- 15 Mayıs 2015
- 3.397
- 9.637
- 158
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.021
Canim 16 gunde rahat o 3 kiloyu verirsim ama bence kacamk fln yapma ozman 4 kilo bile verebilirsnMalesef fıstıklar sabit geldim. Dünkü börek mis gibi oturdu mideme. Neyse sağlık olsun provama 16 gün var. Bir 3 kilo daha verip gidersem benim için büyük başarı olacak.
canim tebrik ederim 4 kilo gitmis bence hicde az bi rakam degilenuleri den okudgum kadaryla sen isveci 2 kat yapiyodun bazen baska seylerde ekledigin halde bu ladr gtmis sukret bencecandy_candy (118,7/116,1/2,6/%2,19)
baya bi in-çık yaptım tartıya ama mıh gibi kaldı orda 116ahh ah sabahın 7 sinde gece şişliğiyle değil de şöyle öğlene doğru tartılsam rahat 115,5 civarı görürdüm yaa rahat yani.. ne var pazar günü yapsak şu yarışmayı hem kimse hafta sonu kaçamağı yapamazdı o zaman
ya ben diyete başlamadan 4 gün önce 1 gün isveç yapıp 2.5 kilo verdim ya o ilk etkiyi orda kaçırdım işte bu sefer anca 4 günde gitti aynı kilo.. bi de tam isveç yapmamaktan da kaynaklanıyor. birazdan dünkü menümü yazayım da bana bağırın
günaydınlar;
her izne giden gibi bende batırdım kendimidünkü kötü menümü de izin verirseniz yazmayım
wendigo (60,5/61,5/1/1,65)
aynen canim arti gelnedigine sukret bak ben takimi batrdim resmen cok uzgunumTakıma bi faydam olmadı ona üzülüyorum. Ama neyseki artı değilim.
Canim kek kcuk bi dlim yedm ve 1 kase kadrda patates salataso vardi aslinda baska seylerde vardi ama en masumlari oydu iclernde bunada skur dyorum zaten gudz 3 gbi yedim onuda aksamda cok hafif atlattim 3 mill lesliemide yaptim ceza vermisti matildaaynen öyle canım, inanılmaz bi motivasyon düşüklüğüm var, diyet yapamıyorum bildiğin ya, koptum o havadan ki 5'li rakamlara en yaklaştığım dönemim aslındaizindeyim ya ben 9. takımla yarışı etkilemem diye stres yapmadıydım yoksa perşembe kekleri yiyen azaydidem ben izinli olmasam yemezdim yoksa. aslında izne ayrılmak kötü bişi biliyodum ama ara vermek istemiştim yoksa çok kasıyodum kendimi şimdi iznimi kullanıyorum diyelim olur mu? kızma bana
Tamamdir canim olur yaparimbu hafta içinde 500 ip atlama ve 200 uzanarak bisiklet hareketi ?? 1 haftaya yayarak yaparsın olur mu ?
Canim bu tarti olayini 5 litrelik su sisesiyle cozebilirsin. Eger su sisesini 5 kg tartiyorsa tartin dogrudur. Eksik ya da fazla tartiyorsa da gene 5 kg ile kontrol edebilirsin, aklinda olsunYoksa tarti bozuldumu hassasligi ayaklari krildigi icin gittimi sizce ben dun aksam tartildigim halde 69.1 ckmiyodum inanin aksam 70 ciksam hadi kek fln yedm dyelim odem yapti kilo aldm dye ozman sabah 69.1 cikmam normal olablirdi ama dun aksam 68.5 fln cktm ozman ole ckmazdm daha fazla ckardm sabaha kadr hicmi kilo vermicem benden sabaha kadr en az 1 kilo gidiyo cnku
Ayy aritma var evde hic de almayiz su nasil yapsamkiCanim bu tarti olayini 5 litrelik su sisesiyle cozebilirsin. Eger su sisesini 5 kg tartiyorsa tartin dogrudur. Eksik ya da fazla tartiyorsa da gene 5 kg ile kontrol edebilirsin, aklinda olsun
Bu arada takim olarak 3. olmusuz kizlar, herkesi tebrik ediyorum.
medusa38 canim sen de bireyselde birincisin, tebrikler. Netin geldiginde sırrını paylasmayi unutma
Bozulmuş bence ama yarın al 5 lt lik su dene cnmAyy aritma var evde hic de almayiz su nasil yapsamki
Aliver 1 tane su, kontrol amacli dursun kenarda :))Ayy aritma var evde hic de almayiz su nasil yapsamki
Bozulmuş bence ama yarın al 5 lt lik su dene cnm
Nes ole yapim bari ama smdide kzimi tarttim 15.9 cikti hep ole ckar 15.8 yada 15.9 kilo ckar smdide ole cikti dgru yani kafam cok karstiAliver 1 tane su, kontrol amacli dursun kenarda :))
Ozaman doğrudur dicem ama kızından sonra bide sen tartıl bakalımNes ole yapim bari ama smdide kzimi tarttim 15.9 cikti hep ole ckar 15.8 yada 15.9 kilo ckar smdide ole cikti dgru yani kafam cok karsti
Tmm canim sabah denerim en guzeliOzaman doğrudur dicem ama kızından sonra bide sen tartıl bakalım
Bugun Ki menüm
Sabah
Peynir
4 zeytın
2 haşlanmış yumurta
Bir kup seker kadar helva
Bir dılım ekmek
Aksam
Baharatlı tavuk 2kasık
3 kasık pilav
1 tursu
Yes İl fasulye kavurması
Sarımsaklı yogurt
Ara
1 elma
Su 2Lt
morordek @toplight
Menum deki odul günümü yaptım cok mu abartmışım
Agrım yok cnm saol geçti okudum yenı cnm tartıda sorun var galiba baska bir yerden tartıl
Valla bende yaa hele bgun gercekten seni cok aradim keske knusabilseydik moralim cok bzuktu cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?