Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O muhteşemsin ya
Evde yoga tarzı bişey yapamaz mısın.Plates de olur heralde hamilelikte

24 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez

20 dk tempolu kar yürüşü

2.matilda
3 mil leslie

3.toz_pembe
25 dk yürüyüş

4.morordek
1 saat yoga

5.wendigo
yarım saat yürüyüş
Hanımlar başka yapan var mı??
Yapmayanlara ceza yazıyom haberiniz olsun.. 100 zıpzıp bile olsa bişeyler yapın boş geçmeyinn.

Kesinlikle canım ben ergenliğimden beri alıp verdiğim kilonun haddi hesabı yok. Bunun sebebi zayıflayinca eski beslenme yaşamına dönüş hoop gelsin kilolar. Kilo hiç ama hiç güzel bir durum değil. Daha yaşlı, teyze gibi oluyorsun resmen. Giydiklerini yakışmıyor, kendini beğenmiyorsun mı bence en acısı bu. Önemli olan zayıflamak değil zayıf kalabilmek.

Ne kadar ilgilisin kuzum sen, tebrik ediyorum seni... Benim hayatım spor zaten cumartesi pazarları bir dakika oturuyorum.Sabah 8 akşam 8 salondayim.

Ebrucum ben yapamadım canım ama ip atlama yapamam. Gobegim düşmüş galiba onun için. Hala da yaptirmadim. Napcam bilmiyorum da. Bakalim leslie yapabilirsem yaparım

Ne kadar ilgilisin kuzum sen, tebrik ediyorum seni... Benim hayatım spor zaten cumartesi pazarları bir dakika oturuyorum.Sabah 8 akşam 8 salondayim.
Bu hafta takip etmeye başladım.Takımı canlandırmak açısından
İstersen sende spor aktiviteni söyle ekleyelim.

Gunaydin kizlar
Ben bu sabah da tartildim 65.5 geldimm inanamiyorum 100 gram eksik ama olsun su an artida olmadigim her gun benim icin bir nimet

O muhteşemsin ya
Evde yoga tarzı bişey yapamaz mısın.Plates de olur heralde hamilelikte
Evet aslinda evde de yoga yapabilirim de iste su an iradesizlikten öldügüm icin beni de zorla Ebrusum her gun yapamam ama en azindan haftada 2 falan yapayim

Günaydınnn..
Süpersin canım.Bak yogadan dolayı 100 gramda olsa eksidesin.
Canım tam olarak nasıl bi durum bilmediğim için seni zorlamak istemiyorum ama kendini iyi hissettikçe bişeyler yapmaya çalış. Hem açık olan iştahını bi nebze frenlemiş olursun.Hemde spor doğumu kolaylaştırıyor diye biliyorum.Ne kadar hareket o kadar bereket...
Kış olmasaydı dışarıda yürüyüş yapardın ama şimdi yapabildiğin kadar evde yap.Hem son aylarda daha da ağırlaşıp hiçbişey yapamayacan.

günaydınlarrr
dün spor yapamadım kımıldayamadım bile cuma akşamki egzersizler mahvetti beni kaç tane kas gevsetici aldım bilmiyorum ama sabah biraz hareket yaptım ödev olarak hocanın verdikleri kalanlarını da öğleden sonra yaparım

Haklisin Ebrusum tum dediklerinin farkindayim aslinda ama totomu kaldirip spor yapmaya useniyorum iste. Dedigin gibi evde yoga ile devam edeyim ben simdilik. Guzel havalarda da yururum.

Çocuklar çok ozlemis 4 aydır yapmayınca onlar da bayila bayila yedi bana artışı çok degil200 gramcik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…