- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.901
Evet cnm doğru diyosun ikincisi yemiyo işte bazen :) 7 olcak benimki nisanda baştan uğraş zor valla
Bencede sen regl olunca daha iyi gidecek.inş nisana kadar hedefe ulaşayım istiyorum ben de:)Insallah canim ben 1 gun bozdum sadece ama hala yerimde sayikliyorum bi alip bi veriyorum bu hafta veremesemde regl olunca gelecek hafta patr patr gidicek inaniyorum aynen yil basindan snra dahada ski asilmamiz lazmben istanbulda yasiyorum canim
Evet zor geliyo yaşta geçiyo bilmiyorum nasip yaAyy cok gec canim yaa keske daha once yapsaydin smdi zor gelir sana bidaha basa donmek ama kardessizde olmazki
Bende seni merak ettim hasta sın uyudun sandım iyimisin cnmSelam kızlar ya benim sarj aletim bozuldu. EŞİMDE kendi sarının ısyerınde unutmuş yanı sabah yarın Öğleden sonraya kadar Şarjım yok bıldırımıde sızdı yapayım dedim
saol cnm biraz sancım varBende seni merak ettim hasta sın uyudun sandım iyimisin cnm
Yazamıyorum klavyesi cok degısıksaol cnm biraz sancım var
Uyumadım cnm ereni yatırdım yenı merak edecegınızı düşünerek k esimin telden gırdım
Evet merak ettim iyi yapmışsın ilaç almadım mı cnmsaol cnm biraz sancım var
Uyumadım cnm ereni yatırdım yenı merak edecegınızı düşünerek k esimin telden gırdım
Olsun haber verdiğin iyi oldu 56 mı oldun cnm benim Tebrikler yarın 55 i görürsün sen ama haber veremiyosun dimi haftaya mezun mu olcan artık :)Yazamıyorum klavyesi cok degısık
Yok cnm hemen mezun olmayacağım 52 oluncaOlsun haber verdiğin iyi oldu 56 mı oldun cnm benim Tebrikler yarın 55 i görürsün sen ama haber veremiyosun dimi haftaya mezun mu olcan artık :)
II gender cok içtimm bugun de gündüz ıctım o yüzden almadım cnmEvet merak ettim iyi yapmışsın ilaç almadım mı cnm
Saol cnm darısı basınıza İNŞAALLAHOlsun haber verdiğin iyi oldu 56 mı oldun cnm benim Tebrikler yarın 55 i görürsün sen ama haber veremiyosun dimi haftaya mezun mu olcan artık :)
Amin inşSaol cnm darısı basınıza İNŞAALLAH
İyi geceler cnmBen yatıyorum kızlar İyİ geceler bol eksiler herkese Öğleden sonra gururumuz
Bencede sen regl olunca daha iyi gidecek.inş nisana kadar hedefe ulaşayım istiyorum ben de:)
Evet zor geliyo yaşta geçiyo bilmiyorum nasip ya
Geçen sene 2 defa geldim 8 gün falan kaldım çok güzel şehir ama çok kalabalık izmir çok küçük kalıyo yanında:))
Canm hber verdigin iyi olmus bende agrin vardir yatmissindir belki dedm nese artik yarin 55 gruceginden eminim bence sen sabah tartil ogleden slnra grince yaz buraya kaptanimiz ekler cnku bazen bekliyolarBen yatıyorum kızlar İyİ geceler bol eksiler herkese Öğleden sonra gururumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?