Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Başladım ama haftasonu çok zor olacak gibi pazartesi mi başlasaydık diye hayıflandım valla ilk günden :)
Aa ilk günde noluyo acaba yan çizmeler :) neyse ben bugün sp yapıyorum cnm dünkü kaçamaktan sonra şarttı
Ama istersen pazartesi başlayıp 4 gün yapalım yarın sebze yerim bende

Canm ben bir suru sebze almistim bu hafta ici safprotein yaptim ama istedigim gbi sanuc alamadm ustune kabiz oldum sinameki kullanmk zorunda kaldim hep ben bi kac gun sebze protein yapicam son 3 gun saf protein yaparim ama takipteyim sizi
Tamam cnm bizde pazartesi başlıYoruz heralde takılırsın bize

Tartı bozulmuş galiba cnm bunla devam edersen morelin bozulacak

Canm ben bir suru sebze almistim bu hafta ici safprotein yaptim ama istedigim gbi sanuc alamadm ustune kabiz oldum sinameki kullanmk zorunda kaldim hep ben bi kac gun sebze protein yapicam son 3 gun saf protein yaparim ama takipteyim sizi
Canım senin bu kabızlık sorunu kronikleşmiş gibi..
Diyetten öncede var mıydı?
Maden saf pro yapmıycan. 2 hurmayı çiz suya koy akşam yatmadan.Sabah aç karnına suyunu iç hurmaları ye bana iyi gelmişti bu yöntem.

Canım garantisi falan varmıydı.Belki servislegörüşüp bi orta yol bulabilirsiniz.
Bence tartıyı değiştirmek çok daha iyi sonuçlar almanı sağlar.

Aaa hadi hayırlısı bakalım. Kaç gün geçti canım....

Ay hiç dibine çökmedi ben size orjinal tarifi atayım canjm yapacaksan onu yap. Muhteşemdi yani.
ay çok şükür bugün toparlandı eşim.

Çok güzel kilo verdin canım. Beslenme alışkanlıklarını degistirmedigimiz sürece zaten sürekli kilo al ver ile ugrasarak geçer ömrümüz.
Düğün fotolarıni sabırsızlıkla bekliyorum ben kendi adima

Canim senin tartı bozulmuş zaten ayakları catlamissa sonuç doğru değildir. Benim önceki tartımi atma sebebimdi kendisi.

azaydidem canım. Menülerini tam bilmiyorum ama kabızlık ciddi bir sorun. O yüzden sana tavsiyem kahvaltına bile yeşillik ekle. Ekmeği tamamen kesme en azından sadece sabah kahvaltısı nda tuketebilirisin.
Bol bol su ve sebze tüketmek şart.
Benim menülerimin geneli sebze +protein+meyve oluyor canım hafta da en az 1 gün sp yapmaya karar verdim o kadar. Mesela yarın benim sp günüm olacak....

uzun süreli sp yapmak kabizliga sebep olur zaten....

Tamam cnm bizde pazartesi başlıYoruz heralde takılırsın bize

Ins canim ogün bi gelsinde bakicam canm
tamam canm cok saol yarn markete gidicektm hem hurma hemde kuru kayisi alicam normal beslensigimde hic bsey yok ama safprotein yapim dukan yapim kabizlik basliyo bende

Canim senin tartı bozulmuş zaten ayakları catlamissa sonuç doğru değildir. Benim önceki tartımi atma sebebimdi kendisi.
Canm demin baya baya kafayi yedi tarti baska baska seylerde gosteriyo benim evde dijital olmayan 1 tane daha tartim vardi oda 1.5 kilo fln eksik gosteriyo yarin onunla tartilicam uatune 1.5 kilo eklicem ole kac kilo oldgumu anlarim yarn insallah tarti alabilirsem alicam esimin cenesinden kurtulamicam o baska cnku bu 3. Yada 4 tarti olmasi lazm son 2 sini ben tuzla buz yapmistimda

canm aysenin diyeti bana iyi gelmisti cogunlukla sebze tukettigim icin cok kabizlik yasamadm ben 1 gun safprotein yapim 2 gun kabizlik cekiyorum normal sebze yesem biel snra duzeliyo oyuzden ev sebze dolu su ara sebzeye agirlik vermek istiyorum bakalim

Bayağı tartı eskitiyon demek.. :))

Aa ilk günde noluyo acaba yan çizmeler :) neyse ben bugün sp yapıyorum cnm dünkü kaçamaktan sonra şarttı
Ama istersen pazartesi başlayıp 4 gün yapalım yarın sebze yerim bende

Ay canım ya hemen de anladı derdimi :) pazartesi söz seninim, hatta tüm öğünlerimi resimlicem sözzzz :)

Alışveriş yapacam falan diyordun hallettin mi??
Belki menüye farklı şeyler katmak sürdürülebilirliği artırır.
Balık ciğer et gibi..

Yok ebruşum çıkamadım daha, dolabı falan sildim yerleştirdim iyi oldu, bu ara eşimle beraber diyet moduna girmemiz lazım yoksa aklımı çeliyo bu ara :)

Kızlar akşam gezmeye gidecegiz ve ev sahibi samimi arkadaşım. Sarma börek ağlayan kek ve kurabiye yapmış.... ben de canım çekmesini diye evde kendime kinoa li kiymali yaprak sarma yaptım. Akşam yemeği niyetine orada yiyeceğim. Artik böyle aman kırılacak aman üzülecek yok yemem arkadaş

Tamam cnm pazartesi den perşembeye 4 gün sp yapıcaz haftasonu dikkat et alma bide onları vercez diye uğraşmayalım biliyosun 59 u görceksin :)
Bende yarın çorba sebze yicem :)

Nasilsiniz kizlar? Sabah gene sınava gittim ogleden sonra da yogaya. Eve geldigimde nasil yorulmusum anlamadim vallahi bir uyumusum ki sormayın..
azaydidem canim şu tartiyi bi denesen 5 kiloluk bi seyle bak kaptanım un, seker falan da olur demis. Ama buyuk ihtimal yanlis tartiyor senin o tarti
Kiz sen bu az menuyle nasil duruyosun? Test al da yap bakalim merak ettim durum neymis sende de :)

Eşinide saf pro. yapmaya zorla.Hem birlikte çok daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…