Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekerim sen haftaya listeye girme hakkın var sanırım o yüzden o zamana kadar düş eski kg na da gir listeye değilse mezuniyet zor olur

değil mi kaptanım, ben bu hafta giricek gibi izin kiloma düşeyim sonra eksiyle dönerim olmazsa

Canım kaptanımız da yazmıs zaten, bu hafta da giremiyorsun ancak haftaya alabiliriz listeye.
Sen listedeymissin gibi sıkı tutmaya başla bence :)

haklısın canım.

wendy canım ne kadar artıdasın? Neden saldın bak kızıcam
Bugunden itibaren dukana devam ediyorsun..Takip edicem ona göre
Kaçamak yapmak yok. Spor eksiksiz olacak. En az 20 dk

tama ebruşum, beni kontrol altına alın acill

62 mi gordun yoksa acil eylem planı dükan amca yi çağır

çağırdım canım, öle tokum ki bişi yiyesim yok öle diyim sana

Neyse moralini yüksek tut ki kilolarida geldiği gibi hızlıca gitsin moral bozma Umutsuzluğa dusme biz burdayız yanındayız zaten sen bu hafta güzel birde spor yap sonucunu alirsin

Neyse moralini yüksek tut ki kilolarida geldiği gibi hızlıca gitsin moral bozma Umutsuzluğa dusme biz burdayız yanındayız zaten sen bu hafta güzel birde spor yap sonucunu alirsin

evet aynen yerleşmeden yollucam onları, diyete ve spora devam aynen. ödemim falan da vardır, gider onlar inanıyorum kendime.

Canim tartiyi degstrdim kzimla olcum yaptim kizimida kv dgru tartiyo birazdan kilomu yzicam gozleriz yuvalrinizdan ckicak

Slm kizlarr ben geldimmm tartimin bzulmasindan sbep sacma sapan beslenmem sadece 1 gunde olsa hamur isi yemem artindan meyve ve makarna yemem bide regl olamamam hepsi bi araya geldi bu sabah yeni tartiyla

69.7 kiloyummmmmmm
Ve kendime diyorum baskada bisey demiyorum

Hemen acil 2 gunde aldigimi vermem lazmdi oyuzden bi karar aldim dukan amcaya geri dondum bgu 3 gunluk atakla dukana basladim kizlar dukanin disiplinine ihtiyacim var benim galiba yoksa gitmez bunlar regl hala olmadim ilac bitali 8. Gun 2 gun daha var 10 gun icinde olmam lazmmis cunku bakalim ne olucak wendy canim yi e ikimzde kurkcü dukkanina geri donduk sanirim bizi dukan amca paklar bacim

aynen canımm, başka hiç bişi iyi gelmiyo bize hemencecik vericez inşallah, bak kızlar süper destekler bize, acıktıkça buraya girelim :)

aynen canımm, başka hiç bişi iyi gelmiyo bize hemencecik vericez inşallah, bak kızlar süper destekler bize, acıktıkça buraya girelim :)
Bu iyi fikir cnm kiloları en çabuk toplayan dukan oluyo ben haftasonu abartmadım ama haftaya abartabilirim ondan sebep haftaya daha çok ihtiyacım olcak haftaya sizide beklerim :)
Geçmişe bakma şimdi dukanla toplayacaksın cnm bu hafta artılar gitsin haftaya eksi ye düşersin zaten çabuk gelen çabuk gidiyo merak etme

Insallah canim bende ole yapicam insallah

aynen canim cabuk gelen cbuk gider derler dgru demisler bence ben test yaptim dukana tamamen geri dondum bide regl olursam i sallah artilardan kurtulup eksilere duserim

evet canım, 5 gün atak yapçam 4 bile değil, sonra hafta sonu malum yılbaşı, sebzeye geçerim, eğer güzel giderse meyve yerim
canim bence meyve fln yeme 5 gun atak yapicaksn madem dukana tamamen geri don bozmadan meyveyede hayr de bende dicem söz bence adam akilli dukani yaparsan 3 haftaya kalmaz hedefine ulasir mezun olursun 3 haftacik sık disini canm

3 hafta dişini sıkmayla olsaydı keşke kuzumm, ömür boyu dikkat bizimkisi, burdan bi çıksam anında tekrar alırım nalet

Canım bu cumaya kadar çok sıkı dukan yapmalısın.Yoksa listeyi çok fena etkilemiş olursun. Bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı iç. 1 kilosu ödemdir büyük ihtimalle
Elinden gelenin en iyisini yap..
Bu hafta sporun 30 dkdan az olmamalı..

Aklın yolu bir
Bence bu hafat artılarını vermiş olarak bildirim yapacaksın bak sana inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…