- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.081
Bence olmasin bizim takimi 3.lge tasiyan sensn cnku bide tozpembe galibaBana da varmı ceza
Benim menüde bugun serbest gun zaten hem Çoktaaa abartmadım ama yarı kek yersem cezasını oderımBence olmasin bizim takimi 3.lge tasiyan sensn cnku bide tozpembe galiba
Simdiden yerimi yapiyorum diyosun yani canimBenim menüde bugun serbest gun zaten hem Çoktaaa abartmadım ama yarı kek yersem cezasını oderım
Evet ya kac aydır Çocuklarda yapmıyorum cok özlediler şimdi ı yapınca bende yerim ama bugun yedım gitmiştir 3kez wc cıktımSimdiden yerimi yapiyorum diyosun yani canim
Coktannn gitmistir canim merk etmeEvet ya kac aydır Çocuklarda yapmıyorum cok özlediler şimdi ı yapınca bende yerim ama bugun yedım gitmiştir 3kez wc cıktım
hayrli geceler canimBende Çıkıyorum iyi geceler herkese
Tamam dido 3 kişi başlıyoruz madem yarın 4 gün sp çarşamba meyve sebze protein perşembe yine spAyy katilmam mi bende yarn safprotein yapmayi dusunuyodum iyi oldu
Çok güzel görünüyo şeker yok dimi tadı nasıldıTarif
5 yk süt
1 yumurta
5 yk tb unu
3 yk yulaf kepeği
50 gr pekmez
1 yk tahin
vanilya
yarım kabartma tozu. Tepsim minnicik çünki
4 kare kadar da bitter benmari usulü eritilmiş.
Hatırladığım kadari ile bu kadardı malzemeler
Eki Görüntüle 1929323
İnşallah şu yılbaşı önü şöyle 1 2 kilo verelim inşallah:)Hadi bakalım bu hafta kacamaksız guzel Bı hafta olsun üçü nüzede
Tatlı yedim cnm kes cezamıOooo yazayim hemen nasil bi kacamakti ona gore yazalim :)
Yilbasina kadar kacamaksizlar grubu da boylelikle tamamen dagildi galiba :)
Aa sana vermeye utanırım baby allah beni taş eder de sen zaten yapıyosun spor fazladan yaparsın accık :)Bana da varmı ceza
Vazgectım bu hafta koruyayım da aynı sey olmasın haftaya hedefım 76,5Haftaya hedefım 76
Ayy simdiden gozum korktuTamam dido 3 kişi başlıyoruz madem yarın 4 gün sp çarşamba meyve sebze protein perşembe yine sp
Bozanı topik topik gezip ifşa etcez ona göre:)
Çok güzel görünüyo şeker yok dimi tadı nasıldı
Sana ceza yok, zaten robocop gibi hatunsunBana da varmı ceza
O zaman sen de 3 mil yap bugun :)Tatlı yedim cnm kes cezamı
Evet cnm onda çok kan kaybettik zaten o iş bitti de yarından itibaren cumaya kadar 3 kişi kaçamaksız gitcez bakalım sonuç ne olcak:)
canım bi anda okadar kilo bana garip geldi bence tartıda bi problem varAyy insallah öledir yoksa ben naparim 3 kilo birden basa dönmüs gibi hissediyorum kendimi
günaydın kızlar ben hala regl olmadım dün eşim mesai ye kaldı testte alamadık pazartesi ye kadar gelemezse pazartesi mutlaka test yapmam lazım
dünkü menüm
sabah
1 bardak süt
ve şekersiz sütlü kahve
öğle
bezelye yemeği ve bulgur pilavı yanında yoğurt
akşam 1 portakal bi avuç kadar çekirdek
yürüyüş 25 dk
su 1,5 lt
toplight morordek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?