Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizlarrr 9. takimdan challenge daveti var ne detsiniz uyar mi yarin oglene kadar haber verinde bizde 9. takima haber verelim varmisiniz yarismaya
Kaptanim takimda kimse kalmamis gibi bgun 4 kisi fln yazdi galiba cok az kisiyiz aktif olrak grip bseyler yazmaya calisan bence yarisalim bseyler yapalim artik toparlanalim ben takimin eski halini ozledim yahuuu

Ben varım kuzucum, yarın itibariyle süper dönüş olacak çok saldım bu ara menü yazmaya da başlıyorum, izinliyim sizin yarışta olamıcam ama artık o 59 buraya gelecek :)

Cok sevindim kaptanım. Sahalara geri dönüs yapmıssın resmen :)

Kızlar cidden takımı toparlamamız lazım. O yuzden 9. takımla yarısalım derim ben, tabi yarısan ben olmayacagım, karar sizin ama baska türlü motive olacagınız yok gibi. Düzenli menü yazan medusa38 azaydidem ebrusonmez ve hafta icleri de toz-pembe
inatettimolacak canım hala yogun musun, ara sıra ugra en azından, cumadan cumaya gelir oldun?
@Pdr93 sen de günlük menülerini yazabilirsin motive olmak icin, bi ara sikayetciydin bu durumdan
servey kuzum sen de yazardın menü, regl oldum diye salıverme sakın :)
B bsram09 sen zaten bu hafta bildirim de yapmadın, nerelerdesin? Bu isin sonu diskalifiyeye kadar gider bak ona göre, en kısa sürede katıl aramıza.
matilda34 canım sen nasıl oldun, hastaydın bi ara? Daha iyisindir umarım?

Mervecim başarı hikayeni okudum
Çok tebrik ederim cnm
Bidaha kilo problemin olmasın inşallah

hedefim 108 kilo canım şu an 118,6 kiloyum

ama isveç diyetine başladığım için hedefim bu kadar uçuk.. geçen hafta hasta olduğum için yapamadım bugün başladım

kızlar çok ağır bi gribi atlattım geldim doktor 3 gün rapor yazdı. sıkı dinlendim diyebilirim. ama isveçe başlamadım pek halim yoktu diyet yapacak. çarşamba günü başlamıştım isveçe o gün rapor aldım o gün de yaptım aslında ertesi gün bıraktım. bugün başladım ben de.. kırmızı et yerine tavuk hindi balık yiyerek yapıcam 2 veya 3 kere de kırmızı et yerim. tam 13. gün yılbaşına geliyor 20 ocakta balıkesire gidiyorum isveçten sonra da aynı şekilde yavaş yavaş arttırarak sağlıklı beslenme konumuna gelicem inşallah

sizler napıyorsunuz? yıl başına kadar diyet planlarınız neler? biraz anlatsanıza

toplight T tatlitambak inatettimolacak wendy medusa38 toz-pembe azaydidem servey B bsram09
matilda34 ebrusonmez btlbetul

Günaaayyydıınnnn hanımlarrrr, bağırıyorum uyanın diye, yarışlara giriliyomuşş bensiz olmadı

İzindekileri de unutmayayım T tatlitambak @wendigo sizler izinde olsanız bile kilo almanız yasak ona göre Mezun edecegiz sizi, az kaldı :) Sizden de olabildigince cok paylasım bekliyorum

kuzucum en erken ne zaman giricem ben takıma yeniden, günaydın

canım benim ne güzel yazmışsın Allah bi daha o kiloları göstermesin (hamişlik dışında ) hamileyken bile çıkmayalım inşallah o kilolara, bırakma bizi, hamiş olma adayımızda çok

günaydın candy'cimm, tebrik ederim canım, isveç güzel bi başlangıç olmuş, kuzum sen pıtır pıtır nası vericeksin kiloları az güven kendine olur mu? sakın pes etme, ettiysen de kaldığı yerden devam :) takip etçem seni, sende beni et

sağol canım benim. ben de isveçin beni disipline sokacağını düşündüm 13 gün dayanırsam -ki dayanıcam- midemi baya bi terbiye etmiş olurum

artık takipteyim inşallah işlerim gene yoğun ama bürodayım artık masa başındayım çok şükür.. sen neler yapıyorsun? nasıl gidiyor diyet işleri

bu hafta çok durgundu takım gerçekten ... bencede toparlamamız gerek bi salarsak kötü oluyor sonuçlarıı
yarışma konusunda ben olumlu bakıyorum diğer arkadaşlar ne der bilmiyorum

kızlar cumadan bugüne +200 gr geldim ben

haftasonu menümü de yazayım

cumartesi
sabah lıght süt ve şekersiz kahve

saat 11 gibi yulaf kepekli 3 kaşık yoğurt

saat 5 te kızarmış piliç 150 gr kadar ,1-2 çatal köfte 3-4 çatal ciğer (kombo yaptım )

yürüyüş 60 dk
su 2 lt

pazar

sabah 3 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir

ara şekersiz sütlü kahve

öğle 1 ayran ve 1 küçük kutu süt

ara 2 muz

akşam 6 da ızgara balık 200 gr kadar, roka

su az oldu 1 lt

toplight morordek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…