Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Su çok az olmuş cnm o yağlar nası atılacak vücuttan
Kaçamak ne anlamadım

Ya ben 1 lt kadar içine çubuk tarçın konmuş ılık su içtim çok üşüdüğümden o neden sayılmıyor ki illa soğuk su mu içmem lazım??

Ilık su + soğuk su;1,5 lt
Bitki çaylarım hariç.

Ne yedin cnm ona göre ceza kesmem lazım sana

Canım kv Doğum günüydü illa pasta almayın yemiyorsunuz zaten dedi, içimize sinmedi öyle geçiştirmekte, o nedenle yedim yani dayanamayıp saldırma durumu yok ince minik dilim işte kaçamak o.

Cezama razıyım, bilerek isteyerek yedim hakime hanım.

Bi yatmadan yulaf kepekli yoğurt kısmı eksik kalmış, tam dukan olcakmış :) afiyet olsun canım.

ben orman meyveli kefirle yaptım başka bişey koymana gerek yok evet biraz şeker var içinde .. eğer sade kefirle yapacaksan tarçın ve vanilin koyabilirsin dukana uydun aromalardan kullanabilirsin vanilya aroması falan

Meyveli eminim güzel oluyodur, kefir bana değişik geldi içemedim ya ben süt- chia- meyve ya da hurmayla deneyim bakalım, Nası olcak, bi gün ödül yaparım artık, bu hafta başka kaçamak hakkım yok.

2 mil leslie gelsin ozaman :)

Canım gün içinde o kadar çok sıcak-ılık su içtim ki artık içecek durumda değilim, kaçamaktan da karnım ağrıyo, burnum akıyo allahtan listede değilim
listede olmasanda bizimlesin 2 hafta sonra ona gore kilo alma canim hemn gir listeye bu hafta listede eksikligini hissedicez takimca

sayilir tabi canim hemde sicak su bagirsaklarni calistirir tarcinli sicak su kesnlikle kabizliga iyi geliyomus cok iyi yapmissin sen 0.5 lt yazinca bende hic icmedn sandm

Selam kızlar yazayım menumu

Sabah
biraz peynır salatalık
Öğle
Menemen
Akşam
2parca derisiz tavuk haslama
Suyuna 1yk sehriye atıp bol maydonuzlu corba yaptım
1buyuk tabak salata
Su 1lt içtim bugun daha içerim
ödem çayımı da içiyom
Spor bu akşam yok yarın kesım yapıcam söz(Yarın biyoistatistik sınavım var )
morordek toplight

Bu arada kızlar aman aman chia bende acayipp şişkinlik yaptı. süte yoğurta katınca yaramadı. Dozunu mu ayarlayamadım desem bi kaç kere farklı farklı denedım. En son 5yk yogurt içine 1yk kadar koydum o da ıyı gelmedı
Bi keresinde omlete katmıstım.2yumurtaya 1tatlı kasıgı kadar o fena degıldı belkı oyle tuketırım 2paket aldım duruyo valla.
Neyse sonra yine denerim ama haftaya spora başlarsam denerim anca yoksa cinnah turizmin sayın yolcuları bi süre uzak duricimm ben chiada

kızlar menüm
sabah
1/2 dilim ekmek
1yumurta
1kk peynir
ara
1elma
öğle
4kfte
salata
3kaşık yoğurt
akşam
balık salata
2küçük ısırık pide
ara
1/4 mandalin
1dilim elma
1/2 çay bardak süt chia hurma tarcın karışımı
su
2 lt
3 bardak yeşilçay
spor
leslie 1mil expres
30 sumo squat
10 lu set bel hareketi (50adet)
100zıplama
20sn plank bu arada bende plank a başladım

yaa beni de şişirmişti kızlar bahsedince geveslendim inş şişmem

Ögleden sonra cok yogun gecti, kodlama ile ugrastım durdum
Menüleri gördüm genelde güzel menüler wendy haric dayanamayıp yemis pastadan
Dogum gunu kutlu olsun tatlı oglununnn İnsallah cok daha güzel ve saglıklı yılları olur

Bgunku menum safprotein
Kahvalti
1 armut
1 haslanmis yumurtA
5'i bi arada cay

Ara 2 kupa kiraz sapi cayi
2 kasik yogurt

Aksam
3 firinda baget
2.5 kasik sarimsakli yogurt
1 tane saltalik tursusu
6 7 tane kcuk tombul biber tursusu

Arada su ve 5'i bi arada cay

Su 2.5 lt
Spor
3mill lesli + 15 dakika leslie daha yaptim
Toplam 1 saat leslie ebrusonmez

morordek toplight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…