- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.481
Akşam yemeğini erken yedim acikirsan iceberg marul ve meyve yerimBugünkü menüm
Sabah öğle
Peynirli omlet
2 biberli zeytin
İceberg marul
Bir domates ve limon
Çay
Ara
Bir elma ve portakal
Aksam
Yoğurtlu isotlu nohut salatasi
Su 2.5 lt
Sporu ayrıca yazıyoruz
toplight morordek Eki Görüntüle 1927054
ellerine saglik canim ne iyi fikir
yok tatlim dun eliptik ve bacak hareetleri zorlamis hamlamisin sipalar zaten haftasonu anca gider haftaici ders var bende simdi utandim accik hareket edeyim ama egilip digrulamiyomtoplight bugun salona gittiniz mi??
Kızlar slm haftasonu iyiydim annemi aydına bırakmaya gittik.eve geldik kombi bozulmuş çok soğuk bir gece geçirdik klima yetmedi valla.sabah tamir oldu neyseki
Ordan okula gittim oplan aşı oldu bütüngün
Ordaydım çok üşüdüm ne soğuk havalar ya
İnşallah hasta olmam
Diyet açısından kötü bi haftasonu geçirdim ama bugün canım dukanıma geri döndüm çünkü bana çok iyi geliyor bu hafta böyle devam edeyim yılbaşına kadar artık :)
Sağol cnm inan ev kendini ısıtmadı daha ne fena havalarCanım iyi olmana sevindim, cidden çok soğuk kombisiz düşünmek bile istemedim, hasta olmadan atlatın inşallah :)
Sağol cnm inan ev kendini ısıtmadı daha ne fena havalar
Sen nasılsın izin nası gidiyo
Ankarada çok soğukCanım iyi olmana sevindim, cidden çok soğuk kombisiz düşünmek bile istemedim, hasta olmadan atlatın inşallah :)
Bu dukan mı :))
Fena olmak üzereyken yakaladım, dönüş günü sayıyorum :) baksana nasıl koptuysam güyaa dukan yapım simitli kurabiyeli, yarına daha motive ve güzel menümle olcam
İzmir böyleyse orayı düşünemiyorum cnmAnkarada çok soğuk
Evet yarın bekliyor uz artık daha güzel menüler ben yoğurdu 10 gibi yerim birden aşağı yatmadigim için
Fena olmak üzereyken yakaladım, dönüş için günü sayıyorum :) baksana nasıl koptuysam güyaa dukan yaptım simitli kurabiyeli, yarına daha motive ve güzel menümle olcam
Bu dukan mı :))
Bende başladım bugün cumaya kadar toplayalım dağıttıklarımızı demi ama :)
Evet yarın bekliyor uz artık daha güzel menüler ben yoğurdu 10 gibi yerim birden aşağı yatmadigim için
Pierre Dükan Allahtan ölmedi yoksa bu menuye mezarinda kemikleri sizlardiBugünkü menümü yazayım;
Sabah; yarım simit
Öğle; tarçinlı yoğurt, minik kurabiye
Akşam; 3 yumurtalı baharatlı omlet, zerdeçallı tarçınlı zencefilli yoğurt
İçeçekler; şekersiz nescafe ve şekersiz Türk kahvesi
Su; 1,5 lt
Spor; Leslie 3 mile (40dk) + yarım jillian (15dk)
toplight morordek medusa38 ebrusonmez
Pierre Dükan Allahtan ölmedi yoksa bu menuye mezarinda kemikleri sizlardi
Yakmışındır cnm da dukan olmamış işte yoksa pek bişi de yok menündeMenüyü boşver spora bak madem, allahtan sabah yemişim onları da yakmışımdır dimi
Tamam yarım bomba dukanla dönüyorum
Yakmışındır cnm da dukan olmamış işte yoksa pek bişi de yok menünde
Neyse yarın gel tavuk yiyelim akşam :)
Evet bende öyle bi ara gıdaklıcaktım yani :))Yicez mecbur, piyasadaki tüm tavukları yedim nalet
Dukandaşım sen oldun artık matildacım, yarın sp mi yoksa sende dukan yumruk mu yapıosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?