Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ebrucum sakin ol kötü olmuş ama çocuk işte çocuk olan ev temiz durmuyor ne yazık ki
Biraz rahatla sen biraz mükemmelliyetçisin galiba ama kendi çocuğun olduğunda hep yaşıcaksın bunları bu kadar takarsan hep mutsuz olursun cnm

Evet canım sanırım.
Ya daha öncede çok gelirdi bu afacan ama hiç bu kadar yapmamıştı. İlk 10 dk elim ayağım titredi ama şimdi iyiyim.Sildim ortalığı Olduğu kadar artık.
Sanırım ben anne olamam yaa
Bu işi bi daha düşüneyim.

Evet ya bide 2 haftadır temizlik yapınca fena oldum.
Sen niye bu kadar temizlik yapıyosun cnm gençliğine yazık :))
Bitmez yavrum bu işler bu kadar paralama kendini bende eskiden çok takıyodum yere bişeyler döküldü diye bütün evi temizlerdim ama çocuk oldu yaş 35 e geldi biraz akışına bıraktım artık :)

Canım bence en az 15'e tammla
akşam yiyim bari 7 tane falan şimdi yersem akşama fena olcak gibiyim
kızz anne olunca farklı olur şimdi o elin çocuğu sinirlenirsin ister istemez ama kendi yavrun olunca daha farklı olur gibime geliyor öle düşünme

Olursun olursun da biraz rahat olmalısın cnm gerekirse yardım al bi uzmandan çünkü bu bi takıntı bende vardı ondan biliyorum :)
Bebek hasta olucak kusucak heryer batcak çok bebekten yediğinin fazlasını çıkarcak büyücek herşeyi kendi yapmak isticek. ben ben en ünlü lafı olcak herşeyi kendi yapmak isticek yemek yemek dahil :)
Sonra wc öğretcen halının ortasına işicek öğrenene kadar
Yani kısaca cnm bu kadar takarsan çocuğunu da etkilersin
Bebek sahibi olmak çok güzel bi duygu ama bazı şeyleri göze almalısın :)

Amin canım.Hangi bölümü istiyorsun.Bende açıktan okuyorum ama dün sonuçlar açıklanmış felaket..
ben aciktan sosyalhizmetler istyorun bakalim daha kararda vermedm ne sinavi canm sonuc nee merk ettim

yaaa sendemi mezun oluyosun ben ölim yaaaaa

Normalde çok takmıyorum ama bu ara ne olduysa temizliğe taktım.

yok canım tırnak batması yüzünden oldu basit bişey ama özel hastane olunca resmen ameliyat hanede yapmışlar ayakkabı giyemediği için ben getir götür yaptım
Onunla geçmiş olsun tekrardan kaptanım.
Canım çocuk falan diyolar da bence sorumsuz ebeveyn var orda, Benim kızım da çok hareketli ama ben mümkün olduğunca onun hiç bişeye zarar vermemesini sağlıyorum, hoş hiç çocuğu olmayana o da zor geliyordur ama çocukla en minimum rahatsızlığı veriyoruz en azından.

Dün benim de 2 komşum geçmiş olsuna geldiler, 2 dk içinde kızımdan 1 er yaş büyük kızları benim kızımın odasında tüm kıyafetleri dökmüşler, çekmecedeki Doğum günü süslerini yırtmışlar, ayakkabılar oyuncaklar her yerde görünce sinir oldum bende, bizimkiler napıo geçmesinler oraya demediler valla rahat rahat oturup kahvesi pastasını yediler, 2 dk da bissürü iş çıkmış başıma. Belki de onlara göre bu normal bilemiyorum ama ben bana yapılmasından hoşlanmadığım hiç bişeyi kızıma yaptırtmam valla.

Bu arada komşularla da bu kadar sohbet yetsin dedim, 2 yıl daha gider bu :)

bugün biraz zorlanıyorum hurma diyetinde
4. gün
şu 2 saat zor geçti açlık hissetmeye başladım hurmayı sabah az yedim ondan mı oldu acaba şimdiye kadar toplam 8 hurma yedim
Kuzucum ben biraz önce peynirli omlet yaptım kendime ve hurma diyetine son verdim, elim ayağım titredi valla, tartı günü diyemeden dukana döndüm :)
yaaa sendemi mezun oluyosun ben ölim yaaaaa

Daha olmuyorum didemcim ama ben senden önce geldim canım bırakta senden önce de mezun olayım :)

Bana zor gelecek sanırım ama alışmalıyım.

Haahaa ya sende çocuk mağdurusun demek.
Geçen sene görümcem geldi 2 kızı var.Maşallah onlarda çok hareketli.Dökmedik kırmadık bişey bırakmıyorlardı ama onlara kızamıyordum. Hatta birlikte oyunlar oynayıp evi dağıtıyorduk.
Heralde fazla abarttım bu ara temizlik işini ondan sanırım.

Evi temiz tutmaya çalıştıkça stres oluyo insan, ondan çık gez demiştim sana, eskiden uğraşıyodum bende şimdi aman eskisin kirlensin yenisini alırız napim yaşanmışlık var evimde diyorum

dgru diyosun canim

azaydidem anlattıkların obsesif kompulsif bozukluğa benziyor canım.
canim ben bsey anlatmadim ama benmi kacirdim knu ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…