Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cok gecmis olsun canim. Gel artik aramiza menülerini yaz, salma sakin matilda34 ceza yaziyor bak hatta ona gore

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin cnm

Canim cok gecmis olsun gerckten erkekler hasta olmasn cocuktan betr oluyolar bendede var aynisi seni cok iyi anliyorum

Yani dün dedim 10 tane hasta çocuk bakarım 1adama bakmaktan daha kolay diye....
O kadar ilgileniyorum hala diyor ki gece hiç sormuyorsun terledin mi diye bakmiyorsun. Gündüz yorulunca gece baygın gidiyorum dedim. Zor vallahi

Ayy canim bilirim valla allah kolaylik versn cbucak ilesirsinz insallah

Cok gecmis olsun canim. Gel artik aramiza menülerini yaz, salma sakin matilda34 ceza yaziyor bak hatta ona gore

Ooo yazsın. Ben listeye gelince acimasin bana. Ama şimdilik ben de iyi gidiyorum.

maşallah paşa büyümüş 22 hafta olmuş . Son kontrol de nasıldı minik

Madem öyle gelsin benim bugün ki menüm
sabah
1 bardak süte 1 yk chai 3 kuru kaysı dogradim geceden dolaba attım. sabah 12 kadar fındık ve tarçın ilave ederek afiyetle yedim

Ara
4 5 kaşık nar
1 dilim elma
yarım hurma

öğlen
yumurta
lor peyniri
salata
5 zeytin
1 dilim ekmek

ara
şekersiz nescafe
1 dilim kek tarif ve foto atacam

akşam
1.5 kase kelle çorbası

şu 2 5 lt
spor hala yok yuh bana ama fırsat yok yaaa..

Ben de iyiyim boğazım düzeldi şükür bugün benimde kaçamaklı oldu ama vendi yle 4 gün sp 1 gün sebze sp sonra 1 gün daha sp yapmay karar verdik :)
Belki azaydidem de bize katılır :)
Hadi bakalım bu hafta kacamaksız guzel Bı hafta olsun üçü nüzede

eline sağlık cnm
Pekmezi kakaolu kek cok guzel oluyo yarın Çocuklara kek yapacam pekmezi kullanayım

eline sağlık cnm
Pekmezi kakaolu kek cok guzel oluyo yarın Çocuklara kek yapacam pekmezi kullanayım

Ben de çocuklara yapacam artık şeker kullanmak yok çocuklara da da pekmez kullanacam . Çok lezzetli oldu. Kakaolu ve pekmezli deneyecegim. Hafta içi yaparım

medusa38 canım sizin şu kinoali pancar li salata vardı ya. Onun tarif atsana canim yarın ki akşam yemeğim olacak ta kendisi.
hiç pancar yemedim. Çiğ mi olacak pisecek mi acaba
Çiğ oluyo cnm rendeliyosun onun asıl taraf matildadaydı bendeki silinmiş kendi telinden girmiyorum zaten
Malzemeler
Kinoa 2 kasık
Pancar
Peynir
Ceviz
Nar ekşisi ben yerine nar koydum bence daha guzel oldu bu kadar hatırlıyorum eksiği matilda34 tamamlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…