Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

araştırıyorum, netleşsin yazarım canım.

mesela yağ yakıcı yürüyüş; 15 dk normal tempolu yürüyüş, 2 dk nefes nefese yürüyüş, 5 dk normal tempo +2 dk nefes nefese diye gidiyo bunu en az 30 dk yapıyosun, vücudu şaşırtarak yani. havalar güzelken yürüyodum keşke öyle yürüseymişim. hep aynı tempo iyi değilmiş.

şimdi leslie'ye alışayım burn fat olan videolarını yapıcam :)
bende okadar yürüyorum ama aynı tempoda
bide böyle deneyeyim 15 dk da bi 2 dk koşmak gerekiyor ozaman anladığım kadarıyla

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 1 dilim ıspanaklı börek şekersiz sütsüz kahve

öğle 1 kepçe domates çorbası ıspanak yemeği ve domates soslu fırında sebze kızartması 2 dilim uno denge ekmek

ara sütlü şekersiz kahve

akşam yemedim 1 fincan yeşilçay içtim

spor 60 dk yürüyüş
su 2 lt

toplight toplight morordek morordek

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah 1 dilim ıspanaklı börek şekersiz sütsüz kahve

öğle 1 kepçe domates çorbası ıspanak yemeği ve domates soslu fırında sebze kızartması 2 dilim uno denge ekmek

ara sütlü şekersiz kahve

akşam yemedim 1 fincan yeşilçay içtim

spor 60 dk yürüyüş
su 2 lt

toplight toplight morordek morordek
Menülerin çok güzel canım.

candy_candy candy_candy canım yine yoğun musun? Diyet nasıl gidiyor?

canım yıl çıkana kadar yoğun olucam maalesef diyet çok kötü gidiyordu fakat bugün isveçe başladım. inşallah tamamlayabilirim. sömesterda balıkesire gidicem onlara sürpriz yapmak istiyorum. maalesef 119,9 çıktım bu sabah 13 gün boyunca tartılmadan yapıcam diyeti.. isveç bittikten sonra 20 gün kalıyor gitmeme.. belki 5 gün diyetini yaparım gidene kadar hedef 105 yani 35 günde 15 kilo.. çok imkansız gibi ama en az 3-4 kilom ödem biliyorum çünkü bu kadar kilo alacak bir şey yapmadım. 10 da versem yeter ama 105 i görürsem uçarım mutluluktan :KK51:

pek uğrayamıyorum geçmişi de okuyamadığımdan iyice koptum :KK14: 105 i görünce sanırım listeye de girebilicem o zaman eminim daha çok burda lucam sene sonunu başını da geçmiş olucam tekrar uğramaya çalışırım

senin nasıl gidiyor? grupta neler oluyor? bi özet geçsen bu kardona :oops:

Çok geçmiş olsun Sevalim. Bu haftada koşturmalı mı geçecek. İzin alamaz mısın;? Hazır çarşamba dr yede gideceksin.

canım bugün doktora gidicem rapor yazmasını isticem iznim kalmadı maalesef kırılıyorum hastalıktan. işe gelip uyuyup gidiyorum. işlerimde kaldı hep. bis sürü işim var ama kaldıramıyorum kafamı.. bugün az biraz çalıştım bu haftayı da raporla kapatırsam haftaya çok fena günler beni bekliyor :KK17:

canım bugün doktora gidicem rapor yazmasını isticem iznim kalmadı maalesef kırılıyorum hastalıktan. işe gelip uyuyup gidiyorum. işlerimde kaldı hep. bis sürü işim var ama kaldıramıyorum kafamı.. bugün az biraz çalıştım bu haftayı da raporla kapatırsam haftaya çok fena günler beni bekliyor :KK17:
Hayırlısı ile iyileşte iş hallolur bir şekilde. Keşke evde yapabilsen. Geçmiş olsun Allah acil şifaversin

Geçmiş olsun raporunda alirsam dinlenir iyilesirsin

canım yıl çıkana kadar yoğun olucam maalesef diyet çok kötü gidiyordu fakat bugün isveçe başladım. inşallah tamamlayabilirim. sömesterda balıkesire gidicem onlara sürpriz yapmak istiyorum. maalesef 119,9 çıktım bu sabah 13 gün boyunca tartılmadan yapıcam diyeti.. isveç bittikten sonra 20 gün kalıyor gitmeme.. belki 5 gün diyetini yaparım gidene kadar hedef 105 yani 35 günde 15 kilo.. çok imkansız gibi ama en az 3-4 kilom ödem biliyorum çünkü bu kadar kilo alacak bir şey yapmadım. 10 da versem yeter ama 105 i görürsem uçarım mutluluktan :KK51:

pek uğrayamıyorum geçmişi de okuyamadığımdan iyice koptum :KK14: 105 i görünce sanırım listeye de girebilicem o zaman eminim daha çok burda lucam sene sonunu başını da geçmiş olucam tekrar uğramaya çalışırım

senin nasıl gidiyor? grupta neler oluyor? bi özet geçsen bu kardona :oops:
Canım isveç çok güzel kilo verdiriyor bence kesinlikle 105 i göreceksin.
Takım çok sessiz bu aralar ya

azaydidem azaydidem 5te 5 diyeti yapıyor.

matilda34 matilda34 hurma yoğurt diyeti yapıyor.

Büşra çok çok az yiyor.

wendy wendy dukana devam ediyor.

medusa38 medusa38 dr sonuçlarını aldı.İnsülün direnci varmış ilaç kullanmaya başladı.

@toplight kaptandan haberim yok.

@morordek uğruyor. Hasta bu aralar.Boğazı ağrıyor.
Sahi nasıl oldun canım.Doktorunla konuştun mu??

@tatlitambak arada uğruyorsenin gibi kaçak..

Aklımda kalanlar bu kadar.. :KK28:
Anlayacağın hareket yok..

Hipofiz bezinden salgılanan yumurtlamaya sağlayan hormon yüksek olunca kısırlığa neden oluyo doktor bana doğum kontrol hapı dedi ama ben kullanamam dedim gogusteki hastalığına iyi gelmiyo
Zaten yanlış hatırlamıyorsam kordonları bağlattım demiştin. Cocuk istemiyorsun sanırım.Allah evlatlarını sana bağışlasın.

Evde haledemiyor musun işleri.
Evden günde bir iki saat halletsen çok birikmez.

bende okadar yürüyorum ama aynı tempoda
bide böyle deneyeyim 15 dk da bi 2 dk koşmak gerekiyor ozaman anladığım kadarıyla

koşma canım hızlı hızlı yürü, ben normalde de hızlı yürüdüğümden bi tık ilerisi koşma oluyo, sende hafif tempolu-yüksek tempolu yap olmazsa?

Selam güzeller :)
morordek morordek uğruyor. Hasta bu aralar.Boğazı ağrıyor.
Sahi nasıl oldun canım.Doktorunla konuştun mu??
İki gündür daha iyiyim canım, sadece burun tıkanıklıgı kaldı, o da yavas yavas sökülüyor.

Bu arada bebek icin yaza istiyorum simdi hazır hissetmiyorum demissin de cidden insan bence hicbir zaman %100 hazır hissetmiyor zaten :) Ben bile aylar oncesinden hazırlanmaya başlamıştım hatırlarsın, gercekten hamile oldugumu ogrenince "Ya girdik bi işe ama cidden hazır mıydım ben yaa?" oldum :KK48: Hala bazen kendimi sorguluyorum ama herkes yapabildigine göre ben de yaparım heralde bu annelik isini :KK48:

Back
X