- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.701
evet canım çubukla pişirdimBu kurabiye mi
Cok güzel çubukla mi pişirdin
hayırlı cumalar tatlım
günaydın kaptanım hayırlı cumalar teşekkür ederimgünaydınlar toz pembe tebrikler canım bol eksili bir cuma olsun
Çok güzel görünüyor.Çok emek vermiş olmalısınız.evet canım çubukla pişirdim
Canım sonuç çok güzel tebrik ederim.günaydın kaptanım hayırlı cumalar teşekkür ederim
Kuzum gec girdigim icin anca cevap verebiliyorum, cok dogru hesaplamıssın 59,2 ve asagısını bildirdigin zaman mezuniyete hak kazanıyorsun. Ha bi de ismini acıklamak durumunda kalıyosun, onu da not duseyim
***5. Takım 495. Etap***
toplight (71,6/)
tatlitambak (74,9/)
inatettimolacak (68,4/)
wendigo (61,5/)
medusa38 (61,3/)
toz-pembe (66,6/)
azaydidem (67,5/)
Pdr93 (73,6/)
servey (77/)
bsram09 (63,9/)
matilda34 (67,1/)
5. Takım Ortalama: %
ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (64,5/)
morordek (63,9/)
candy_candy (117,4/)
Eki Görüntüle 1922687 kızlar gecmişi ancak okuyabildim bugün koşturmadan canım çıktı evde 2erkek babam ve eşim onlara yemek hazırla iş çıkışı alışveriş yap evde yemek hazırla bi de çok yakın arkadaşımın kızı için kermese kurabiye yaptım canım çıktı arada oğlana sınavda çalıştır offfff neyse bakalım yarın ne çıkacak kg karnımda ağrımaya başladı ama regli olamadım inş çok çıkmaz neyse bol eksiler şekerler
Kıslar stresten kendımı yıyorum
Dun hep asacayı ıctım bugun cıvanpercrmı ıctım adet olayım dıye yok allah yok
Oğlen gebelik testı yaptum bugun 7 gun gecmesıne ragmen tek cızgı cızgı ama 1 saat snr banyoya gıttıgımde baktım ıkıncı cızgı cooooook hafıfff gorunuyor dunyam karardı sankı o kdr sure snrrr gecerlı olmuyordu degıl mıııı
Çok kotuyummmmm
çubukla pişmezse bi daha takamıosun çubuğu ebruşum :)Bu kurabiye mi
Cok güzel çubukla mi pişirdin
Aynennn işte ustelik 1 bebegım olsa tamam derdım ama 2 evladım var cok şükür daha doğum dıkışlerım ıyılesmedı kııııı
günaydın kızlarr kilo bildirim günüsünden merhaba
bugün keyfim yerinde 4 günde 1,5 kilo verdim kendimi çok iyi hissediyorum cildim ışıl ışıl halsizlik yok açlık dün akşamüstü biraz acıktım oda hurmamı gerekenden az yemiştim eve gidince akşam hakkımı yedim sıkıntı kalmadı
pazartesi artı gelmiştim (67,5) ona göre 1,5 kilo ama geçen cumaya göre hesaplama yapıcaz tabikii
geçen hafta:66,6
bu hafta:66,00 (65 i ucundan bari görseydim)
-0,600
yüzde:0,90
toplight morordek inatettimolacak
Bende bildirimimi yapayım.
57.7toplight listeye giremem değil mi?
Zaten yüzde de bölününecek.Ortalamayı kötü etkilerim
Canım sonuç çok güzel tebrik ederim.
teşekkür ederim canımmBende bildirimimi yapayım.
canım tebrik ederim bende seniGünaydınn kızlarr
bak yaa unutmuyo da :)
wendigo (61,5/60,7/0,8/%1,3)
elinize sağlık kaptanım çok güzel görünüyor..
kuzum bekledikçe bozuluyo yapısı, takılma negatif işte.
çubukla pişmezse bi daha takamıosun çubuğu ebruşum :)
bişi olmaz bebiş doğana kadar 8 ay var demektir, o zamana iyilişirdeli kız git kan ver artık.
tebrikler canım, hafta sonu bozma
yok canım yaa aslında çok fazla uğraşmadım da dün akşam işlerim çok fazlaydı o yüzden yoruldum birazÇok güzel görünüyor.Çok emek vermiş olmalısınız.
canım karar defterine bakarız 57,7 ile ayrılmıştın sanırım sabit olarak girebilirsin heralde karar defterine bakmam lazımBende bildirimimi yapayım.
wendigom tebrikler tatlım seninde gitmiyo du yaa az kalmış artık mezun etcez seni deGünaydınn kızlarr
bak yaa unutmuyo da :)
elinize sağlık kaptanım çok güzel görünüyor..
kuzum bekledikçe bozuluyo yapısı, takılma negatif işte.
çubukla pişmezse bi daha takamıosun çubuğu ebruşum :)
bişi olmaz bebiş doğana kadar 8 ay var demektir, o zamana iyilişirdeli kız git kan ver artık.
tebrikler canım, hafta sonu bozma
Canım bence bu sonuçta gayet mükemmel.Hem hedefe yaklaştıkça az az gidiyor.Ebruş 59 bildiremedim yaa, gitmedi o kadar kusura bakmahaftaya inşallah.
900 gram canım.teşekkür ederim canımm
senin ne kadar gitti toplamda hurmayla
Takıma zararım olmaz mı peki?yok canım yaa aslında çok fazla uğraşmadım da dün akşam işlerim çok fazlaydı o yüzden yoruldum biraz
canım karar defterine bakarız 57,7 ile ayrılmıştın sanırım sabit olarak girebilirsin heralde karar defterine bakmam lazım
Unutmammmmbak yaa unutmuyo da :)
Tebrik ederim canım bak vermeye başlamışsın, mezuniyete az kaldı insallah
Canım kaptanımız da demis sabit olarak girebilirsin, ben de öyle biliyorum. Ortalaman bölünse bile 0 olacagı icin sanki bu hafta sabit gelmissin gibi olur :)Takıma zararım olmaz mı peki?
çok iyi canım devam ediyosun dimi sende ?900 gram canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?