Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlarrrr

Çok geçmiş olsun tambakcım, eşler de ayrı bi nazlı oluyo dimi :)

Bu arada pekmez lafı geçmiş keklerde, ben daha önce denediğimde dibine çöküyordu öle çok lezzetli olmamıştı garip olmuştu valla. Bi de sizin tarifi deneyim olmazsa.

Canım çok karmaşıkmış. Ama akşam tartılma.
Sabah aç karnına çık tartıya yine farklıysa ona göre ya yeni tartı al yada tartı değişikliği olarak kilonu düzeltelim.

Merhaba kızlar.. candy_candy merak etme canım ben çok alıştım az ve dengeli beslenmeye. Bundan böyle üç aşağı beş yukarı böyle olacak yaşam tarzım. Yani 60 'a inince bırakmayacağım. Çünkü yediğin zaman kilo alıyorsun bu kadar basit. Fit kalmak tamamen neyi ne zaman ve ne kadar yiyeceğini planlamana bırakıyor. Rastgele bir beslenme yaşantısıyla fit olabilmek imkansız. Benim iş arkadaşlarım zayıf olmalarına rağmen nasıl dikkat ediyorlar size anlatamam. Düğünümde 60 olamayacağım evet. Ama en azından 95 kilo değilim 66 67 kilolarda balık etli bir gelin olacağım. Mutlaka düğün resimleri gelecek. Sizleri bu süreçte yalnız bırakmak durumunda olduğum için çok üzgünüm. Ama inanın kendime zor zaman ayırıyorum.
azaydidem aynen canım, 2 hafta daha kasıp 3 kilo verirsem süper

Bence abartı değil.. Heleki 56'ları görmüşsün. Hiç hiç abartı değil.

Çok geçmiş olsun.Çabucak iyileşin..

Canım menün güzel afiyet olsun.Sporları ben takip ediyorum.Bugun yapmazsan zıpzıp cezası var ona göre

Afiyet olsun.Hem sağlıklı hemde tatlı ihtiyacına çözüm..
Sabahki arada yapmaya çalışsan çok daha iyi olur.

Ama ebrunun İyİ performans bekliyordum 8milden sonra
Bende çok iyi bi sonuç bekliyordum ama nedense olmadı. Akşamları kaçamağımda olmuyor.Yesem öğlen yemeğinde yiyorum..
Canım sıkıldı açıkcası..
Bu arada dün akşamda yürüyüş yaptım...Yapmıyorum sanmayınn..

günaydınlarr
kızlar dünki nefes egzersizi heşak etti beni 200 mekik 100 squat ve daha neler neler hasatım çıktı gece yorgunluktan uyuyamadım sabah kahvaltıya da misafirim vardı
Bayağı yormuş sizi kaptanım.Bu hafta güzel eksiler getirsin.Yorgunluğuna değsin inşallah.

Slm kızlar
Slm dukancı lar wendy azaydidem başladınız mı bakalım 1. Güne :)
Canm ben bir suru sebze almistim bu hafta ici safprotein yaptim ama istedigim gbi sanuc alamadm ustune kabiz oldum sinameki kullanmk zorunda kaldim hep ben bi kac gun sebze protein yapicam son 3 gun saf protein yaparim ama takipteyim sizi

Kizlarr benim tarti kafayi yemis bgunde once kzimi tarttim snra kendim tartildim 70.3 ciktim bgun normal kahvalti yaptim esimle snra tekrar ustumle tartildim 70.8 ciktim yedigim halde normalde 1 kilo bide ustumude katrsa 1.5 kilo fln fazla ckmam lazmdi ole olmadi ki 69 kiloyken bi kiyafet almistim kendime ozman braz dar geliyodu smdi tam oldu gzel oldu biyerlerim ckmadi oyuzden ben bu tartiya bozuk dyorum 3 4 kilo birden alamam imkansizzz ne kadr regl olamamasamda bu kadr artis olmaz bu tartiyida yeni aldm napicam bilmiyorumya yeni alicam yada bu tartiya gore gidicem karar veridigmde yazarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…