- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.681
Su çok az olmuş cnm o yağlar nası atılacak vücuttan
Kaçamak ne anlamadım
Ne yedin cnm ona göre ceza kesmem lazım sana
Menüm
Sabah 1 dukan krep lor salatası
Ara yoğurt
Akşam balık zero çok az salata
Su 2.5
Spor 90 dk yürüyüşebrusonmez
morordek toplight
Bugünkü menüm
Son dakika menü saf proteine döndü
Sabah
Peynir
İki yumurtadan sütte yumurta
Çay
Ara çay
Akşam
Tavuk bütün haslama kemikli yerlerini yedim göğsünü ayırmıştım pişirmedim
Yoğurt
Ara
Yoğurt kuru
Kahve
Su 2 lt
Spor ayrıca yazdım ama 100 tanede ip atlamayi planlıyorum
@morodektoplight
ben orman meyveli kefirle yaptım başka bişey koymana gerek yok evet biraz şeker var içinde .. eğer sade kefirle yapacaksan tarçın ve vanilin koyabilirsin dukana uydun aromalardan kullanabilirsin vanilya aroması falan
Yok o sayılır sen su 0.5 deyince :)Ya ben 1 lt kadar içine çubuk tarçın konmuş ılık su içtim çok üşüdüğümden o neden sayılmıyor kiilla soğuk su mu içmem lazım??
Ilık su + soğuk su;1,5 lt
Bitki çaylarım hariç.
2 mil leslie gelsin ozaman :)Canım kv Doğum günüydü illa pasta almayın yemiyorsunuz zaten dedi, içimize sinmedi öyle geçiştirmekte, o nedenle yedim yani dayanamayıp saldırma durumu yokince minik dilim işte kaçamak o.
Cezama razıyım, bilerek isteyerek yedim hakime hanım.
Teşekkür ederim cnm haftasonu kaçamakların artıları silinip eskiye düşmem lazım bakalım başaracakmıyımSüper menü canım tebrik ederim :) spor ve su içinde ayrıca tebrik ederim
listede olmasanda bizimlesin 2 hafta sonra ona gore kilo alma canim hemn gir listeye bu hafta listede eksikligini hissedicez takimcaCanım gün içinde o kadar çok sıcak-ılık su içtim ki artık içecek durumda değilim, kaçamaktan da karnım ağrıyo, burnum akıyoallahtan listede değilim
sayilir tabi canim hemde sicak su bagirsaklarni calistirir tarcinli sicak su kesnlikle kabizliga iyi geliyomus cok iyi yapmissin sen 0.5 lt yazinca bende hic icmedn sandmYa ben 1 lt kadar içine çubuk tarçın konmuş ılık su içtim çok üşüdüğümden o neden sayılmıyor kiilla soğuk su mu içmem lazım??
Ilık su + soğuk su;1,5 lt
Bitki çaylarım hariç.
Bağırsaklar çalışıyor yoğurt kuru var bide onu yemiyeyim dedimBi yatmadan yulaf kepekli yoğurt kısmı eksik kalmış, tam dukan olcakmış :) afiyet olsun canım.
amin canımTesekkur ederim kaptanım bizimki biraz konuşuyor sorulara cevap veriyor yavaş yavaş okuma yazma egitimide başladı.Tandogandaki öğretmenden memnunuz inş düzelecek.Allh herkesin cocuguna sağlık sıhhat mutlu bir omur versin
yaa beni de şişirmişti kızlar bahsedince geveslendim inş şişmemBu arada kızlar aman aman chia bende acayipp şişkinlik yaptı. süte yoğurta katınca yaramadı. Dozunu mu ayarlayamadım desem bi kaç kere farklı farklı denedım. En son 5yk yogurt içine 1yk kadar koydum o da ıyı gelmedı
Bi keresinde omlete katmıstım.2yumurtaya 1tatlı kasıgı kadar o fena degıldı belkı oyle tuketırım 2paket aldım duruyo valla.
Neyse sonra yine denerim ama haftaya spora başlarsam denerim anca yoksa cinnah turizmin sayın yolcuları bi süre uzak duricimm ben chiada
Chia yi narla yapınca da güzel oluyo kaptanım narlida deneyinkızlar kefir hurma chia tarcın karışımı yaptım tadı hoşuma gitti yarım çay bardağı içtim yarın sabah kahvaltıyı onunla yapayım dedim
Dogum gunu kutlu olsun tatlı oglununnnBugün büyük oğlumun doğum günü 6 yaşımızi bitiriyoruz .
Ama hala 3 yaşında gibi otizmin etkisi umarım eğitimleri ise yarar ve bir gün gelip anne bugün benim doğum günüm der
Bugün eşim geç gelecek pasta yapmıyorum sevdiği kekten aldım artık bi dahakine ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?