- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.941
dünkü menünü yazıcaksın bu da senin cezan olsun
canım perşembe günü yapılacak şey mi hiç mi düşünmedin tartı günü olduğunu? hani 5 gün sp sözleri nerde kaldı? 9. takım kesin dümdüz etti bizisende motivasyon düşüklüğü görüyorum ben wendicim acaba bi sıkıntı kafanı kurcalayan bişeyler flaan mı var? çok çok sıkı asılabilirsin diyete sen dukan yapmış inşansın kendinde bu gücü ara ve bul çıkar nere sakladıysan
aynen öyle canım, inanılmaz bi motivasyon düşüklüğüm var, diyet yapamıyorum bildiğin ya, koptum o havadan ki 5'li rakamlara en yaklaştığım dönemim aslındaizindeyim ya ben 9. takımla yarışı etkilemem diye stres yapmadıydım yoksa perşembe kekleri yiyen azaydidem ben izinli olmasam yemezdim yoksa. aslında izne ayrılmak kötü bişi biliyodum ama ara vermek istemiştim yoksa çok kasıyodum kendimi şimdi iznimi kullanıyorum diyelim olur mu? kızma bana
22.12.2016 Menüm
Sabah 08.30
1/2 az kaşarlı yağsız tost
sade nescafe
Öğlen 13.30
1 tam tahıllı simit (simit sarayı) (270 cal imiş)
200 gr naneli yoğurt
Akşam 18.40
1 havuç
1 küçük patates kadar kereviz
3 yk yoğurt
1 yumurta büyüklüğünde haşlanmış tavuk eti
Ara
15-20 adet yer fıstığı20.00
1 yeşil elma 20.40
dün kendimi hiç hafif hissetmedim bu sabah da öyle.. biraz akşam yediklerimin suçluluğu olsa gerek. öğlen yediğim tam tahıllı simit de uygun değil yaptığım diyete ama onda pek suçluluk hissetmedim nedensezaten eti form kraker yicektim yoğurtla portakal suyu vardı öğlen yemeğimde ama portakalım olmadığı için onu kullanamadım. arkadaş da simit sarayına gitmiş bana tahıllı simitten almış netten kalorisine baktım önce yarısını yicektim o zaman tam eti formla aynı olacaktı kalorisi ama yedim hepsini ve sonuç 115'i görememek!! sanırım en büyük ceza bu
o zaman izinliysen menü yazma canımızı çektirme
ha toplam kalori de 998 cal
candy_candy (118,7/116,1/2,6/%2,19)
Ben çok çok özür diliyorum kaptanım.Bu hafta bir kilo hedeflemiştim ama sadece 100 gram eksideyim.
57.2
Geçen hafta:76,8
Bu hafta:76,5
Fark:300 gr
Yüzde:0,39
Deme yaaolsun ebruşum gayet iyisin yine, eksi görmüşsün ya ne olsun, ayşe seni geçmiş yanlız, dün akşam bildiriminde 56,1 diyodubugüne öğleden sonraya giricem diyodu, beklersek kesin 55'li bildirim yapar o
Demi ya ne güzel olurdu..
aynen hayırlısı olsun canım .. geri çekme yöntemi yani tam bir korunma sayılmıyor bizimki oyüzden heran herşey olabilirhakkında hayırlısı olsu canım, korunmuosan niye böle oldu deme, bebiştir belki
sağol kuzumcanım süper eksi görmüşsün bu arada tebrikler
özgecim azıcık moral olmuştur sana, sabit değil eksidesin bu stresine rağmen, tebrik ederim canım.
canım bence gayet iyi gitmiş, dünde pek bişi yememişsin gerçi ama seni de tebrik ederim, hamiş değilsen eger regl ödemi giderse 65'lerdesin demektir
olsun ebruşum gayet iyisin yine, eksi görmüşsün ya ne olsun, ayşe seni geçmiş yanlız, dün akşam bildiriminde 56,1 diyodubugüne öğleden sonraya giricem diyodu, beklersek kesin 55'li bildirim yapar o
serveyim sende eksilere geçmişsin kuzucum, tebrikler
Canım regldendir zaten sıkıntı yapmaKizlarrr ben cok üzgünüm
Kilom 67.5 gitmiyo aksine aliyorum elimden gelnide yapiyorum aslinda regl olamadim 23. Gun bgun sistikce sisiyorum sanki ama olmadi bu hafta byuk konustm heralde hafta ici cok en az 1 kilo veririm fln dye ama olmadi simdiden herkesden cok cok ozurdilerim
hakkında hayırlısı olsun..aynen hayırlısı olsun canım .. geri çekme yöntemi yani tam bir korunma sayılmıyor bizimki oyüzden heran herşey olabilir
sağol kuzumkasıklarım da şişlik var taş gibi regl olamadım ya ondan heralde bu haftasonu çok dikakt edicem yediklerime eğer hamile değilsem ve reg olursam haftaya daha iyi sonuçlarla gelmek istiyorumm
sıkma canını kuzum ama seni geçtim spor cezası vereyim sana ne istersin ?Kizlarrr ben cok üzgünüm
Kilom 67.5 gitmiyo aksine aliyorum elimden gelnide yapiyorum aslinda regl olamadim 23. Gun bgun sistikce sisiyorum sanki ama olmadi bu hafta byuk konustm heralde hafta ici cok en az 1 kilo veririm fln dye ama olmadi simdiden herkesden cok cok ozurdilerim
amin canım .. daha bişey belli değil ama gecikince insan şüpheleniyor iştehakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?