Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

size doyum olmaz ben hava mis gibiyken çıkayım yürürken birde kendime bişey alıım diyorumda eve gelince yerim ama ne alsam bilemedim ara öğün filan istemiyo ki canım ayranmı alsam ne evde yoğurt filanda yok zaten ... ay bilemedim...

hadin ben kaçimm baş başşşş....

çikolatalı süt ve veya süt dilimi al ara öğün için biri 70 küsür biri de 116 kalori

tavuk köftesini ben çok severim ama ızgara azıcık but tarafındanda çekilecek.. yinede zararsız olur ama öylede olsa...

zararsız tabi o kadarcıktan bişey olmaz kallisim belki aleyna da sever iyi olur.. ben yağsız teflon tavada pişiriyorum.

seyyyyyy ben bahce kiyafetimi giyip bahceye cikiyorum.. kizlar ne olur dua edin ilk defa cicek ekecegim yani cicek sogani. öyle hevesliyimki. allahim insallah tutar ya. bir haftadir bahceyi hazirlayip duruyorum suraya sunu buraya bunu diye. simdi elim ayagim dolasir benim hadi bakalim ya allah..
kallisim bugün adim sayicimi takip sadece senin icin ekstradan bir 3000 adim yapacagim yürüme bandinda. bak valla firca ise yariyor. kahvaltiya indim az önce yumurtayi bile korka korka yedim. 2 zeytin ince bir dilim ekmek bir köse peynir. bir domates. ay türkiyeden gelmis domates mis kokuyor ici buzlu buzlu. cocuklugumda vardi böyle domatesler uzun zamandir rastlamamistim böyle güzel domatese.
ben bugün kendimden korkmaya basladim. cok sacmaliyorum. hadin bende soganlarimi dikeyim. simdi her sabah iner kontrol ederim cikiyormu görünüyormu diye. allahim insallah olur ya
kallisim rütben harika ..kaydirigubbakcemile2

reyhan ablaaa başarılar.. eminim ki hepsi çok güzel tutacak ve sen bize fotoları çekip gurula göstericeksin.. kaydirigubbakcemile2

ben bir saat çıktım sokakta anayol boyunca yürüdüm geldim... hava sıcak değilmiş göründüğü gibi... aşırı terledim dönerken bir saate yakın daha dönüş yolu tutacak diye o terli halimle gözüm yemedi minibüse bindim :)) hile yaptım ama tam 50 dakikasını yürüdüm işte minibüsle 7 dakika sürdü fazlada hile sayılmaz hasta olmamak için öyle yaptım....

çiçekçilerde çiçek yok hala gelmemiş kaç tane seranın önünden geçtim moralimi çiçekle düzeltemedim diye marketede girip kendime bişey alasım gelmedi...

reyhan abla ne soğanı ekiyorsun ayy sende bir tuhaf oldun heeeee sormasak bişi demiyosun soğan ekicem demiş yazsana açık açık bilmezmisin burda çatlarım ben ne soğanı olduğunu bilmezsem... damat iyi bellemiş mi :))

biri cips mi dedi hani nerde nerde
buluyum da hemen yok ediyim o cipsleri kimsenin kanına girmesin en başta benim kanıma aylardır yemiyorum ama kendime sözüm var bi 69 görüyüm aile boyu alıcam veya değişik değişik olanlardan küçük paket
bu rakam her seferinde değişiyor merak etmeyin 93 ken 89 oluyum dedim 89 en 79 dedim şimdi 79 yakın ya 69 diyorum o zaman da 59 derim yani cipse dur diyebiliyorum çok sevmeme rağmen
light cola değil de zero ya bayılıyorum ben ama ayda 1 en fazla 2 selülitlerim gidiyorlar yavaş yavaş geri gelmelerini istemiyorum hiç

reyhan ablaaaaa
ben rendeliyorum ya zencefili suyu bitince rendelediğiklerimi de yiyorum bişey olmaz demi?
zencefil komasına falan girmeyim de çok sevdim çünkü 2-3 bardak içiyorum günde

tombilim yemen zarar yerine yarar getirir sanırım zencefil çok faydalı zaten büyük ölçü değil ki yediklerin...

ama çayını 3 bardaktan fazla içme istersen her şeyin fazlası zarar başka çay içiyorsan 2 iç hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…