- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.061
Cok gecmis olsun canim. Gel artik aramiza menülerini yaz, salma sakinAy canım aile boyu hasta olduk. Çok şükür bugün toparladık. Kocamin da yataklar düşmesi en çok beni yordu. Çok nazlı yaa...
buraya döndüm aryik canım. Tartılmadım ama kilomu bilmiyorum. Zayiflama dim da onu biliyorum. Ama en fazla +2 olur kilo korumaya çalışıyorum. Ama hedefim listeye 72 lerde girmek. En yakın zamanda pil alirsam tartilacam
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnmTatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik
Ben de iyiyim boğazım düzeldi şükür bugün benimde kaçamaklı oldu ama vendi yle 4 gün sp 1 gün sebze sp sonra 1 gün daha sp yapmay karar verdik :)
Belkiazaydidem de bize katılır :)
Kaptanım bugünde sen bana yaz bende kaçamak yaptımCok gecmis olsun canim. Gel artik aramiza menülerini yaz, salma sakinmatilda34 ceza yaziyor bak hatta ona gore
Canim cok gecmis olsun gerckten erkekler hasta olmasn cocuktan betr oluyolar bendede var aynisi seni cok iyi anliyorum
Hepinize birden geçmiş olsun cnm
Yani dün dedim 10 tane hasta çocuk bakarım 1adama bakmaktan daha kolay diye....
O kadar ilgileniyorum hala diyor ki gece hiç sormuyorsun terledin mi diye bakmiyorsun. Gündüz yorulunca gece baygın gidiyorum dedim. Zor vallahi
Cok gecmis olsun canim. Gel artik aramiza menülerini yaz, salma sakinmatilda34 ceza yaziyor bak hatta ona gore
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm
Hadi bakalım bu hafta kacamaksız guzel Bı hafta olsun üçü nüzedeBen de iyiyim boğazım düzeldi şükür bugün benimde kaçamaklı oldu ama vendi yle 4 gün sp 1 gün sebze sp sonra 1 gün daha sp yapmay karar verdik :)
Belkiazaydidem de bize katılır :)
eline sağlık cnmTarif
5 yk süt
1 yumurta
5 yk tb unu
3 yk yulaf kepeği
50 gr pekmez
1 yk tahin
vanilya
yarım kabartma tozu. Tepsim minnicik çünki
4 kare kadar da bitter benmari usulü eritilmiş.
Hatırladığım kadari ile bu kadardı malzemeler
Eki Görüntüle 1929323
Oooo yazayim hemen nasil bi kacamakti ona gore yazalim :)Kaptanım bugünde sen bana yaz bende kaçamak yaptım
eline sağlık cnm
Pekmezi kakaolu kek cok guzel oluyo yarın Çocuklara kek yapacam pekmezi kullanayım
Çiğ oluyo cnm rendeliyosun onun asıl taraf matildadaydı bendeki silinmiş kendi telinden girmiyorum zatenmedusa38 canım sizin şu kinoali pancar li salata vardı ya. Onun tarif atsana canim yarın ki akşam yemeğim olacak ta kendisi.
hiç pancar yemedim. Çiğ mi olacak pisecek mi acaba
Bana da varmı cezaOooo yazayim hemen nasil bi kacamakti ona gore yazalim :)
Yilbasina kadar kacamaksizlar grubu da boylelikle tamamen dagildi galiba :)
Insallahh canim insallahhhHadi bakalım bu hafta kacamaksız guzel Bı hafta olsun üçü nüzede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?