- 15 Nisan 2016
- 3.428
- 11.686
- 208
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.921
bi 10 gün gecikmesi gerekiy sanırım test yapmak için ben mi yanlış biliyorum yoksa şimdi alsam doğru sonuç verir mibi test yapsana kuzucum, aklından çıksın, stres daha da reglin gelmesini uzatıyo çünkü, testi yap sonuca bakmaya regl olursun hatta
bi 10 gün gecikmesi gerekiy sanırım test yapmak için ben mi yanlış biliyorum yoksa şimdi alsam doğru sonuç verir mi
ayy tamam yapayım ozamanyok kızz ne 10 günü, adetin gecikmeden yapsan bile erken gebelik belli oluyo :) yap sen yap, gecikmiş zaten, belli olur kesin.
ayy tamam yapayım ozaman
off heycanlandım valla hiç gecikmezdi hep erken gelirdi ya niye böyle oldu kii
Geçmiş olsun.Slm kızlar 2 gündür boğazımda bi gıcık öksürük var dün gece bide buna başağrısı eklendi teraffu içmeye başladım ya sanki biraz iyi geldi tabi ayşe nin sütlü zencefil tarifi de işe yaradı bugün daha iyim sanki akşam belli oluyo gerçi bu hastalıklarda
Ben çok çok özür diliyorum kaptanım.Bu hafta bir kilo hedeflemiştim ama sadece 100 gram eksideyim.günaydınlartrrrr
umarım hepimiz için güzel bir sonuç olur bakalım 9. takımla yarışmamız ne olacak
Ya 2 gündür giriyorum ama okuyamadan çıkıyorum.ebrusonmez nerelerdesin cnm
artı çıkmamışsın canım yaa önemli olan oBen çok çok özür diliyorum kaptanım.Bu hafta bir kilo hedeflemiştim ama sadece 100 gram eksideyim.
57.2
Bende bu konudan muzdaribim yaHmm anladm canm sana ne gibi etkisi oluyo hep yasiyomusun peki bunu
Takıma bi faydam olmadı ona üzülüyorum. Ama neyseki artı değilim.artı çıkmamışsın canım yaa önemli olan o
Kızlar beni affedin malesef düğüne kadar çok aktif paylaşımda bulunamayacagim. Aşırı yoğunum çünkü. 19 ocakta olacak düğünüm.
candy_candy yüksek lisans yapıyorum canım wendy cum da yazmış zaten.. biyoistatistik sınavıydı. yarın da seminerim var dua edin bana olar mı
günaydınlar;
her izne giden gibi bende batırdım kendimidünkü kötü menümü de izin verirseniz yazmayım
wendigo (60,5/61,5/1/1,65)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?