- 23 Ağustos 2012
- 14.685
- 38.846
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.101
Tatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik
normalde pazar yada pazartesi gelmesi gerekiyordu canım gelmedi halaAaa hadi hayırlısı bakalım. Kaç gün geçti canım....
canım evde 5kg un şeker var mı açıkmamış paket o da olurNes ole yapim bari ama smdide kzimi tarttim 15.9 cikti hep ole ckar 15.8 yada 15.9 kilo ckar smdide ole cikti dgru yani kafam cok karsti
Geçmiş olsun..Koloskopi oldu ya cnm rahimden ağrı yapmıştı 2 hafta sonra alcak sonuçları
Senin ağrıların nası oldu
Canım çok karmaşıkmış. Ama akşam tartılma.Kizlarrr size bo maruzatim var
Sabah ben tartildim 67.5 ciktim dunde fazla ckinca ben bi pillerini degistirim belki bi ise yarar bi mcize olur dedm ama tam aksine 69.1ciktim gzlerim yuvalrindan ckti tekrar tekrar tartldm ayni ckinca bence eski pilleri taktim snra gene 69.1 ckti anlamadm snra kv tartildi onun dogru cikti her zmanki kilosuydu ama benimki yanlis ckti annem gelicek demistim oda tartildi oda 2 kilo fln fazl ckti kiz kardesmde ole 2 kilo fazla cikti ben hic bsey anlamadm bundan snra baktmki
Tartinin alt tarfindaki ayaklari catlamis aksam tartildim ustumle 71.8 cktim snra 73 fln cktim ayari bozulmus bende catlayan ayaklarni bantladim gzelce snra tekrar 71.8 cktim ustumle ee aksama kadr yiyip ictm fln 1.5 kilo fazlayim ustsuz 70.5 çiktim kv ustyle aksamlari hep 81.5 ckardi onu dgru tartti ben smdi gerckten 69.1 kilomuyum sizce bu neyon sisligi bu kadr olablr 2 kilo birden sisebliryim sizce
Canım belkidesorun tartıdadır.O kadar yüklenme kendineHerkesi tebrik ederim benim arti gelmeme ragmen ilk 3e girmisiz
Bence abartı değil.. Heleki 56'ları görmüşsün. Hiç hiç abartı değil.Bugun Ki menüm
Sabah
Peynir
4 zeytın
2 haşlanmış yumurta
Bir kup seker kadar helva
Bir dılım ekmek
Aksam
Baharatlı tavuk 2kasık
3 kasık pilav
1 tursu
Yes İl fasulye kavurması
Sarımsaklı yogurt
Ara
1 elma
Su 2Lt
@morordek @toplight
Menum deki odul günümü yaptım cok mu abartmışım
Çok geçmiş olsun.Çabucak iyileşin..Tatlım sorma ya tam 1 haftadır hastaliklarla uğraşıyoruz... evin erkeği de yatağa düşünce perişan oldum ben... dün zorla serum aldrittim da taktım. Bugün daha iyi. Çocuklarda toparlandi diyorum bir daha başlıyor. Ben yıprandim aryik
Canım menün güzel afiyet olsun.Sporları ben takip ediyorum.Bugun yapmazsan zıpzıp cezası var ona göreMadem öyle gelsin benim bugün ki menüm
sabah
1 bardak süte 1 yk chai 3 kuru kaysı dogradim geceden dolaba attım. sabah 12 kadar fındık ve tarçın ilave ederek afiyetle yedim
Ara
4 5 kaşık nar
1 dilim elma
yarım hurma
öğlen
yumurta
lor peyniri
salata
5 zeytin
1 dilim ekmek
ara
şekersiz nescafe
1 dilim kek tarif ve foto atacam
akşam
1.5 kase kelle çorbası
şu 2 5 lt
spor hala yok yuh bana ama fırsat yok yaaa..
Afiyet olsun.Hem sağlıklı hemde tatlı ihtiyacına çözüm..Tarif
5 yk süt
1 yumurta
5 yk tb unu
3 yk yulaf kepeği
50 gr pekmez
1 yk tahin
vanilya
yarım kabartma tozu. Tepsim minnicik çünki
4 kare kadar da bitter benmari usulü eritilmiş.
Hatırladığım kadari ile bu kadardı malzemeler
Eki Görüntüle 1929323
Bende çok iyi bi sonuç bekliyordum ama nedense olmadı. Akşamları kaçamağımda olmuyor.Yesem öğlen yemeğinde yiyorum..Ama ebrunun İyİ performans bekliyordum 8milden sonra
Bayağı yormuş sizi kaptanım.Bu hafta güzel eksiler getirsin.Yorgunluğuna değsin inşallah.günaydınlarr
kızlar dünki nefes egzersizi heşak etti beni 200 mekik 100 squat ve daha neler neler hasatım çıktı gece yorgunluktan uyuyamadım sabah kahvaltıya da misafirim vardı
Tamamdır kaptancım :)Gunaydinlaaar
Sana ceza yok, zaten robocop gibi hatunsun
O zaman sen de 3 mil yap bugun :)
Canm ben bir suru sebze almistim bu hafta ici safprotein yaptim ama istedigim gbi sanuc alamadm ustune kabiz oldum sinameki kullanmk zorunda kaldim hep ben bi kac gun sebze protein yapicam son 3 gun saf protein yaparim ama takipteyim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?