Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ellerine saglik canim ne iyi fikir
toplight bugun salona gittiniz mi??
yok tatlim dun eliptik ve bacak hareetleri zorlamis hamlamisin sipalar zaten haftasonu anca gider haftaici ders var bende simdi utandim accik hareket edeyim ama egilip digrulamiyom

Kızlar slm haftasonu iyiydim annemi aydına bırakmaya gittik.eve geldik kombi bozulmuş çok soğuk bir gece geçirdik klima yetmedi valla.sabah tamir oldu neyseki
Ordan okula gittim oplan aşı oldu bütüngün
Ordaydım çok üşüdüm ne soğuk havalar ya
İnşallah hasta olmam
Diyet açısından kötü bi haftasonu geçirdim ama bugün canım dukanıma geri döndüm çünkü bana çok iyi geliyor bu hafta böyle devam edeyim yılbaşına kadar artık :)

Canım iyi olmana sevindim, cidden çok soğuk kombisiz düşünmek bile istemedim, hasta olmadan atlatın inşallah :)

Bugünkü menümü yazayım;

Sabah; yarım simit

Öğle; tarçinlı yoğurt, minik kurabiye

Akşam; 3 yumurtalı baharatlı omlet, zerdeçallı tarçınlı zencefilli yoğurt

İçeçekler; şekersiz nescafe ve şekersiz Türk kahvesi
Su; 1,5 lt
Spor; Leslie 3 mile (40dk) + yarım jillian (15dk)

toplight morordek medusa38 ebrusonmez

Fena olmak üzereyken yakaladım, dönüş için günü sayıyorum :) baksana nasıl koptuysam güyaa dukan yaptım simitli kurabiyeli, yarına daha motive ve güzel menümle olcam
Evet yarın bekliyor uz artık daha güzel menüler ben yoğurdu 10 gibi yerim birden aşağı yatmadigim için

Bu dukan mı :))
Bende başladım bugün cumaya kadar toplayalım dağıttıklarımızı demi ama :)

Menüyü boşver spora bak madem, allahtan sabah yemişim onları da yakmışımdır dimi

Evet yarın bekliyor uz artık daha güzel menüler ben yoğurdu 10 gibi yerim birden aşağı yatmadigim için

Tamam yarım bomba dukanla dönüyorum

Pierre Dükan Allahtan ölmedi yoksa bu menuye mezarinda kemikleri sizlardi

Pierre Dükan Allahtan ölmedi yoksa bu menuye mezarinda kemikleri sizlardi

Yukarda açıkladım üstüme gelmeyin kaçamaklar sonrası toparlanmak zor oluyo haliyle, allahtan sabah yemişim ama, kocaman sporlar yaptım ter içinde kaldım, bugünkü toplam kalorim de 950 miş ayrıca, öle çokta gelmedi :) gerçi çoğu karbonhidrat ya neyse susuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…