- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.761
İnşallah hayırlısı ile bugün alcam nasipseAllah gönlümüze göre versin inşallah bende istiyorum o döneme, kesinlikle başla canım, 2 günde bir içsen bile olur. depolar yavaş yavaş dolsun folik asitten zarar gelmez :)
Tamm canımAkşam kv gidicez, orda indireyim inşallah wifi var nasılsa :)
zaten korumakta vermek kadar zor canımBu diyete ilk 95 kiloyla başladığımda 72 leri göreceğim gerçekten aklıma gelmezdi. Ama şuan şükürki doğru beslenmeyi öğrendim. Hangi sebeplerin kilo almama yol açtığını ve nasıl dengelemem gerektiğini biliyorum.Ama önemli olan bundan sonrası. Bunu bir yaşam tarzı haline getirmek. Öyle zayıfla sonra herşeyi ye hoop gelsin tekrar kilolar. Ben hedefim olan 60 düşsem bile hep burdayım, çünkü bizim gibi iştahlı insanların ence daima bir kontrol mekanizmasına ihtiyaçları var ben de kadınlar kulubü bu kontrolü, denetimi sağladığı ve motive ettiği için burdayım. Hepinize çoook teşekkür ediyorumm.
ayy teşekkür ederim kuzumÇok teşekkür ederim wendicimmm inşallah. Çok heyecanlanmaya başladım.
Ne demek tabiki her zaman aklını kurcalayan şeyleri sorabilirsin.
Çok teşekkür ederim kuzumm inşallah.. Kv catlasın.
Sende çok zarif ve güzelsin fatmacım.
Tebrikler Evet çok az kaldıMerhaba 5. takımın taşş hatunları, çıtır kızları.
Kilo bildirimim gelsin o vakit.
Eski kilo 73.6
Yeni kilo:72.5
Fark:1.1 kg % 1.44
Bu arada 11 Ekimden bu yana takıma 82.5 la başlamıştım 10 kilo gitti, çook mutluyum.
70 in altına inmeme çoook az kaldı.toplight morordek medusa38 toz-pembe matilda34 azaydidem ebrusonmez @KumraL_KrakeR wendy
Cok guzel kilo vermissin canim masallah 2 ayda 10 kilo gzel bi rakam bende 8.6 kilo vermisim 7 ekimden bu yana tabi kacamaklarmla al ver gulum yaotgim icin az verdm bu ay gecn ay 5 kilo vermistim cnkuMerhaba 5. takımın taşş hatunları, çıtır kızları.
Kilo bildirimim gelsin o vakit.
Eski kilo 73.6
Yeni kilo:72.5
Fark:1.1 kg % 1.44
Bu arada 11 Ekimden bu yana takıma 82.5 la başlamıştım 10 kilo gitti, çook mutluyum.
70 in altına inmeme çoook az kaldı.toplight morordek medusa38 toz-pembe matilda34 azaydidem ebrusonmez @KumraL_KrakeR wendy
yok tatlım şu an sadece izinliler var takıma girecek yeni adaylarımız yok o yüzden takıma sıkıntı olmaztoplight kaptanım takımda sıkıntı olursa beni izne ayrın sonra listeye girmeye mezun olurum ben, çok kalabalığız hala malum.
tamam banucum sen merak etme hallederiz ben 5 gibi çıkmadan bakar eklerim bildirim yapıldıysaSelamün aleyküm kardeş takım
Herkese hayırlı cumalar
Kızlar benim bu hafta inanılmaz yoğunluğum vardı hatta bugün akraba günü ve yarın yemekli misafirim var ( onlara hazırlıklarla temizlikle boğuştum )
Bizim takımın listesini paylaştım şimdikızlarada listeyi yapabilirlerse doldurmaları için tembihledim ama sizlere zahmet olurda akşam 6ya kadar ben giremezsem ( herkes gitmeden benim laptobu açmam olmaz doğal olarak ) bizim takımın listesinide paylaşırmısınız
Hemen duş alıp hazırlanmam lazım erken geliyorlar genelde
Şimdiden çoook teşekkür ederim
Umarım sizlerde güzel bildirimler yaparsınız
yok tatlım şu an sadece izinliler var takıma girecek yeni adaylarımız yok o yüzden takıma sıkıntı olmaz
Sebebini biliyorsun nede olsaGeçen hafta 67.1
Bu hafta 66.9
Fark 0.2
Yüzde 0.29
Aslında dün 66.5 dum ama regli yüzünden böle oldu haftaya daha iyi olur umarım
Pumpkinspicelattee Tebrikler cnm
medusa38 Tebrikler cnm 59 u görmüşsün
Ayy artık bende listedeyim çok heycanlandım.Tamamdır kaptanım, teşekkürler
Ayy artık bende listedeyim çok heycanlandım.
Ayy inşallah yaay bende heyecanlandım kuzucum, gözün aydın listedesin, mezun olalım buralarda kalalım yine inşallah :)
Ayy inşallah ya
Bakarsın aynı hafta mezun oluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?