- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.121
Aa ilk günde noluyo acaba yan çizmeler :) neyse ben bugün sp yapıyorum cnm dünkü kaçamaktan sonra şarttıBaşladım ama haftasonu çok zor olacak gibipazartesi mi başlasaydık diye hayıflandım valla ilk günden :)
Ben bugün mecbur sp yapıyorumSen ne alemsin matildacımmatilda34
Tamam cnm bizde pazartesi başlıYoruz heralde takılırsın bizeCanm ben bir suru sebze almistim bu hafta ici safprotein yaptim ama istedigim gbi sanuc alamadm ustune kabiz oldum sinameki kullanmk zorunda kaldim hep ben bi kac gun sebze protein yapicam son 3 gun saf protein yaparim ama takipteyim sizi
Tartı bozulmuş galiba cnm bunla devam edersen morelin bozulacakKizlarr benim tarti kafayi yemis bgunde once kzimi tarttim snra kendim tartildim 70.3 ciktim bgun normal kahvalti yaptim esimle snra tekrar ustumle tartildim 70.8 ciktim yedigim halde normalde 1 kilo bide ustumude katrsa 1.5 kilo fln fazla ckmam lazmdi ole olmadi ki 69 kiloyken bi kiyafet almistim kendime ozman braz dar geliyodu smdi tam oldu gzel oldu biyerlerim ckmadi oyuzden ben bu tartiya bozuk dyorum 3 4 kilo birden alamam imkansizzz ne kadr regl olamamasamda bu kadr artis olmaz bu tartiyida yeni aldm napicam bilmiyorumya yeni alicam yada bu tartiya gore gidicem karar veridigmde yazarm
Alışveriş yapacam falan diyordun hallettin mi??Başladım ama haftasonu çok zor olacak gibipazartesi mi başlasaydık diye hayıflandım valla ilk günden :)
Canım senin bu kabızlık sorunu kronikleşmiş gibi..Canm ben bir suru sebze almistim bu hafta ici safprotein yaptim ama istedigim gbi sanuc alamadm ustune kabiz oldum sinameki kullanmk zorunda kaldim hep ben bi kac gun sebze protein yapicam son 3 gun saf protein yaparim ama takipteyim sizi
Canım garantisi falan varmıydı.Belki servislegörüşüp bi orta yol bulabilirsiniz.Kizlarr benim tarti kafayi yemis bgunde once kzimi tarttim snra kendim tartildim 70.3 ciktim bgun normal kahvalti yaptim esimle snra tekrar ustumle tartildim 70.8 ciktim yedigim halde normalde 1 kilo bide ustumude katrsa 1.5 kilo fln fazla ckmam lazmdi ole olmadi ki 69 kiloyken bi kiyafet almistim kendime ozman braz dar geliyodu smdi tam oldu gzel oldu biyerlerim ckmadi oyuzden ben bu tartiya bozuk dyorum 3 4 kilo birden alamam imkansizzz ne kadr regl olamamasamda bu kadr artis olmaz bu tartiyida yeni aldm napicam bilmiyorumya yeni alicam yada bu tartiya gore gidicem karar veridigmde yazarm
günaydın kızlar ben hala regl olmadım dün eşim mesai ye kaldı testte alamadık pazartesi ye kadar gelemezse pazartesi mutlaka test yapmam lazım
dünkü menüm
sabah
1 bardak süt
ve şekersiz sütlü kahve
öğle
bezelye yemeği ve bulgur pilavı yanında yoğurt
akşam 1 portakal bi avuç kadar çekirdek
yürüyüş 25 dk
su 1,5 lt
@toplightmorordek
Günaydınlarrrr
Çok geçmiş olsun tambakcım, eşler de ayrı bi nazlı oluyo dimi :)
Bu arada pekmez lafı geçmiş keklerde, ben daha önce denediğimde dibine çöküyordu öle çok lezzetli olmamıştı garip olmuştu valla. Bi de sizin tarifi deneyim olmazsa.
Merhaba kızlar.. @candy_candy merak etme canım ben çok alıştım az ve dengeli beslenmeye. Bundan böyle üç aşağı beş yukarı böyle olacak yaşam tarzım. Yani 60 'a inince bırakmayacağım. Çünkü yediğin zaman kilo alıyorsun bu kadar basit. Fit kalmak tamamen neyi ne zaman ve ne kadar yiyeceğini planlamana bırakıyor. Rastgele bir beslenme yaşantısıyla fit olabilmek imkansız. Benim iş arkadaşlarım zayıf olmalarına rağmen nasıl dikkat ediyorlar size anlatamam. Düğünümde 60 olamayacağım evet. Ama en azından 95 kilo değilim 66 67 kilolarda balık etli bir gelin olacağım. Mutlaka düğün resimleri gelecek. Sizleri bu süreçte yalnız bırakmak durumunda olduğum için çok üzgünüm. Ama inanın kendime zor zaman ayırıyorum.
azaydidem aynen canım, 2 hafta daha kasıp 3 kilo verirsem süper
Kizlarr benim tarti kafayi yemis bgunde once kzimi tarttim snra kendim tartildim 70.3 ciktim bgun normal kahvalti yaptim esimle snra tekrar ustumle tartildim 70.8 ciktim yedigim halde normalde 1 kilo bide ustumude katrsa 1.5 kilo fln fazla ckmam lazmdi ole olmadi ki 69 kiloyken bi kiyafet almistim kendime ozman braz dar geliyodu smdi tam oldu gzel oldu biyerlerim ckmadi oyuzden ben bu tartiya bozuk dyorum 3 4 kilo birden alamam imkansizzz ne kadr regl olamamasamda bu kadr artis olmaz bu tartiyida yeni aldm napicam bilmiyorumya yeni alicam yada bu tartiya gore gidicem karar veridigmde yazarm
Tamam cnm bizde pazartesi başlıYoruz heralde takılırsın bize
tamam canm cok saol yarn markete gidicektm hem hurma hemde kuru kayisi alicam normal beslensigimde hic bsey yok ama safprotein yapim dukan yapim kabizlik basliyo bendeCanım senin bu kabızlık sorunu kronikleşmiş gibi..
Diyetten öncede var mıydı?
Maden saf pro yapmıycan. 2 hurmayı çiz suya koy akşam yatmadan.Sabah aç karnına suyunu iç hurmaları ye bana iyi gelmişti bu yöntem.
Canm demin baya baya kafayi yedi tarti baska baska seylerde gosteriyo benim evde dijital olmayan 1 tane daha tartim vardi oda 1.5 kilo fln eksik gosteriyo yarin onunla tartilicam uatune 1.5 kilo eklicem ole kac kilo oldgumu anlarim yarn insallah tarti alabilirsem alicam esimin cenesinden kurtulamicam o baska cnku bu 3. Yada 4 tarti olmasi lazm son 2 sini ben tuzla buz yapmistimdaCanim senin tartı bozulmuş zaten ayakları catlamissa sonuç doğru değildir. Benim önceki tartımi atma sebebimdi kendisi.
canm aysenin diyeti bana iyi gelmisti cogunlukla sebze tukettigim icin cok kabizlik yasamadm ben 1 gun safprotein yapim 2 gun kabizlik cekiyorum normal sebze yesem biel snra duzeliyo oyuzden ev sebze dolu su ara sebzeye agirlik vermek istiyorum bakalimazaydidem canım. Menülerini tam bilmiyorum ama kabızlık ciddi bir sorun. O yüzden sana tavsiyem kahvaltına bile yeşillik ekle. Ekmeği tamamen kesme en azından sadece sabah kahvaltısı nda tuketebilirisin.
Bol bol su ve sebze tüketmek şart.
Benim menülerimin geneli sebze +protein+meyve oluyor canım hafta da en az 1 gün sp yapmaya karar verdim o kadar. Mesela yarın benim sp günüm olacak....
uzun süreli sp yapmak kabizliga sebep olur zaten....
Bayağı tartı eskitiyon demek.. :))Canm demin baya baya kafayi yedi tarti baska baska seylerde gosteriyo benim evde dijital olmayan 1 tane daha tartim vardi oda 1.5 kilo fln eksik gosteriyo yarin onunla tartilicam uatune 1.5 kilo eklicem ole kac kilo oldgumu anlarim yarn insallah tarti alabilirsem alicam esimin cenesinden kurtulamicam o baska cnku bu 3. Yada 4 tarti olmasi lazm son 2 sini ben tuzla buz yapmistimda
Aynen canimBayağı tartı eskitiyon demek.. :))
Aa ilk günde noluyo acaba yan çizmeler :) neyse ben bugün sp yapıyorum cnm dünkü kaçamaktan sonra şarttı
Ama istersen pazartesi başlayıp 4 gün yapalım yarın sebze yerim bende
Alışveriş yapacam falan diyordun hallettin mi??
Belki menüye farklı şeyler katmak sürdürülebilirliği artırır.
Balık ciğer et gibi..
Tamam cnm pazartesi den perşembeye 4 gün sp yapıcaz haftasonu dikkat et alma bide onları vercez diye uğraşmayalım biliyosun 59 u görceksin :)Ay canım ya hemen de anladı derdimi :) pazartesi söz seninim, hatta tüm öğünlerimi resimlicem sözzzz :)
Yok ebruşum çıkamadım daha, dolabı falan sildim yerleştirdim iyi oldu, bu ara eşimle beraber diyet moduna girmemiz lazım yoksa aklımı çeliyo bu ara :)
Kiz sen bu az menuyle nasil duruyosun? Test al da yap bakalim merak ettim durum neymis sende de :)günaydın kızlar ben hala regl olmadım dün eşim mesai ye kaldı testte alamadık pazartesi ye kadar gelemezse pazartesi mutlaka test yapmam lazım
dünkü menüm
sabah
1 bardak süt
ve şekersiz sütlü kahve
öğle
bezelye yemeği ve bulgur pilavı yanında yoğurt
akşam 1 portakal bi avuç kadar çekirdek
yürüyüş 25 dk
su 1,5 lt
@toplightmorordek
Bence işin zor..Aynen canimbunu alisken bu son bunu kir daha almicam demisti esim yarin bi sekilde ekna etmem lazm
Eşinide saf pro. yapmaya zorla.Hem birlikte çok daha iyi olur.Ay canım ya hemen de anladı derdimi :) pazartesi söz seninim, hatta tüm öğünlerimi resimlicem sözzzz :)
Yok ebruşum çıkamadım daha, dolabı falan sildim yerleştirdim iyi oldu, bu ara eşimle beraber diyet moduna girmemiz lazım yoksa aklımı çeliyo bu ara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?