Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hemen bana ozet gecın bakemm
Takımlar mı yarısıyorrrrr aaaaa nasıl haberım olmaxzben buralarda defılken naptımmmmm
Az daha hamıle kalıyordumm
14 gunun aonunda regl oldum ama ne regl omrumde olmadım boyleee
Oğlumun aınıfına eslı bır kahvaltı organizasyonu duzenledım
Sanlıurfa da bır koy okuluna yardım için butun sıteyı harekete gecırdım bır araba dolusu yardımı bugun okula tasıdım gonderdık
Annemler haftasonu bendeydi yoruldum azıcıkk
Temizliğe kadın yıne gelmedı ev ışlerıyle cebellestım
Oğlum okumayı soktu bır kac hafta oldu onunla ugrasmaya devam
Kızımın asılarını yaptırdım be bu hafta 5.ayı bıtecegınden ıkı hafradır ek gıdaya alıştırma için basladımm eglencelı ve zor gecıyor elbette
Ücretsız iznimi şükür ki Nisan a uzattım
En guzel olan sey o hayatımdaaa9.ayını bıtırecek o zamana.o aylarda bakıcı bulcam
Oğlumun ilk dişini öğrermeni cektı bu haftasonu dedım kı kızım yaslanıyorsun artık sut dısı dokuluyor cocuk artık o cok duygulandımmm
Ben de durumlar boyleeeeeeeeeee

Canim haftalardir ilk 3 deydik bilrsin birazda 1.cilige doyduk bu hafta bizde izin verdik size ve dger takimlara artik bu hafta 1 clik koltugumuza oturma zamani geldi
başta dediğim gibi canım grupların iki hırslı takımıyız biz iyi olan kazansın bizede gelin börek pasta ikram ederiz aman ölmiyecekmiyiz yiyin gitsin :)

Ben tartılamadım cnm sabah işim vardı
anladm canm tartilinca yazarsn

Yok okadr degil ama bidahakine yogurdu 2 kasik koyucam kcuk kasede ycem sonlara dgru btrmek icin cok zorlandm burnumu tikiyarak yedm tadini almamak icin

ozaman şöyle diyelim kaptanım az yiyen bol spor yapan kazansın bu yarışta kaybettiğimiz sadece yağlarımız olsun
cok dgru solemissin canm bencede kaybettgimiz tek yaglar olsun daha ne olsun

başta dediğim gibi canım grupların iki hırslı takımıyız biz iyi olan kazansın bizede gelin börek pasta ikram ederiz aman ölmiyecekmiyiz yiyin gitsin :)
aynen canim iyiler yarisiyo bubhafta oleyse bizede gelin takimca canim borekler corekler hazr bak cokda gzel yaparim

Gunaydın kızlar
Sanırım bu yarısma takıma iyi gelmis, menüler yazılmıs, sporlar yapılmıs. Dukan'a başlayanlar da var, e daha ne olsun di mi :))

Neeee Jillian miiii? Kuzum sen aştın kendini yaa tebrik ederim
Ay bu hafta Büşra gelse bari, yüzdemiz düşmese yarışıyoruz bi de
Büşra kaptanımızın da dedigi gibi diskalifiyeye dogru emin adımlarla yürüyor bence.
Buraya yazmak insanı engelliyor valla kaptancım yoksa yoldan çıkmak an meselesi
Takımda menüleri kontrol eden var mı
Ben bu hafta edecegim canım. Cok detaylı inceleyemedigim zamanlar da olur ama menü yazmayana ceza :)
Dükanin efsanevi dönüşü hadi bakalım dukancilar kim tutar sizi
matilda34 wendy azaydidem bakalım kim çok verecek
Mahşerin 3 atlısı geri dönüyor desene
Canım sen yediklerinin isimlerini yazmadan "kaçamak" şeklinde de yazabilirsin. Bu hafta yarıstayız ya malum, açık açık yazma olayına hic girmeyelim :)

yaa azıcık yapabildimm, olsun ama başladım ya, her yerim ağrıyo günaydınlar bu arada
Olsun olsun, ben de ilk başladıgımda durdurup yapıyodum. Öncesinde bi de Leslie 3 mil yaptıysan bence yapamaman cok normal. Ben Leslie 1 milin üstüne yapardım Jillian'ı :)

Olsun olsun, ben de ilk başladıgımda durdurup yapıyodum. Öncesinde bi de Leslie 3 mil yaptıysan bence yapamaman cok normal. Ben Leslie 1 milin üstüne yapardım Jillian'ı :)

evet ayşe illa 1 saat spor yapçan diyince 1 mil yapamadım mecbur 3 mil yaptım o da express miydi neyse koştura koştura yaptırdı :) jilian da mecbur 15 dk dayanabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…