- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.301
Onemli degil canm olsun haftayada sen beni gecersin
canim buyuk gecmis olsun rabbim acil sifalar versn aman dikkat et oglusunaCanim buralarda olacam ama olamadım hastalıktan. Pazar gecesi eşim izin alıp geldi. Hastalanmis. Pazartesi gecesi oğlum sabaha kadar agladi ne olduğunu anlayamadim ta ki dün kulağından gelen kanı far edene kadar. Hemen Dr gittik. Orta kulak iltihabı. Antibiyotik alıyor. Çok şükür ki tadını sevdi. Içi yor yoksa isim zor du.
Oldum çok şükürler olsunnnnnnnCanım çok iyi yavaş yavaş yermeye başladın.
Birde regl olsan 2 kilo birden gidecek. :))
Gözün aydın..Oldum çok şükürler olsunnnnnnn
gozumuz audinnnOldum çok şükürler olsunnnnnnn
Yakışır az olsun öz olsun senin olsunHaftaya hedefım 76,5bu kadar küçük hedefler bana yakışmıyor aslındaaaa
Gözün aydin canm sonundaOldum çok şükürler olsunnnnnnn
Allah sana bağışlasın yaramazları
tambağım geçmiş olsun tatlım yaa allah acil şifalat versin
erkek çocuklarında çok oluyor ortakulak iltihabı benim büyük oğlnda sürekli oluyordu
Geçmiş olsun canım oglusuna benim ufaklikta da oldu benimki bide çok bulantı çekmişti
İnsulin direnci için dusuk Gİ beslenmek gerekiyo
Dusuk Gi hem tok tutuyo hemde doymama hissini surekli açılmayı önlüyor et ürünlerinin gi si sıfır en çok kh lerde gi var
Patates beyaz un falan yüksek
Yüksek giriş ile dusuk olanı beraber yapınca gi de dengeleniyo
Fırında yapmak iyi oluyo yağa da dikkat etmek gerekiyor
Meyvelerde dengeli yemek lazım
Ben bugünün listesini paylastim instegramda.
Öğle yemekleri ağırlıklı akşamlar hafif olacak doktorlardan öyle yiyin diyo bide yoğurt gi dusurdugu için her gün olacak bugünde yarını paylasirim
Canım şeker varsa olabildiğince patatesten uzak dur ve yiyeceksen de bir proteinle yada yoğurtla ye bu hafta patates yüzünden şekerim tavan yaptı
Ben her akşam listeleri paylaşıyorum cnm sana uyan yemekleri yaparsın ben ilacta başladım bakalım nasıl olacak ama bir haftada ancak kendime geldim artık bu konuya çok dikkat edeceğim0
Ben de de var genetik şeker. Bu tarz diyet bana iyi gelir biliyorum.
Yarınki listeni beğendim canım. Ben de sana eşlik edebilirim yarın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?