- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.521
Ahh kaptanım nasıl bir çıldırma eşiğindeyim bir bilseniz.. Yangın var diye bağırıp herşeyi arkamda bırakıp koşarak uzaklaşmak istiyorum.
Kendimle kafayı bozmam lazım yine yoksa akıl sağlığımı da kaybedicimm.. O yüzden yeniden size sarmaya karar verdim.. Çok özledi herkes beni biliyorum sarılın öpün beni bakem
Artik yok canik soz daha yemiyorumO kadar dedim yeme yeme bu hafta artık kaçamak yok kurtul su 67 den
bende geldim kizlarrr bende dukan yapicam ama seyir evresndeki gibi yapicam yarin ve persembe gunu safprotein carsamba ve cuma gunu sebze protein yapicamYicez mecbur, piyasadaki tüm tavukları yedim nalet
Dukandaşım sen oldun artık matildacım, yarın sp mi yoksa sende dukan yumruk mu yapıosun?
Dükanin efsanevi dönüşü hadi bakalım dukancilar kim tutar siziArtik yok canik soz daha yemiyorum
bende geldim kizlarrr bende dukan yapicam ama seyir evresndeki gibi yapicam yarin ve persembe gunu safprotein carsamba ve cuma gunu sebze protein yapicamcumaya baya eksi gelmem lazm 65 gormek istiyorum artik
Tamam cnm öyle yapalımTamam canım, sabah yumurta/ öğle yoğurt/akşam tavuk yapıom o zaman bende.
Hoşgeldin dukana hadi bakalım Hangimiz önce görcez şu 65 i:)Artik yok canik soz daha yemiyorum
bende geldim kizlarrr bende dukan yapicam ama seyir evresndeki gibi yapicam yarin ve persembe gunu safprotein carsamba ve cuma gunu sebze protein yapicamcumaya baya eksi gelmem lazm 65 gormek istiyorum artik
Evet canım sukur kı oldummmservey nerdesin kuzuuum, hep bu kendi kendime konuşmalarım senden :) hadi sende yazmaya başla menülerini, regl de oldun bomba yaparsın artık bu hafta :)
Canım hatırlarsanız ben emzırdıgımden mılletın canı cekmesın dıye yedıklerımı ben yazmayacaktım o yuzden yazmıyorum yoksa haftalarca franbuazlı azarı ısıtıyorumm ama bu hafta 18,30 dan snr yemıyecegım gunduzlerı de dıkkat edıyorum azbırazzzservey nerdesin kuzuuum, hep bu kendi kendime konuşmalarım senden :) hadi sende yazmaya başla menülerini, regl de oldun bomba yaparsın artık bu hafta :)
Bende yaptimmmmYoğurt kuru yapıldı efendim
Selam selam hoşgeldin5.takım güzelleri selamben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)
5.takım güzelleri selamben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)
canım gidiciyim bu hafta 2kilo verip mezun olucam kızlarda tutturdu illa sana 1. liği.hediye etmeden göndermeyiz diye bende kıramam onları şimdi:)Selam selam hoşgeldin
Biz 1.ciligi alalım 2.cilik sizin olsun
geçen hafta bıraktık 1.liği almadınız hakkınızı kaybettiniz arkadaşım:)Hosgeldin canim ama cok güldurdun beni bence brinci belli 2. De artik siz olursunuz ne yapalim
Canim haftalardir ilk 3 deydik bilrsin birazda 1.cilige doyduk bu hafta bizde izin verdik size ve dger takimlara artik bu hafta 1 clik koltugumuza oturma zamani geldigeçen hafta bıraktık 1.liği almadınız hakkınızı kaybettiniz arkadaşım:)
dilek hosgeldin canim ama bu hafta bizde birincilik seni de mezun ederiz ama 2. olarak5.takım güzelleri selamben 9.takımın azimli iradeli her hafta kilo vermeye doymamış mezuniyetine 1kilo kalmış üyesi dilek:)bu hafta sizle yarışıyoruz, güzel bi yarış olacağına eminim grupların hırslı iki takımıyız çünkü, 1.biz olsakda 2.sizin olacağınıza eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?