- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.141
Süpersin yaa..Bak böyle devam et kim tutar seniKızlar akşam gezmeye gidecegiz ve ev sahibi samimi arkadaşım. Sarma börek ağlayan kek ve kurabiye yapmış.... ben de canım çekmesini diye evde kendime kinoa li kiymali yaprak sarma yaptım. Akşam yemeği niyetine orada yiyeceğim. Artik böyle aman kırılacak aman üzülecek yok yemem arkadaş
Keke 2 mil ceza olsun cnm :)morordek menüm
Kahvaltı-Öğle:
Ispanaklı yumurta
2 lokma ekmek
Akşam:
haşlanmış ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım dilim beyaz ekmek
Yarım dilim kek
Su: 1 litre oldu yatana kadar içmeye çalışacam.
Spor: hızlı tempolu kar yürüyüşü
Sanırım 20 dk kadar
Süpersin yaa..Bak böyle devam et kim tutar seni
Kek olmayaydi ispanak gunu mu yaptin diyecektim :) ceza da gelmis zatenmorordek menüm
Kahvaltı-Öğle:
Ispanaklı yumurta
2 lokma ekmek
Akşam:
haşlanmış ıspanak üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım dilim beyaz ekmek
Yarım dilim kek
Su: 1 litre oldu yatana kadar içmeye çalışacam.
Spor: hızlı tempolu kar yürüyüşü
Sanırım 20 dk kadar
Hay hayKeke 2 mil ceza olsun cnm :)
Muhteşemsin.Özellikle su ve spor da çok iyi
Afiyet olsun.Bak sağlıklı beslenecem diyince hem lezzetli hemde hafif şeyler yemeye başladın.Canim getirdim sarma mi yedim mis ler gibi. Arkadaş da senin sarma benimkinde daha güzel olmuş dedi. Muhteşem di tadı.
Bugun faydalarını araştırdım. Diyette de özellikle tavsiye olunuyor. Hamilelikte de içerdiği folik asit nedeniyle tüketilmesi iyimiş..Kek olmayaydi ispanak gunu mu yaptin diyecektim :) ceza da gelmis zaten
Maşallahın var canım.Ben evde kendimi tutamıyorum.Sana helal olsun..Misafir ligi kazasız belasiz atlattım canlar darısı diğer günlere....
peynirli patatesli börek
ağlayan kek
elma kurabiye
sarma vardı.
Meyve ikramini bile yemedim. Cunki meyve yi sabah saatlerinde ya da 15 ten önce yemeyi tercih ediyorum
Kaçamaklar bile masum ya
Bugün izinliyim yarın başlıcam inş hemde dışarda yuruyecem
Evet canım ıspanak cok faydalı, ben de gecen gün yemegini yedim. Demir de var içinde, çok da seviyorumBugun faydalarını araştırdım. Diyette de özellikle tavsiye olunuyor. Hamilelikte de içerdiği folik asit nedeniyle tüketilmesi iyimiş..
Bugun pek olmadı ama yarına ıspanağa devam..
Tamm canım.Zaten yapıyorsun biliyorum ama etiketleyeyim dedim.Bugün izinliyim yarın başlıcam inş hemde dışarda yuruyecem
Afiyet olsun bebişe yarasın..Evet canım ıspanak cok faydalı, ben de gecen gün yemegini yedim. Demir de var içinde, çok da seviyorum
Ben de tam diyecektim kiii ben bugun tam 1 saat yoga yaptım, sporum tam yaniHanımlar bugun spor yapmadıysanız ceza olarak 200'er zıpzıp kesiyorum. Servey ve morordek cezaya dahil değil tabiki
toplight
inatettimolacak
azaydidem
@Pdr93
B bsram09
candy_candy
servey sen bebekten dolayı yapamıyorsun sanırım.
morordek tatlım yogaya devam ediyor musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?