibiyim
kızz anne olunca farklı olur şimdi o elin çocuğu sinirlenirsin ister istemez ama kendi yavrun olunca daha farklı olur gibime geliyor öle düşünme
Onunla geçmiş olsun tekrardan kaptanım.yok canım tırnak batması yüzünden oldu basit bişey ama özel hastane olunca resmen ameliyat hanede yapmışlar ayakkabı giyemediği için ben getir götür yaptım
Canım çocuk falan diyolar da bence sorumsuz ebeveyn var orda, Benim kızım da çok hareketli ama ben mümkün olduğunca onun hiç bişeye zarar vermemesini sağlıyorum, hoş hiç çocuğu olmayana o da zor geliyordur ama çocukla en minimum rahatsızlığı veriyoruz en azından.Ayy az önce komşum ve torunu geldiler. Çocuk afrdersiniz ama evin içine etti ya
Ağlacağım.1 tabak tatlıyı yere döktü. Yağlı krakerlerini kanepeye açıp serdi. Ve bilgisayarımın hoparlörünü bozmuş çalışmıyor.Ayy cinnet geçirecem. Hayır yani ben uyarmadan kadın ağzını açmadı. Kendi evinde olsa izin vermezdi ama
Off kriz geçirecem ya
Kuzucum ben biraz önce peynirli omlet yaptım kendime ve hurma diyetine son verdim, elim ayağım titredi valla, tartı günü diyemeden dukana döndüm :)bugün biraz zorlanıyorum hurma diyetinde
4. gün
şu 2 saat zor geçti açlık hissetmeye başladım hurmayı sabah az yedim ondan mı oldu acaba şimdiye kadar toplam 8 hurma yedim
yaaa sendemi mezun oluyosun ben ölim yaaaaa
Bana zor gelecek sanırım ama alışmalıyım.Olursun olursun da biraz rahat olmalısın cnm gerekirse yardım al bi uzmandan çünkü bu bi takıntı bende vardı ondan biliyorum :)
Bebek hasta olucak kusucak heryer batcak çok bebekten yediğinin fazlasını çıkarcak büyücek herşeyi kendi yapmak isticek. ben ben en ünlü lafı olcak herşeyi kendi yapmak isticek yemek yemek dahil :)
Sonra wc öğretcen halının ortasına işicek öğrenene kadar
Yani kısaca cnm bu kadar takarsan çocuğunu da etkilersin
Bebek sahibi olmak çok güzel bi duygu ama bazı şeyleri göze almalısın :)
Haahaa ya sende çocuk mağdurusun demek.Canım çocuk falan diyolar da bence sorumsuz ebeveyn var orda, Benim kızım da çok hareketli ama ben mümkün olduğunca onun hiç bişeye zarar vermemesini sağlıyorum, hoş hiç çocuğu olmayana o da zor geliyordur ama çocukla en minimum rahatsızlığı veriyoruz en azından.
Dün benim de 2 komşum geçmiş olsuna geldiler, 2 dk içinde kızımdan 1 er yaş büyük kızları benim kızımın odasında tüm kıyafetleri dökmüşler, çekmecedeki Doğum günü süslerini yırtmışlar, ayakkabılar oyuncaklar her yerde görünce sinir oldum bende, bizimkiler napıo geçmesinler oraya demediler valla rahat rahat oturup kahvesi pastasını yediler, 2 dk da bissürü iş çıkmış başıma. Belki de onlara göre bu normal bilemiyorum ama ben bana yapılmasından hoşlanmadığım hiç bişeyi kızıma yaptırtmam valla.
Bu arada komşularla da bu kadar sohbet yetsin dedim, 2 yıl daha gider bu :)
Haahaa ya sende çocuk mağdurusun demek.
Geçen sene görümcem geldi 2 kızı var.Maşallah onlarda çok hareketli.Dökmedik kırmadık bişey bırakmıyorlardı ama onlara kızamıyordum. Hatta birlikte oyunlar oynayıp evi dağıtıyorduk.
Heralde fazla abarttım bu ara temizlik işini ondan sanırım.
Gecmis olsun kaptanimyok canım tırnak batması yüzünden oldu basit bişey ama özel hastane olunca resmen ameliyat hanede yapmışlar ayakkabı giyemediği için ben getir götür yaptım
dgru diyosun canimOnunla geçmiş olsun tekrardan kaptanım.
Canım çocuk falan diyolar da bence sorumsuz ebeveyn var orda, Benim kızım da çok hareketli ama ben mümkün olduğunca onun hiç bişeye zarar vermemesini sağlıyorum, hoş hiç çocuğu olmayana o da zor geliyordur ama çocukla en minimum rahatsızlığı veriyoruz en azından.
Dün benim de 2 komşum geçmiş olsuna geldiler, 2 dk içinde kızımdan 1 er yaş büyük kızları benim kızımın odasında tüm kıyafetleri dökmüşler, çekmecedeki Doğum günü süslerini yırtmışlar, ayakkabılar oyuncaklar her yerde görünce sinir oldum bende, bizimkiler napıo geçmesinler oraya demediler valla rahat rahat oturup kahvesi pastasını yediler, 2 dk da bissürü iş çıkmış başıma. Belki de onlara göre bu normal bilemiyorum ama ben bana yapılmasından hoşlanmadığım hiç bişeyi kızıma yaptırtmam valla.
Bu arada komşularla da bu kadar sohbet yetsin dedim, 2 yıl daha gider bu :)
Kuzucum ben biraz önce peynirli omlet yaptım kendime ve hurma diyetine son verdim, elim ayağım titredi valla, tartı günü diyemeden dukana döndüm :)
Daha olmuyorum didemcim ama ben senden önce geldim canım bırakta senden önce de mezun olayım :)
canim ben bsey anlatmadim ama benmi kacirdim knu neazaydidem anlattıkların obsesif kompulsif bozukluğa benziyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?