- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.621
Vayy işte bi rakibemi daha mezun ediyoruz.. Heyy gidi günler
Aslında dün yine deli gibi temizlik yaptım. Sanırım psikolojim bozuldu.Bi yeri 4-5 kere siliyorum. Hemde elle sildimm.
Belkide kaslarrım falan şişti..
3 günde kaç gitmiş söylesene cnm merak içindeyim bende başladım bugünbenim bu yeni aldığım diğerine göre büyük oyüzden ben dün toplam 13 tane hurma yedim canım
ben bugün tartıldım kaptanım farketmez yarında söyleyebilirim aslında sonuçtan memnunum çok gitmedi hedefe yakın olduğum için ama ben genede çok memnunum cildime çok faydası oldu yüzüm ışıl ışıl pürüzsüz
sanırım herşey kafada bitiyor canım
kendini kasınca pek sonuç alamıyorsun
sen bedenini tanımışsın menülerini ona göre hazırlıyorsun bide evde yemek yapabilme şansın var ne yiceksen pişirip hazırlayabiliyırsun menülerini görüyorum sağlıklı şeyler
umarım hepimiz hedefimize ulaşabiliriz
iran hurmasına göre biraz daha büyük canım bende dün 13 tane yedim oyüzden
tartıldım bugün kuzum
tartı beni memnun etti çok gitmemiş 3 günde ama benim için iyi bi sonuç mutluyum
bilmiyorum ki söylemiyim ozaman yarın herkez bildirim yapcak zaten yarın söylerim bende
Sanada güzel eksiler getirsin300 500 leri görünce dayanamadım :)
Bi deneyim bende başlıdım bugün
Bebiş mi ay ben çok kararsızım aslında ama belli olmaz şu an hamile de olabilirim bebek istiyoruz ama ne vakitte gelirse herhangi bir önlemimiz de yok
300 500 leri görünce dayanamadım :)
Bi deneyim bende başlıdım bugün
Aslında sınavlardan dolayı ne zamndır erteliyordum heralde ondan..beraber mezun olcaz ebruşummm :) ama 57 olmadan mezun olmucam 55 altı olmadan bebiş yapmıcam :)
canım kendini çok yorduysan normaldir aynen, dinlen bugün artık yaa, kız temizlik hastalığına mı yakalandın sen naaptın??
ay hadi hayırlısı olsun, hemen eczaneden 2-3 lira bişi zaten folik asit alıp iç o zaman, bebiş gelmeden depolar dolsunnn
bence de denemekte fayda var
hahahabenim de öyleydi canım, 7 çok göründü gözüme 5 yaptık eşimle, akşam göz aydına gitmiştim eşim bi daha beni evde yalnız bırakmayın ne buldum yedim diyo
Aslında sınavlardan dolayı ne zamndır erteliyordum heralde ondan..
Normalde böyle huylarım yoktur ama
Başka şeylere odaklanayım en iyisi
Çıkıp biraz hava mı alsam iki alışveriş yaparım.
candy_candy ya ses ver kuzum.Bi sıkıntı mı var??
Aslında sınavlardan dolayı ne zamndır erteliyordum heralde ondan..
Normalde böyle huylarım yoktur ama
Başka şeylere odaklanayım en iyisi
Çıkıp biraz hava mı alsam iki alışveriş yaparım.
Ama korkuyorum da hazır mıyım değil miyim onu da bilmiyorum. Şimdi kilo vercem tekrar geri alcam mantığı var bide bazen hamilelilte zayıflanıyormuş o zaman 60 ı görürüm herhaldeboyum kısa olduğu için fazla kilo almam gibi hissediyorum bakalım nasıl olacak
aynen canım verilen kiloya adapte etmeye çalışıyo bence sıkılaşıyor görüntü daha önemli aslında tartıya takılıyoruz çok halbuki tartıdaki kilomuzu anlımıza yapıştırıp gezmiyoruz önemli olan dış görünüş fit görünmekhava alma işine katılıyorum, evde temiz, çık gez azıcık spor yapmış olursun hem ne oturuyosun kızz :)
bulantın olursa kilo veriliyo ben 64 tüm hamile kaldığımda sonra 4 aya 62,9 ile başladım, başlangıuçım o diyorum ondan :) şu an gebelik öncesinin de altına indim şükürler olsun..
son 1 aydır çok bişi gitmedi benden diye üzülüyorum aslında, 1-2 kilo ancak gitti ama beni son 1 ay önce görenler çok fazla vermişsin demeye başladılar, demekki sıkılaşıyo vücudum bişi oluyo içerde, çokta takmamak lazım kızlar takılıp kalmayı vucüt başka şeyler yapıyo o arada sanırsam
özelden yazdım sana canım3 günde kaç gitmiş söylesene cnm merak içindeyim bende başladım bugün
bı sıkıntı yok canım merak etme bu hafta büroda durmadım hiç dış görevdeydim. dün tekrar regl oldum bu ay bu 3.cuma günü hastaneye gidicem çok tedirgin oldum bi de bi göğsüm şişti onlar dışında pek bi sıkıntı yok bu hafta pek diyet yapamadım tartılmadım da henüz daha çok canımı sıkmak istemiyorum. öğleden sonra gene dışarı çıkıcam. yıllık brifing hazırlamaya çalışıyorum o yüzden kurumları geziyorum pazartesi çıktım çok kısa sürelerde iş yerine gelip gittim hiç girip okuyamadım. cuma günü sabah kilomu yazarım öğleden sonnra gelemem hastaneye gidicem çünkü
Canım bi duvarlar kaldı.Kapılar petekler her yer bitti.ya evi bi temizleyince herşeyi maksimum düzeyde temiz tutmaya çalışıyo insan, bende öyleyim, temizlik yapınca eşim elini kurulamasın ortaya bi damla su düşsün delleniyorumsanırım otomatik olarak yükleniyo bu diyorum, temiz tutmak için kendimi yırtıyorum resmen ama çocuk olunca ipin ucu hemen kaçıveriyo salıyorum sonra aman olduğu kadar diyorum.. sende bebiş olmayınca temizledikçe temiz olan yerler de kirli görünmeye başlamıştır sana geçen hafta da topluca bi temizlik yaptıydın sen zaten onu sürdürme çabası bu, duvarları falan silmeye kalkma da kış günü, yaptınız mı yoksa onu da
canım kızlar sirke demişler sirke ile gargara yap elma üzüm farketmez akşam yatmadan ve sabah kalkınca yap hiç ilaca gerek yok kekik suyu ile gargara yap bunlar doğal rahatlatır gargaradan sonra tükürürsün hamile oluncaKızlar bu arada ben hasta oluyorum galiba, bugun hep bogazım agrıdı. Ne yapmam lazım bilmiyorum, mandalina portakala verdim kendimi ama hasta olmamam lazım
canım bişey çıkmamasına çok sevindim tatlım gözün aydınMerhaba kızlar
Hepinize ilginiz alakaniz için öncelikle tesekkur ederim
Bugün kadın doğum ve dahiliye gittim
Kadın doğumdaki işlemler biraz uzun sürecek diğerinin sonucunu ise bugün oldum
Doktora kısa sürede kilo verdiğini, söyledim tüm testler yapıldı
Şekerim hala biraz yüksek
Kansizligim hala var
Ama tiroid sorunum yok ve kolestrolumde dusmus
Sonuç olarak son zamanlarda yaptığım diyetin sağlık olarak bana bi zararı olmadı şükür
Dünkü bağırsak sorununu da eltimler gece yaptığımız stresli konulara bağlıyorum kv den ikimizde dertliyiz ve bu sıra fazlasıyla bu konuya kafa yordu. Birde yakında yine bizde olcak olması beni rahatsız ediyor. Kadın eşimle aramızda bozuyor beni her turlu kötü etkiliyor
Bir saglik problemin yok şükür diyetime ilgili zaten bende o konuda kasmiyorum kendimi sadece kendime Gore bir beslenme düzeni olusturdum ve metobolizmam. Hızlı yoksa illa haftada 2-3 kg veririm diye özellikle uğraşıyorum. Bu benim elimde olan bi şey değil keşke herkes aynı hızda verebilse ben dha çok mutlu olurdum. Olsun yinede herkes kendi vücudunu tanıyarak kendine uygun bi zamanda hedefe ulaşabilir önemli olan motivasyon kendine başaracağına inanmak.
Ben kilo verme işini hiçbir zaman takıntı haline getirmedim. Belkide en büyük sırrım bu yaptığım her yemeği zevkle yedim tadına vararak yavaş yavaş
Hiç bir emek boş çıkmaz illaki,bir gün karşılık bulur yeterki pes etmeyin
Aklıma gelenleri etiketliyorum herkese ilgisi için çok teşekkür ederim
@morordektoplight matilda34 wendy @azaydidem @Pdr93 toz-pembe ebrusonmez @tatlitambak
hiç bişey yememişsin büşra bunlarla ifta mı olur yaww bünyeyi kilitliyorsunBugünkü menüm
Niyetliydim efendim
O yüzden sadece iftarı paylaşacağım
3 kase yoğurt
2 kayısı
1 incir
Daha napim napim
canım merak ettik fırsat buldukça yaz tatlımbı sıkıntı yok canım merak etme bu hafta büroda durmadım hiç dış görevdeydim. dün tekrar regl oldum bu ay bu 3.cuma günü hastaneye gidicem çok tedirgin oldum bi de bi göğsüm şişti onlar dışında pek bi sıkıntı yok bu hafta pek diyet yapamadım tartılmadım da henüz daha çok canımı sıkmak istemiyorum. öğleden sonra gene dışarı çıkıcam. yıllık brifing hazırlamaya çalışıyorum o yüzden kurumları geziyorum pazartesi çıktım çok kısa sürelerde iş yerine gelip gittim hiç girip okuyamadım. cuma günü sabah kilomu yazarım öğleden sonnra gelemem hastaneye gidicem çünkü
kızlar bu hafta hiç tartılmadım yediklerime de çok fazla dikkat etmedim bugün yarın regli olcam ödem var sanki bakalım tartı nasıl çıkacak
Yiyince rahatsız hissediyorum kendimi en iyisi yememek mutlu ediyorgünaydınlarrrrr
canım kızlar sirke demişler sirke ile gargara yap elma üzüm farketmez akşam yatmadan ve sabah kalkınca yap hiç ilaca gerek yok kekik suyu ile gargara yap bunlar doğal rahatlatır gargaradan sonra tükürürsün hamile olunca
canım bişey çıkmamasına çok sevindim tatlım gözün aydın
hiç bişey yememişsin büşra bunlarla ifta mı olur yaww bünyeyi kilitliyorsun
canım merak ettik fırsat buldukça yaz tatlım
Temmuz gibi jojuk istiyorum bayanlar koç burcu olsun istiyorum bebişin Allahın izniyle şimdiden folikasite başlamalı mıyım? Bir de şu topiğe beni de alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?