- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.541
Ben tartılamadım cnm sabah işim vardıben benn bennn verecegimmmm
bakalim canm sen kac kiloydun sabah bgun herkes bildirim yapti seni gormedim
Çok mu kötüBende yaptimmmmama cuma gunune kadr zorlada olsa yicem
ozaman şöyle diyelim kaptanım az yiyen bol spor yapan kazansındilek hosgeldin canim ama bu hafta bizde birincilik seni de mezun ederiz ama 2. olarak
başta dediğim gibi canım grupların iki hırslı takımıyız biz iyi olan kazansınCanim haftalardir ilk 3 deydik bilrsin birazda 1.cilige doyduk bu hafta bizde izin verdik size ve dger takimlara artik bu hafta 1 clik koltugumuza oturma zamani geldi
anladm canm tartilinca yazarsnBen tartılamadım cnm sabah işim vardı
Yok okadr degil ama bidahakine yogurdu 2 kasik koyucam kcuk kasede ycem sonlara dgru btrmek icin cok zorlandm burnumu tikiyarak yedm tadini almamak icinÇok mu kötü
cok dgru solemissin canm bencede kaybettgimiz tek yaglar olsun daha ne olsunozaman şöyle diyelim kaptanım az yiyen bol spor yapan kazansınbu yarışta kaybettiğimiz sadece yağlarımız olsun
aynen canim iyiler yarisiyo bubhafta oleysebaşta dediğim gibi canım grupların iki hırslı takımıyız biz iyi olan kazansınbizede gelin börek pasta ikram ederiz aman ölmiyecekmiyiz yiyin gitsin :)
66.2 ile mezun olduydum canm bencede ayrilmamaliyimKumralim krakerim hos geldinnn
Bence sen bizden ayrilma yoksa kilo aliyosun mezun olurken kac kiloydun unutmusum
Tam 14 kilo gtti canisiSen toplam kaç kilo verdim canım.
Neeee Jillian miiii? Kuzum sen aştın kendini yaa tebrik ederimBugünkü menümü yazayım;
Sabah; yarım simit
Öğle; tarçinlı yoğurt, minik kurabiye
Akşam; 3 yumurtalı baharatlı omlet, zerdeçallı tarçınlı zencefilli yoğurt
İçeçekler; şekersiz nescafe ve şekersiz Türk kahvesi
Su; 1,5 lt
Spor; Leslie 3 mile (40dk) + yarım jillian (15dk)
toplight morordek @medusa38 ebrusonmez
Büşra kaptanımızın da dedigi gibi diskalifiyeye dogru emin adımlarla yürüyor bence.Ay bu hafta Büşra gelse bari, yüzdemiz düşmese yarışıyoruz bi de
Ben bu hafta edecegim canım. Cok detaylı inceleyemedigim zamanlar da olur ama menü yazmayana ceza :)Buraya yazmak insanı engelliyor valla kaptancım yoksa yoldan çıkmak an meselesi
Takımda menüleri kontrol eden var mı
Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene
Canım sen yediklerinin isimlerini yazmadan "kaçamak" şeklinde de yazabilirsin. Bu hafta yarıstayız ya malum, açık açık yazma olayına hic girmeyelim :)Canım hatırlarsanız ben emzırdıgımden mılletın canı cekmesın dıye yedıklerımı ben yazmayacaktım o yuzden yazmıyorum yoksa haftalarca franbuazlı azarı ısıtıyorumm ama bu hafta 18,30 dan snr yemıyecegım gunduzlerı de dıkkat edıyorum azbırazzz
Neeee Jillian miiii? Kuzum sen aştın kendini yaa tebrik ederim
Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene
Olsun olsun, ben de ilk başladıgımda durdurup yapıyodum. Öncesinde bi de Leslie 3 mil yaptıysan bence yapamaman cok normal. Ben Leslie 1 milin üstüne yapardım Jillian'ı :)yaa azıcık yapabildimm, olsun ama başladım ya, her yerim ağrıyogünaydınlar bu arada
Bu arada saat 11'de doktor randevumuz varDetaylı bakacak doktor, organlarına falan. Haftaya da başka bir doktora gidecegiz ikinci bi göz olsun diye. Dua edin güzel haberlerle geleyim kızlar
Evet cok heyecanlıyıminşallah canım, oğluşu göreceksin desene
Olsun olsun, ben de ilk başladıgımda durdurup yapıyodum. Öncesinde bi de Leslie 3 mil yaptıysan bence yapamaman cok normal. Ben Leslie 1 milin üstüne yapardım Jillian'ı :)
Valla aslında iyi bile dayanmıssın, 15 dakika yarısı zaten Jillian'ınevet ayşe illa 1 saat spor yapçan diyince 1 mil yapamadım mecbur 3 mil yaptım o da express miydi neyse koştura koştura yaptırdı :) jilian da mecbur 15 dk dayanabildim.
Evet cok heyecanlıyım
1 ay oldu görmeyeli, kocaman olmustur
canım ben aynı gün yazamıyorum malesef evde internetim yok ertesi gün yazıyorum hep19 Aralık menü yazmayanlar:
ebrusonmez
toz-pembe
@Pdr93
B bsram09
Girince mutlaka yazın hanımlar, bu hafta ekstra dikkat ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?