- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.041
Iyi bari agrin olmamasina sevindim canmAgrım yok cnm saol geçti okudum yenı cnm tartıda sorun var galiba baska bir yerden tartıl
Saol cnm yarısı kaybettik galibaYok canim bence okadr abartmamissin masallah sana bu arda breysellerde 1. Olmussun tebrik ederm canm
Bende ya çabuk olsun eşin :)
Aynen bizim derecyi 2 ye katlamislar resmen tabi bunda benimde katkim var kilo vermis olsaydim belki bu kadr dusuk olmazdi derecemizSaol cnm yarısı kaybettik galiba
Üzülme cnm belkide reglin oyunudur bunlarIyi bari agrin olmamasina sevindim canm
Yarin tekrar tartilicam bakim eger ayni ckarsa eczanede fkn tartilirim olmadi artik tartiya gore devm ederim napim
İzindekileri de unutmayayım T tatlitambak @wendigo sizler izinde olsanız bile kilo almanız yasak ona göreMezun edecegiz sizi, az kaldı :) Sizden de olabildigince cok paylasım bekliyorum
Kanki ben iyiyimde telefon meftaBende ya çabuk olsun eşin :)
Nası oldun kankitom
Ayy insallah öledir yoksa ben naparim 3 kilo birden basa dönmüs gibi hissediyorum kendimiÜzülme cnm belkide reglin oyunudur bunlar
Kanki ben iyiyimde telefon mefta
Sen nasılsın kankımBende ya çabuk olsun eşin :)
Nası oldun kankitom
@Pdr93 sinemcim nerelerdesin?? ne var ne yok?
@bsram09 büşracım sen nerelerdesin? ara sıra da olsa girip bişiler yazıyodun o da yok artık. gidicisin haberin olsun
@servey canım ne güzel işler başarmışsın sen, dışarda o kadar yoğunsun ki maşallah canım sana. okula da yardım göndermişsiniz ne güzel, keşke böyle bi toparlayıcı bizde de olsa.. neler toplarız da vakit yok işte.. eşlli kaffaltı olayı da pek bi zor anacım, iyi becermişsin valla. Elacığımında 5. ayını öperek kutla yerime
T tatlitambak tambakcım nerelerdesin?? sesin çıkmaz oldu seninde, giricek misin listeye?
Insallah bakalim sende esn yaptirana kadr girmeye calis kk esinin telinden canmSabah tartıl bakalım hayırlısı olsun
Esim teli elden bırakmadığı için ancak o yatınca alabildimInsallah bakalim sende esn yaptirana kadr girmeye calis kk esinin telinden canm
Tatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik
Hepinize birden geçmiş olsun cnmTatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik
Hmm dogrudur canim nese artik bolr bole kacirirsn ara siraEsim teli elden bırakmadığı için ancak o yatınca alabildim
Evet cnm ama klavyesi değişik zor yazıyorHmm dogrudur canim nese artik bolr bole kacirirsn ara sira
Evet cnm ama klavyesi değişik zor yazıyor
Ben de iyiyim boğazım düzeldi şükür bugün benimde kaçamaklı oldu ama vendi yle 4 gün sp 1 gün sebze sp sonra 1 gün daha sp yapmay karar verdik :)Sen nasılsın kankım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?