Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendigom tebrikler tatlım seninde gitmiyo du yaa az kalmış artık mezun etcez seni de

teşekkür ederim kaptanım, inşallah mezun olup bi süre daha devam edicem sonra gebe topiğine geçicez inşallah kızlarla :)

Takıma zararım olmaz mı peki?

gelecek zarar senden gelsin ebrucum

Günaydın herkese
Geçen hafta 61.3
Bu hafta 59.7
Yüzde 2.61
Kilo veren herkese tebrikler
toplight @ morordek

canım tebrik ederim süpersin.

morordek ördekcim bu hafta da 500 gr alınmış :) kış günü yine iyisin valla.

normal şartlarda çok derdim ama kış aylarına göre gayet normal, aslında iyi bişi dedim :)
Ya evet maalesef ki alıyorum, durduramıyorum sanırım kendimi. Ama napim ya canımı bu yuzden sıkmamaya karar verdim :) Alırsam da alırım napayım, dogumdan sonra vermeye calısırım artık

Ya evet maalesef ki alıyorum, durduramıyorum sanırım kendimi. Ama napim ya canımı bu yuzden sıkmamaya karar verdim :) Alırsam da alırım napayım, dogumdan sonra vermeye calısırım artık

bence de takılma canım, hele bi sağlıkla al oğluşunu kucağına da. bi arkadaşım doğum yaptı kıza veremezsin hemen falan demiştik, 40. da görünce şok oldum, hepsi gitmiş 1 gr yok inşallah sende öyle olursun

Ben de verecegime inanıyorum, o kadar kısa sürede olmasa da basaracagıma eminim
Zaten dogum sonrası yaza geliyor, alırım bebisi, yürüyüse cıkarım bol bol :)

Ben de verecegime inanıyorum, o kadar kısa sürede olmasa da basaracagıma eminim
Zaten dogum sonrası yaza geliyor, alırım bebisi, yürüyüse cıkarım bol bol :)

inşallah canım, bende 2.'de sabah ne istersem yiyim, öğle normal ama akşam protein ağırlıklı olsun modunda takılıcam, yine sütüme ve kuzuma kıyamam çünkü biliyorum. ya zaten bu dukan dışı diyetlere adapte olamıyorum bol bol yiyip kilo vermek iyiydi açlığa dayanamaz olmuşum

Selamün aleyküm kardeş takım

Herkese hayırlı cumalar

Kızlar benim bu hafta inanılmaz yoğunluğum vardı hatta bugün akraba günü ve yarın yemekli misafirim var ( onlara hazırlıklarla temizlikle boğuştum )
Bizim takımın listesini paylaştım şimdi kızlarada listeyi yapabilirlerse doldurmaları için tembihledim ama sizlere zahmet olurda akşam 6ya kadar ben giremezsem ( herkes gitmeden benim laptobu açmam olmaz doğal olarak ) bizim takımın listesinide paylaşırmısınız

Hemen duş alıp hazırlanmam lazım erken geliyorlar genelde
Şimdiden çoook teşekkür ederim

Umarım sizlerde güzel bildirimler yaparsınız

İşte canım obsesif kompılsif bozuklukta kişi düşüncelerine hakim olamaz. Aslında mantıksız ve gereksiz olduğunu bildiği halde kompulsif yani ( kişinin kendini gereksiz yere zorlaması, zorlantılı davranış) devam eder. Bizim toplumumuzda malesef kadının titizliği takdir edilecek bir durum olarak görülürken toplulumuzda kadınların 5 te 2 si obsesif kompulsif bozukluga sahip ancak farkında bile değil. Bu bozuklukta kişi kendine engel olamaz bazen ocağı kapattım mı diye 3-5 defa kontrol eder, banyoda 1 kalıp sabunu bitirmeden çıkmaz, gecenin bir yarısı aklına fayans aralarındaki kirler ve o kirlerin kendisini hasta edebileceği düşüncesiyle diş fırçasıyla sabaha kadar fayansların arasını çıkarmaya çalışır, kaynar sayılabilecek suda yıkanır. Evi su ve hipo karışımıyla değil tamamen çamaşır suyuyla siler. Düzenin bozulmasından abartılı şekilde rahatsız olur. Eğer düzenin bozulduğunu hissederse aniden panik atak yani anksiyete yaşayabilir( Birden sıcak basması, el ayak titremesi, çarpıntı, yoğun huzursuzluk)

sinemcim süpersin canım, bence artık kafanı kurcalayan şişman gelin muhabbetini at kafandan, fıstık gelin oluyosun

aynen titizlik takdir edilecek bişi olduğundan temizledikçe temizleyesimiz geliyo bi süre sonra da hoop titizlik hastalığı. neyse ki kızım ve kocam bu hastalığa yakalanmamı engelliyolar saolsunlar aynı gün kirleterek

@ebrusonmez ebruşum ailede o kadar kişi varken kaptırma kendini, kassan bile ne kadar pis olabilirsin ki? bi makinele bi sil toz al tamam, gerisinde vakti kendine ve kocana ayır şekerim, o günlerin kıymetini bil derlerdi de ne var ki derdim, gerçi şükür çok seviyorum kızımı aramıyorum ama iş güç gezme açısından o günler de ne güzelmiş diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…