Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tombilim inanki öyle oldu ne zamandır yazacam ama gülersiniz diye yazamıyordum .keşke ölçülerimi alsaymışım.inanki önceleri verirdim bu kadar farkedilmezdi.benim çok sevdiğim bir abim var o geldi pazar günü eşime dediki bu kıza nolmuş bir lokma kalmış .allahım bendeki sevinci görmeliydiniz.sanırım beslenmemin ve yürüyüşlerin faydasını gördüm.1kilo sebzeyi 1 kaşık yağla pişiriyorum tabi iğrenç oluyor ama alıştık artık.yani toplamda 1er tatlı kaşığı yağ anca düşüyor gün boyu.

bence onlar birazda hasetliklerinden faretmemişlerdir.12 kilo farkedilmez olurmu.boşver sen onları takma kafana.

Bijom umarm yanlış anlamamışsındır.Benim çenem düştü.Çıkıyorum dedim halen burdayım.
Bu sefer gerçekten çıktııım.

100 tane gülü banada diksen güzelliğime doyamazsın mersam:roflol: kolay gelsin sanada canım keşke ulaşabileceğimiz kadar yakın olsaydık bak ben ilgilenirdim bahçenleopuyorumnanaktan

kalistem sana güle ne hacet .sen çok güzel bir kadınsın ben biliyorum.opuyorumnanaktan
en az 150 tanede öncen ekili vardı kalistem bizim bahçe tam senlik.bahçıvanlar artık isyan ediyor bakımı çok zor bahçe çok büyük.30 dönüm üzerine kurulu bir site yani bunlar devede kulak kalıyor.kaktüslerimizde var çok güzel çeşit çeşit ağaçlar .benim balkonum bomboş bu sene bahçeyle uğraşmaktan bana sıra gelmedi.

bende kaçıyorum arkadaşlar..
bijom günaydın hoşgeldin..
günaydın kallisim opuyorumnanaktan

yemeyen içmeyen kilo verir beni kandıramazsınız :umursamaz::umursamaz: ah ah keşke sabahları gelebilsem eskisi gibi gücüm sağlığım yerinde olsa berbat hissediyorummm :bbo:

Bijom umarm yanlış anlamamışsındır.Benim çenem düştü.Çıkıyorum dedim halen burdayım.
Bu sefer gerçekten çıktııım.
yok hayatım neden yanlış anlayayım aşkol kaydirigubbakcemile2

oburum saol canım .ben talimat veriyorum bahçıvanlar yapıyor.tabi çiçekleri gidip ben beğeniyorum alıyorum bakımı dikimi onlara ait.dediğin gibi bir çıkıp teftiş yapayım.
sende beni unutma sık sık uğra bana kız.sakın sana güveniyorum deme bu ara bende kendime güvenmiyorum.facedende takip et beni bende sana orda gördüğümdede yazacam .bu hafta sıkı takipe alalım birbirimizi.bide menüleri tekrar yazmaya başlayalım.

dr çikolata yasak dedi, anam dün biraz yiyim dedim beni mahvetti arkadaşlarımm mafoldumben bagırsaklarımı bozdu midemi mahvetti sabahtan beri kendime gelemedim :bbo: bilgisayarda takılacak bile halim yok mafoldumben

bizde bahçeli bu evi almadan önce ki evimde
balkon küçüktü ama neler neler yetiştirdim resimlerimde var ekleyim

domatislerini yesinler senin..
olumunekankayizsmile

ben de senin talimatlarınla yarın başlicam.. tohumlarımı aldım.. yarın cumartesi pazarına da bi çıkarım bakalım ne var ne yok..

bijom günaydın canım.battık bu hafta.sen tek tek bizim evlere gelmelisin yemek saatlerinde.yada hepimize birer alarm taksan biz yedikçe sende ötse .varmıdır acaba böyle bir yöntem.yada yemeye yeltenince ötse.belki bizi durdurursun.

akşamki halimizi görseydiniz gülmekten ölürdünüz.kızlar arka odadalar.çay yapmıştım.eşimde yaprak galeta getirmiş.baktım çayın yanında yürütüyor güya ona kızmaya gittim bende aşırmaya başladımki.bizim ufaklık girdi mutfağa hani bizim yaşam koçumuz ya.elimizden kaptı galetaları mutfakta fır dönüyoruz.versin diye hayır vermem diyor para bile teklif ettik.devlet memuruna rüşvet teklif ediyorsunuz sizi içeri attırırım diye basbas bağırdı.eşimde dönmüş hep senden oldu diyor bana sen gelmeseydin bir güzel yemiştim şimdi diye.buda yetmedi ablasını çağırıyor avazı çıktığı kadar .abla gel sana yedirmiyolar şunların haline bak diyor.bide bana psikolojik baskı yapıyor bak toton 1 metre geriden geliyor yede şiş yine diyor bana.

çitol çiçeklerin çok güzelmiş benim balkonum bomboş yaaa.

dr çikolata yasak dedi, anam dün biraz yiyim dedim beni mahvetti arkadaşlarımm mafoldumben bagırsaklarımı bozdu midemi mahvetti sabahtan beri kendime gelemedim :bbo: bilgisayarda takılacak bile halim yok mafoldumben

oy oy canım benim sabır biraz daha olur ondan sonra geçer.sen bu arada kilo bile verirsin bijom bişey yiyemiyorsan.ama sütünü bari ihmal etme .hamilelikte bebek sendeki bütün kalsiyumu alır.bolca süt içmeye çalış.

günaydinnnnn.
bijom gecmis olsun
candym sen iyilesmeye basladin herhalde iyisin masallah.
mersacigim bu son kacamak haftasiydi. hic inceldim diye hava atma. insan incelirde birde yarim kilo alirmi peeeeehhhhhyerimseniben
heheheheh kizdirayim azicik mersami..
piaaaaaaa tebriklerrrrrrrr mezun oluyorsun kutlarim hayatim. icimizdeki en ince arkadasimiz 2,5 kilo verdi iki haftada.. agir toplar yerinden bile oynamiyor..CADIARZU
kallis gittinmiiiiiiiiiii ölecegim meraktannnnnnnnnnnn. gelde kilonu yaz bakalim yaramismi yürümek..kaydirigubbakcemile5
oburcugum bu hafta yerinde sayanlardan biride sensin bu arada sokusturayim digeride ben..kaydirigubbakcemile5
citol hayatim gecen hafta cok gitti senden bu hafta gitmemesi normal. ama haftaya mutlaka gider yeme bizi..sositososito
cikolatam ne yapti acaba. bukadar derdinin arasinda birde kilo derdi var bülbülümün.benneyaptımki

yat dinlen bijom .al eline bir kitap oyalan. allah rizasi icin dinlen ya.. bugünde cam silecegim diye tutturursun sen simdi az iyilesince.:mymeka:

Günaydın...Hayırlı Cumalar 5. takımın güzel hatunları ...opuyorumnanaktan

tombisde vermis azicik tebrikler tombisim. takimdaki buhafta kilo veren nadir arkadaslardan birisin.zemuszemus

verdim ablacım verdim reglime rağmen verdiğim ilk haftam olacak herhalde çok şişim hala yüzük bile ne kadar bolarmıştı şimdi sıkıyor o dereceyim yani ama haftaya bombayım bomba gümbür gümbür gidecek kilolar nisanda üniden arkadaşım gelecek 75 e inmek istiyorum o gelene kadar

ay citol ne guzel yaaa... böyle bahce isleriyle ugrasanlara bayiliyorummm bayiliyorumm..arka tarafta bi komsum var yazin cikmaz bahceden bende gider onu seyrederim ... ama ben yapamiyorum icimden gelmiyo ben yüriyim aralarinda yalinayak seyrediyim..düzenli ilgilenemiyorum cicekte bir canli ilgi istiyor benim bi kenerlerda hani olmasi gereken yerlerde var onlarda zaten cali gibi hic ilgi istemiyor biraz daha havalar iyilesssin bende bahcenin resmini cekerim .. kisin karlar altinda cekmisitim bi... fotograflar bölümunde var..ayy burda bazi arkadaslar var sirf sebze ekiyorlar gördükleri her yere onlarada gicik oluyoorrruummmmm...

bugün bizim burda tam kapimin onunde protesto var yaaa...camilere karsi yapiyolarmis
ins sorunlar yasanmaz almanya genelinde

reyhan ablacim saol 2 hafta degil 3 hafta oluyor benim .. ama simdiden sonra yine devam etmeliyim cunku oturmadan normal yemege dondugum an geri alirim ..biraz otursun yavas yavas tam düzene sokucam .. yaza kadarda hic aksatmadan spor yapicam innssss

***13.TAKIM 149 .ETAP***

ad1 ( 55.5 / 56.0/-0.5 / -0.90% )
Nachtigall ( 62.1 /61.7 /0.4 /0.64 % )
fikriye_bg ( 69 / / / % ) (geri dönmek üzere ayrıldı)
Nur_84 (76.4 / 75.8/ 0.6/0.79 %) (eski üye geri döndü)
emirel ( 59.8 / 58.9/0.9 /1.51 % )
CheGuevera ( 68.2 /66.7 / 1.5/ 2.20% )
taylor ( 69.5 / 68.4 /1.1 /1.58 % )
ethos ( 78.5 / 78.0/0.5/ 0.64/ % )
Ela ( 63.8 /63 /0.8 /1.25 % )

13. TAKIM TOPLAM KıLO ( 533.8/ 528.5/5.3/0.99)

ablacığım listemiz hazır umarım problem yoktur

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizlerle yazışmayı özledim yeni arkadaşlarımız gelmiş hoşgelmişler sefalar getirmişler Hamileliğim biraz sıkıntılı geçiyor ama allahın izniyle oğluşumla mücadelelerle iyiyiz istifralarım çok fazla o yüzden pc başına geçemiyordum Bıu aralar biraz daha iyi Hepinize hayırlı cumalar Bijoux'mdan alıyorum haberlerinizi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…