Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tunaydin hanimlarrr
Neler yapiyosunuz benim diyet suanlik gzel gidiyo bu hafta gzel sonuclarla gelicem insallah ;)
Baslangic kilom pazar sabahi 67.9 du
1. Gun bitiminde 67.4
2. gun 67.1
3. Gun 66.5
En son sonuclari da hafta sonu yazarim cok bekledigim gibi gitmesede gidiyo isde bakalim cuma sabahi kac kilo olucak merakla bekliyorum insallah 65.5 grurum ;)

Simdi ben pilatese gidiyorum hanimlarrr gelince grusuruzzz :KK55::KK36:

Kızlar slm dün çok hasta oldum başdönmesi mide bulantısı çok kötü bi gece geçirdim başka bişimi hurma mı yaptı bilmiyorum ama çok hasta oldum sabah elim ayağım şiş ve ağrılı uyandım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün de :(

Tunaydin hanimlarrr
Neler yapiyosunuz benim diyet suanlik gzel gidiyo bu hafta gzel sonuclarla gelicem insallah :KK66:
Baslangic kilom pazar sabahi 67.9 du
1. Gun bitiminde 67.4
2. gun 67.1
3. Gun 66.5
En son sonuclari da hafta sonu yazarim cok bekledigim gibi gitmesede gidiyo isde bakalim cuma sabahi kac kilo olucak merakla bekliyorum insallah 65.5 grurum :KK66:

Simdi ben pilatese gidiyorum hanimlarrr gelince grusuruzzz :KK55::KK36:
Supersin canım insallah güzel bi eksiyle gelirsin cuma günü ;)

Kızlar slm dün çok hasta oldum başdönmesi mide bulantısı çok kötü bi gece geçirdim başka bişimi hurma mı yaptı bilmiyorum ama çok hasta oldum sabah elim ayağım şiş ve ağrılı uyandım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün de :KK43:
Cok gecmis olsun canım :(

Kızlar slm dün çok hasta oldum başdönmesi mide bulantısı çok kötü bi gece geçirdim başka bişimi hurma mı yaptı bilmiyorum ama çok hasta oldum sabah elim ayağım şiş ve ağrılı uyandım kendimi hiç iyi hissetmiyorum bugün de :KK43:

neden öyle oldu acaba canım benim çok çok geçmiş olsun :(

Canım bunu bende okumuştum hatta lesliede ister istemezz uygulutorum.Bazen hareketli bazen daha durgun yapıyorum.

leslie kendi de power kick falan diye bi hızlı bi yavaş yaptırıyo zaten.

Menülerin çok güzel canım.
cidden mi teşekkür ederim canım yeni bi yer keşfettik ev yemekleri yapıyo bi abla hemde çoğunlukla yemekleri fırında pişiriyor hem sağlıklı hem lezzetli öğlenleri oraya gidiyorum artık
koşma canım hızlı hızlı yürü, ben normalde de hızlı yürüdüğümden bi tık ilerisi koşma oluyo, sende hafif tempolu-yüksek tempolu yap olmazsa?
anladım canım koşmamak daha iyi sabah sabah bu kız niye koşuyor diye bakmasınlar :KK45:
geçmiş olsun canım :KK43:
hurmadan olduğunu sanmıyorum bende hiç bi yan etki yapmamıştı 5 gün boyunca.. üşüttün mü acaba bugün geçmezse bi doktora git

Merhaba kızlar
wendy wendy dün tutamadım kendimi
Bugün doktordaydim yeni dönüyorum şeker ve i nsulin direncinden dolayı metformin başladık bide 8 hafta d vitamini alaçam diyetime devam etmemiz söyledi doktor
Bu ilaçlara zayıflamak kolaylaşacak
Hormon değerlerin yüksek çıktı cuma tekrar bakilacak sonra gerekirse smear yapılacak amma uzun iş git gel bitmedi
canım geçmiş olsun
Bugün itibariyle metaformin ilacimada başlamış bulunuyorum bakalim nasıl etki edecek
metforminsiz senin kg lar uçuyordu şimdi jet hızıyla gider tatlım
Ozledım be sızııı
bizde seniii
Canım hipotiroid dekilo vermeye engel mi??
hemde çok

cok gecmis olsun canm :(

Supersin canım insallah güzel bi eksiyle gelirsin cuma günü :KK66:
tesekkur ettim canim insallah bakalim hedfime ulasirsam cok sevinicem ;)

Ben ayaz yuruyus yaptım geldim kimsecikler yok

Maşallah canım iyi çıkıyosun valla soğukta :( bende Leslie yapayım bari kızım da yok bugün, hava soğuk olunca ananesinde kalsın dedik, Halep haberlerine baktım içim parçalandı, dua etmekten başka çarem de olsaydı keşke :( annelik duygularım tavanda oradaki tüm çocukları alıp bakmak isterdim :(

Maşallah canım iyi çıkıyosun valla soğukta :KK43: bende Leslie yapayım bari kızım da yok bugün, hava soğuk olunca ananesinde kalsın dedik, Halep haberlerine baktım içim parçalandı, dua etmekten başka çarem de olsaydı keşke :KK43: annelik duygularım tavanda oradaki tüm çocukları alıp bakmak isterdim :KK43:
Aynen cnm Allah yardım etsin onlara

Back
X