Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende izne aytıldığımda almıştım birsürü sonra listeye döncem diye uğraştım canım vendicim sen biz yarından itibaren yumruk yapalım gel senle ben 65 i göreyim sende 59 u gör sonra listeye gir haftaya bitir artık şu işi gel gitler daha çok demotive ediyor inanki
Bu arada 3 mil de cezan olsun:)

E bende 30 dk eliptik cezası vereyim sana:)

3 mil az olur matildacım, 2 * 3 mil ver bari, dün tatlı falan yedim bayaa ben

yarın başlıyoruz diyosan ben gidim bi alışveriş yapim yaa, buzdolabım yeni geldi, bişiler alim de dukanı adam gibi yapim, lafta dukana döndüm resmen akşama kadar süper akşam zıvanadan çıkmadan tavuk sotemi falan yapıp yiyim bari.

Ben bu akşam sebze yicem
Yarından itibaren adam akıllı yapalım şu yumruğu bende cuma tartıya çıktığımda 65i ucundan da olsa görcem sende 59 u tamam mı

Bu arada bu bir anlaşma sayılır anlaşmayı bozanı bozmayan topik topik gezip sözünü tutmadı diye rezil eder anlaştık mı:)

Hayatım sen 3 mili yap bugün de dikkatli beslen yarın protein yap hemen toparlarsın zaten geriye bakma şimdi bugünden sonra napabiliriz ona bakalım

tamam canım, bugün az koşturmacalı, yapamasam da borcum borç :)

Ben bu akşam sebze yicem
Yarından itibaren adam akıllı yapalım şu yumruğu bende cuma tartıya çıktığımda 65i ucundan da olsa görcem sende 59 u tamam mı

tamam canım, zaten 59,2 ile mezun oluyom ben, 57'leri görsem hep o arada takılmaya çalışırım da pöff.

Bu arada bu bir anlaşma sayılır anlaşmayı bozanı bozmayan topik topik gezip sözünü tutmadı diye rezil eder anlaştık mı:)

anaaam pekala

tamam canım, zaten 59,2 ile mezun oluyom ben, 57'leri görsem hep o arada takılmaya çalışırım da pöff.

anaaam pekala
59 olursan 57 ye çekersin belki hedefi :)
Borcu yazdım ozaman tahtaya :)
Ooo kabul ettin yani gazamız mübarek olsun madem :)

anaaam pekala

59 olursan 57 ye çekersin belki hedefi :)
Borcu yazdım ozaman tahtaya :)
Ooo kabul ettin yani gazamız mübarek olsun madem :)
Vayyy çok heycanlı
Takipteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…