- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.341
Yürüyüş yoga tarzı hafif sporlar doğumu da kolaylaştırır.Hem az da olsa kalori yakmana yardımcı olur.Kizlar nerelerdesiniz?
Biliyorum cogu kisinin morali bozuk olaylardan ama biz yine de zor da olsa gelecege umutla bakmaya calisalim.. Yoksa baska turlu yasanacak gibi degil..
Menuler nerde bakayim? Zaten cogu kisi kacak, iyice dagilmayalim..
Ben de bugün haftalar sonra hamile yogasina gittim. Bizim ev merkeze uzak olduğundan hafta sonu sırf onun icin cikmaya useniyordum ne zamandir. Bugun sınav gorevim de varken ona da gideyim dedim, iyi geldi. Bundan sonra evde de yapmaya calisacagim, yoksa gitgide gucsuzlesip hamlasicam vallahi
Iyi akşamlar sevgili 5.takımcım
Kaptaniçem bu hafta bizim takımla yarışa varmısınız
Hem iki takım içinde motivasyon olur
Çok kötü oldu biliyorum ama özür diliyorum hepinizden. Pazartesiye artıları atarım umarım.
Emin misiniz
EvetttttMenüm
Kahvaltı:
çeyrek simit
1 elmalı kurabiye
çay
Öğle:
Balık
Akşam:
Kaçamak
mefkurem sultanim cok guzel bir dusunce yalniz sizin takimda var mi bilmiyorum son yasanan olaylardan sonra bizim takimda maalesef eski paylasimlari bulamiyoruz kimse menu. ile paylasmak istemiyorarkadaslarla kobusalim eger isterlerse belki takimda da biraz hareket canlanma olur bu bahaneyleEvettttt
canim sikma canini moral bozmak yokGunaydin hanimlar iyi hafta sonlari olsun herkes icin insallahh
Ama bana olmadi dunku menumude paylastim o menuye ve spor 400 50p gr vericegime 100 gr almisim moralim bozuldu dun aksam sinameki ictm ama hala tık yok bgun 4. Gun
nasil oldun tatlim iyilestin miHastalıklar, soğuk hava, ülkenin olumsuz havası yüzünden hepimizin tadı kaçtı. Paylaşımlar azaldı, hadi bir toparlayalım herkesin enerjisi gelsin lütfen. İnanın burda paylaşımda bulunmak kilo kontrolünü çok etkiliyor. Paylaşımda bulunmadıkça saliyorsunuz.candy_candy nerdesin kuzum sen hiç sesin soluğun çıkmıyor?
@wendigo izne ayrılmana üzüldüm...
nilsub yarısı ben kazandım bebeğim cumaya 70 in altını göreceğim inşallah. Sen de umarım salmamissindir kendini en son 78 79 filandin
Gidebildin mi kaptanim? Ben cok seviyorum ya yogayi, bence herkes yapsin :)ordegim yarin 10 da yoga varmis hoc yapmadim erken kahvalti yapabilirsem gidecem
Ayh beni kirmamis menu yazmis tesekkurler Ebrusum :)Sevgili anne ördeğin ricası üzerine menümü yazmaya karar verdim.
Dünün menüsü:
Kahvaltı:
1dl. tam buğday
1 tatlı kaşığı fındık ezmesi
peynir- 1 haş yumurta
Öğle:
1 mini armut-1ufak ayva 1 elma 4 hurmaya 5kaşık yoğurt katıp yarısını yedim.
2 mandalina
Akşam:
sote tavuk ve 3 k. pilav
mandalina
Ama bu menu de cok kotuymusMenüm
Kahvaltı:
çeyrek simit
1 elmalı kurabiye
çay
Öğle:
Balık
Akşam:
Kaçamak
Olaylar hepimizi çok üzdü cnmmefkurem sultanim cok guzel bir dusunce yalniz sizin takimda var mi bilmiyorum son yasanan olaylardan sonra bizim takimda maalesef eski paylasimlari bulamiyoruz kimse menu. ile paylasmak istemiyorarkadaslarla kobusalim eger isterlerse belki takimda da biraz hareket canlanma olur bu bahaneyle
ordegim sabah yogaya gidemedim ama ogleden sonra salona gidince 20 dk kosu bandinkostum 15dk eliptikSelam kizlar anca gelebildim ben sabahtan gene sınav gorevim vardi.
Gidebildin mi kaptanim? Ben cok seviyorum ya yogayi, bence herkes yapsin :)
Ayh beni kirmamis menu yazmis tesekkurler Ebrusum :)
Ama bu menu de cok kotuymushadi sıkı tut da at artilari, artik mezun edelim seni
canim tatli krizlerinin gitmesine sevindim hadi bakalimhu hu kimseler yokmu
Ben sahalara geri dondum iilaciminda saye sinde tatlı krizlerimden baş edebiliyorum artık dün en son listeye meyve yazmıştım onuda yemedim onun yerine az yagli tuZsuz mısır patlağı yemistim sabah -300 daha gordum suan 58.2 kgyum
ebrusonmez @wendigo gelin kapisalim hadi biraz hareket gelsin takima
Birde su icemeyenler için degisik bi tarif
Bir maden suyu
Limon
Su 1lt
Gun boyu için odeminiz sisliginiz kalmasin bende 1.5 lt den yapiyorum bugün icerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?