- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #22.401
bak ne güzel inceliyormuşsun ebn incelemiyorum herhalde geçen görümcemin kızının doğum günü vardı ya o zaman 12 kilo falan vermiştim kimse de aa sen zayıflamış gibisin dememişti uzun zamandır görmüyorlardı beni halbuki sinir olmuştum ne umutlarla gitmiştim halbuki
100 tane gülü banada diksen güzelliğime doyamazsın mersam:roflol: kolay gelsin sanada canım keşke ulaşabileceğimiz kadar yakın olsaydık bak ben ilgilenirdim bahçenleopuyorumnanaktan
günaydın kallisim opuyorumnanaktanbende kaçıyorum arkadaşlar..
bijom günaydın hoşgeldin..
yemeyen içmeyen kilo verir beni kandıramazsınız :umursamaz::umursamaz: ah ah keşke sabahları gelebilsem eskisi gibi gücüm sağlığım yerinde olsa berbat hissediyorummm :bbo:YEMDİK İÇMEDİK AMMMA kilo da veremedikkkk.Hayatım ne edelim.Senin yokluğunda böyle olduk.Her sabah buraya gelip bizi yönlendirip bize moral vermeyince işte sonuçeyvahedigeldismile........Olsun sen sağlıklı bir şekilde güzel haberle döndün ya artık tam gaz haftaya 1....:hooray::hoorayluruz.
yok hayatım neden yanlış anlayayım aşkol kaydirigubbakcemile2Bijom umarm yanlış anlamamışsındır.Benim çenem düştü.Çıkıyorum dedim halen burdayım.
Bu sefer gerçekten çıktııım.
ellerine sağlık canım.Eminim çok güzel olmuştur.Şimdi sen öğle sıcağı bastırmadan çık bir siteye hem yürüyüşünü yap ,yeni biçilen çim kokusuda başka güzel olur, hemde çiçeklere bak bakalım hepsi açmış mı.......
dr çikolata yasak dedi, anam dün biraz yiyim dedim beni mahvetti arkadaşlarımm mafoldumben bagırsaklarımı bozdu midemi mahvetti sabahtan beri kendime gelemedim :bbo: bilgisayarda takılacak bile halim yok mafoldumben
dr çikolata yasak dedi, anam dün biraz yiyim dedim beni mahvetti arkadaşlarımm mafoldumben bagırsaklarımı bozdu midemi mahvetti sabahtan beri kendime gelemedim :bbo: bilgisayarda takılacak bile halim yok mafoldumben
Bence kıskançlıklarından birşey dememişlerdir.Kız az mı 12 kiloo......Dile kolay.Deli misin geçen gün gördüm 40-42 bedene indin yazmıştın.Boşver sen onlarııı....Sen kendine bak dert etme milleti.Biz sana burdan ne kadar inceldiğini ve modellere taş çıkarttığını yazarız.[/QUOTE
ayyy yerim seni valla çok tatlısın teşekkür ederim valla moral buldum modellere taş çıkartmak haa süpersin valla sağol gerçi 42-44 tü ama 48 den düştüğüme göre harika bir başarı kıskançlar ne olacak çekemediler adriana lima vücudumu :roflol:
tombisde vermis azicik tebrikler tombisim. takimdaki buhafta kilo veren nadir arkadaslardan birisin.zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?