Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba kızlar
@wendigo dün tutamadım kendimi
Bugün doktordaydim yeni dönüyorum şeker ve i nsulin direncinden dolayı metformin başladık bide 8 hafta d vitamini alaçam diyetime devam etmemiz söyledi doktor
Bu ilaçlara zayıflamak kolaylaşacak
Hormon değerlerin yüksek çıktı cuma tekrar bakilacak sonra gerekirse smear yapılacak amma uzun iş git gel bitmedi
Canım geçmiş olsun. İnsilün mü kullanacan

Bugun ki menüm
Öğle
Peynir
1 yumurta
Çay
Ara
1 küçük mandalina
Akşam
2 haşlanmış baget
Kereviz salatası üzerine bir şişe devit3 döktüm
( Doktorun yemeğine dök dedi:-))
Ara
Nescafe
1 ayva
Su 2 lt
90 dakika yuruyus
1 saat pilates
100 mekik
morordek morordek toplight toplight
Bugün itibariyle metaformin ilacimada başlamış bulunuyorum bakalim nasıl etki edecek

Canım bende hasta olmadım. Geçen ay not almayı unutmuşum ama önceki aya göre 5 gün gecikmiş oluyorum.
Yarın test mi yapsam bende :KK43:(
Amaaaniiin Ebrusum yap bi test, yoksa sen de mi? :)
Evet çok sessizleşti burası
Evet yaa biraz canlandiralim:)
Bugün itibariyle metaformin ilacimada başlamış bulunuyorum bakalim nasıl etki edecek
Insallah iyi gelir canim

Alla alla senin pek kacamagin da olmuyor aslinda. Yani eger insülin direncin varsa da iyi dayaniyosun
Kaçamak yapmamak için elimden geleni yapıyorum gayette duzenlemistim kendimi ama patatesi çok yedim ya daha kendime gelemediM benim herseyini altüst etti Elim ayağım titriyo bi daha değiştirmem diyetimi

Kizlarrr bgun hic ugrayamadim islerim vardi aksam girerim dedim bu seferde yan komsum ogluna dogum gnu yapiyomus oraya cagirdi oraya gttim geldim ancak girebildim smdide faceye bi girdim cktim hep halepteki katliam var heryerde moralim cok bozuldu ole videolar izledimki icim parcalandi biz bu dunyada ne icin yasiyoruz sesimizi cikaramicaksak halep icin bisy yapamicaksak ne icin yasiyoruz bunlar bizlerinde basina gelebilir allahim sen yardim et yarabbim..

Bgunku menum et gunu
Maydonoz kuru
Kahvalti 1 tabak btun tavuktan karisik didiklenmis tavada baharatlar cevrilmis tavuk
5'i bo arada cay

Arada
5'i bi arada cay
Nescafe 2'si 1 arada
Su

Aksam
3 baget

Arada dgum gunune gittim demistim yememk icin kendimi zor tuttum 2 catalin ucuyla pasta ve 2 catal makarna slatasi ve 3 bardak sekersiz cay ictim bukadr hasarla atlattim dogum gununu hayirlisiyla pazar gunu yigenimin dogum gunundede bole sahip ckablirsem kendime iyi olucak ;)

Su 2.5 lt
Spor daha yapmadim yapicaklarimi yazm smdi kalkip yapicam ;)
3mill leslie
30 dakika bantla pilates hareketleri
20 tam mekik

morordek morordek toplight toplight

Canım bende hasta olmadım. Geçen ay not almayı unutmuşum ama önceki aya göre 5 gün gecikmiş oluyorum.
Yarın test mi yapsam bende :KK43:(
Canım cocugun var mıdı ıstıyor musun hatırlayamadım depresıf durumum hala gıtmedı ıkı gundur pijamamı cıkartmadım sacma sapan yasıyorum oldu zannettım ben de allahtan degılmış kan testı negatıf cıktı şükurrr

Back
X