- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.361
Kaptanim takimda kimse kalmamis gibi bgun 4 kisi fln yazdi galiba cok az kisiyiz aktif olrak grip bseyler yazmaya calisan bence yarisalim bseyler yapalim artik toparlanalim ben takimin eski halini ozledim yahuuukizlarrr 9. takimdan challenge daveti var ne detsiniz uyar mi yarin oglene kadar haber verinde bizde 9. takima haber verelim varmisiniz yarismaya
hu hu kimseler yokmu
Ben sahalara geri dondum iilaciminda saye sinde tatlı krizlerimden baş edebiliyorum artık dün en son listeye meyve yazmıştım onuda yemedim onun yerine az yagli tuZsuz mısır patlağı yemistim sabah -300 daha gordum suan 58.2 kgyum
ebrusonmez wendy gelin kapisalim hadi biraz hareket gelsin takima
Birde su icemeyenler için degisik bi tarif
Bir maden suyu
Limon
Su 1lt
Gun boyu için odeminiz sisliginiz kalmasin bende 1.5 lt den yapiyorum bugün icerim
wendy izne ayrılmana üzüldüm...
Cok sevindim kaptanım. Sahalara geri dönüs yapmıssın resmen :)ordegim sabah yogaya gidemedim ama ogleden sonra salona gidince 20 dk kosu bandinkostum 15dk eliptik
25 ten 3 er set on bacak arka bacak ve yan bacak haaletleri yaptim 15 dk yuzme sauna buhar hamami 5er dk yaptim uzun sureden sonra ilk defa bu kadar spor yaptim bakalim gidebilirsem haftaici grup derslere gitmeye calisacsm
Mervecim başarı hikayeni okudumnolmus benim takimima bole duydumki kimse paylasim yapmiyormus benimi ozlediniz bakim
Ayy bende uzun zamandr giremdm kim kac kilo verdi diye bi bakim dedm @Pdr93 sibemcim bravo bak az kaldi 6lara
Yaa kaptanim ben daha basari hikayemi yazcktm ama topigi bulamadm
Güzel fikirmiş hiç aklıma gelmedi.
Ekledim canım.
toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
toz-pembe 64.6
azaydidem 61.5
servey
B bsram09
matilda34
ebrusonmez 55.3 yılbaşı hedefim. :))
btlbetul
candy_candy
Kızlar herkes 31 aralıktaki hedefini yazsın..
Böylece azda olsa bi hareketlenme olur.
toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
toz-pembe 64.6
azaydidem 61.5
servey 75
B bsram09
matilda34
btlbetul
candy_candy
toplight
T tatlitambak
inatettimolacak
wendy 59 kg
medusa38 57 kg
toz-pembe 64.6
azaydidem 61.5
servey 75
B bsram09 56.9
matilda34
btlbetul
candy_candy
Canım sana kayılıyorum.Evet çok zor zamanlar geçiriyoruz gerçekten artık görmeye dayanamıyorum. Ama bişekilde devam etmeliyiz
Canım bana toparlamışsın gibi geldi.En az hasarla atlatmışın.Pravoo
Yaa beni terk mi ediyon
Gerçekten antidepresana ihtiyacımız var
Evde haledemiyor musun işleri.
Evden günde bir iki saat halletsen çok birikmez.
Tesekkur ederim zuhal abla umarim olmaz dikkat etmeye calisiyorumMervecim başarı hikayeni okudum
Çok tebrik ederim cnm
Bidaha kilo problemin olmasın inşallah
Gunaydinnn 5.takim
Herkeze bol eksili kacamaksiz guzel bir hafta diliyorum gecede geldim kimse yok sabah geldim yine kimse yok
İzindekileri de unutmayayım T tatlitambak @wendigo sizler izinde olsanız bile kilo almanız yasak ona göreMezun edecegiz sizi, az kaldı :) Sizden de olabildigince cok paylasım bekliyorum
kızlar çok ağır bi gribi atlattım geldim doktor 3 gün rapor yazdı. sıkı dinlendim diyebilirim. ama isveçe başlamadım pek halim yoktu diyet yapacak. çarşamba günü başlamıştım isveçe o gün rapor aldım o gün de yaptım aslında ertesi gün bıraktım. bugün başladım ben de.. kırmızı et yerine tavuk hindi balık yiyerek yapıcam 2 veya 3 kere de kırmızı et yerim. tam 13. gün yılbaşına geliyor20 ocakta balıkesire gidiyorum isveçten sonra da aynı şekilde yavaş yavaş arttırarak sağlıklı beslenme konumuna gelicem inşallah
sizler napıyorsunuz? yıl başına kadar diyet planlarınız neler? biraz anlatsanıza
toplight T tatlitambak inatettimolacak wendy medusa38 toz-pembe azaydidem servey B bsram09
matilda34 ebrusonmez btlbetul
günaydın candy'cimm, tebrik ederim canım, isveç güzel bi başlangıç olmuş, kuzum sen pıtır pıtır nası vericeksin kiloları az güven kendine olur mu? sakın pes etme, ettiysen de kaldığı yerden devam :) takip etçem seni, sende beni et
bu hafta çok durgundu takım gerçekten ... bencede toparlamamız gerek bi salarsak kötü oluyor sonuçlarııKızlar cidden takımı toparlamamız lazım. O yuzden 9. takımla yarısalım derim ben, tabi yarısan ben olmayacagım, karar sizin ama baska türlü motive olacagınız yok gibi. Düzenli menü yazanmedusa38 azaydidem ebrusonmez ve hafta icleri de toz-pembe
inatettimolacak canım hala yogun musun, ara sıra ugra en azından, cumadan cumaya gelir oldun?
@Pdr93 sen de günlük menülerini yazabilirsin motive olmak icin, bi ara sikayetciydin bu durumdan
servey kuzum sen de yazardın menü, regl oldum diye salıverme sakın :)
B bsram09 sen zaten bu hafta bildirim de yapmadın, nerelerdesin? Bu isin sonu diskalifiyeye kadar gider bak ona göre, en kısa sürede katıl aramıza.
matilda34 canım sen nasıl oldun, hastaydın bi ara? Daha iyisindir umarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?