- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.241
62 mi gordun yoksa acil eylem planı dükan amca yi çağırah bu izinlergidicek ama hepsi de, yetti artık.
şekerim sen haftaya listeye girme hakkın var sanırım o yüzden o zamana kadar düş eski kg na da gir listeye değilse mezuniyet zor olur
Canım kaptanımız da yazmıs zaten, bu hafta da giremiyorsun ancak haftaya alabiliriz listeye.
Sen listedeymissin gibi sıkı tutmaya başla bence :)
wendy canım ne kadar artıdasın? Neden saldın bak kızıcam
Bugunden itibaren dukana devam ediyorsun..Takip edicem ona göre
Kaçamak yapmak yok. Spor eksiksiz olacak. En az 20 dk
62 mi gordun yoksa acil eylem planı dükan amca yi çağır
Neyse moralini yüksek tut ki kilolarida geldiği gibi hızlıca gitsin moral bozma Umutsuzluğa dusme biz burdayız yanındayız zaten sen bu hafta güzel birde spor yap sonucunu alirsindeğil mi kaptanım, ben bu hafta giricek gibi izin kiloma düşeyim sonra eksiyle dönerim olmazsa
haklısın canım.
tama ebruşum, beni kontrol altına alın acill
çağırdım canım, öle tokum ki bişi yiyesim yok öle diyim sana
Neyse moralini yüksek tut ki kilolarida geldiği gibi hızlıca gitsin moral bozma Umutsuzluğa dusme biz burdayız yanındayız zaten sen bu hafta güzel birde spor yap sonucunu alirsin
Canim tartiyi degstrdim kzimla olcum yaptim kizimida kv dgru tartiyo birazdan kilomu yzicam gozleriz yuvalrinizdan ckicakGünaydın hanımlar :)
ben haftaların artısını gördüm aman allahımmmacilen olaya el attım ve durumu toparlamam lazım ki bu hafta acilen listeye girmem lazım, @morordek ördekcim beni acilen listeye alın yoksa sonra kopuyom çok çok fena
tamam canım, ben çıktım yola artık, dönmücem aşırı kararlıyım, çok fena artıdayım
ayy keşke gelebilseydim kuzucum yaa, gerçi hayat bu belli olmaz bi yerlerde karşılaştırır bizi :)
azaydidem kuzucum tartının durumunu hiç kontrol ettin mi? ayağı kırıksa düzgün tartmaması normal benim de şüphe düşüyo arada içime, eve bi su bişi aldığımda denicem tartımı doğru u acaba diye :) yoksa tartıda sorun yok :)
Hemen acil 2 gunde aldigimi vermem lazmdi oyuzden bi karar aldim dukan amcaya geri dondum bgu 3 gunluk atakla dukana basladim kizlar dukanin disiplinine ihtiyacim var benim galiba yoksa gitmez bunlar regl hala olmadim ilac bitali 8. Gun 2 gun daha var 10 gun icinde olmam lazmmis cunku bakalim ne olucakwendy canim yi e ikimzde kurkcü dukkanina geri donduk sanirim bizi dukan amca paklar bacim
Bu iyi fikir cnm kiloları en çabuk toplayan dukan oluyo ben haftasonu abartmadım ama haftaya abartabilirim ondan sebep haftaya daha çok ihtiyacım olcak haftaya sizide beklerim :)aynen canımm, başka hiç bişi iyi gelmiyo bizehemencecik vericez inşallah, bak kızlar süper destekler bize, acıktıkça buraya girelim :)
Geçmişe bakma şimdi dukanla toplayacaksın cnm bu hafta artılar gitsin haftaya eksi ye düşersin zaten çabuk gelen çabuk gidiyo merak etmeSlm kizlarr ben geldimmm tartimin bzulmasindan sbep sacma sapan beslenmem sadece 1 gunde olsa hamur isi yemem artindan meyve ve makarna yemem bide regl olamamam hepsi bi araya geldi bu sabah yeni tartiyla
69.7 kiloyummmmmmm
Ve kendimediyorum baskada bisey demiyorum
Sendemi atak yapiyosun yeniden ama meyvesiz falan gerçek DUkan yap sen kuruyemiş e dayanamiyosun pekaynen canımm, başka hiç bişi iyi gelmiyo bizehemencecik vericez inşallah, bak kızlar süper destekler bize, acıktıkça buraya girelim :)
Evet 4 gün yapcak işte bende yapcaktım kilomu görünce vazgeçtim:)Sendemi atak yapiyosun yeniden ama meyvesiz falan gerçek DUkan yap sen kuruyemiş e dayanamiyosun pek
Sendemi atak yapiyosun yeniden ama meyvesiz falan gerçek DUkan yap sen kuruyemiş e dayanamiyosun pek
Insallah canim bende ole yapicam insallahaynen canımm, başka hiç bişi iyi gelmiyo bizehemencecik vericez inşallah, bak kızlar süper destekler bize, acıktıkça buraya girelim :)
aynen canim cabuk gelen cbuk gider derler dgru demisler bence ben test yaptim dukana tamamen geri dondum bide regl olursam i sallah artilardan kurtulup eksilere duserimBu iyi fikir cnm kiloları en çabuk toplayan dukan oluyo ben haftasonu abartmadım ama haftaya abartabilirim ondan sebep haftaya daha çok ihtiyacım olcak haftaya sizide beklerim :)
Geçmişe bakma şimdi dukanla toplayacaksın cnm bu hafta artılar gitsin haftaya eksi ye düşersin zaten çabuk gelen çabuk gidiyo merak etme
canim bence meyve fln yeme 5 gun atak yapicaksn madem dukana tamamen geri don bozmadan meyveyede hayr de bende dicem söz bence adam akilli dukani yaparsan 3 haftaya kalmaz hedefine ulasir mezun olursun 3 haftacik sık disini canmevet canım, 5 gün atak yapçam 4 bile değil, sonra hafta sonu malum yılbaşı, sebzeye geçerim, eğer güzel giderse meyve yerim
Insallah canim bende ole yapicam insallah
aynen canim cabuk gelen cbuk gider derler dgru demisler bence ben test yaptim dukana tamamen geri dondum bide regl olursam i sallah artilardan kurtulup eksilere duserim
canim bence meyve fln yeme 5 gun atak yapicaksn madem dukana tamamen geri don bozmadan meyveyede hayr de bende dicem söz bence adam akilli dukani yaparsan 3 haftaya kalmaz hedefine ulasir mezun olursun 3 haftacik sık disini canm
Ne yedin öyle hani bilimde ben yemiyim..değil mi kaptanım, ben bu hafta giricek gibi izin kiloma düşeyim sonra eksiyle dönerim olmazsa
haklısın canım.
tama ebruşum, beni kontrol altına alın acill
çağırdım canım, öle tokum ki bişi yiyesim yok öle diyim sana
Canım form çaylarına da ağırlık ver bu haftaevet aynen yerleşmeden yollucam onları, diyete ve spora devam aynen. ödemim falan da vardır, gider onlar inanıyorum kendime.
Canım bu cumaya kadar çok sıkı dukan yapmalısın.Yoksa listeyi çok fena etkilemiş olursun. Bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı iç. 1 kilosu ödemdir büyük ihtimalleSlm kizlarr ben geldimmm tartimin bzulmasindan sbep sacma sapan beslenmem sadece 1 gunde olsa hamur isi yemem artindan meyve ve makarna yemem bide regl olamamam hepsi bi araya geldi bu sabah yeni tartiyla
69.7 kiloyummmmmmm
Ve kendimediyorum baskada bisey demiyorum
Aklın yolu birHemen acil 2 gunde aldigimi vermem lazmdi oyuzden bi karar aldim dukan amcaya geri dondum bgu 3 gunluk atakla dukana basladim kizlar dukanin disiplinine ihtiyacim var benim galiba yoksa gitmez bunlar regl hala olmadim ilac bitali 8. Gun 2 gun daha var 10 gun icinde olmam lazmmis cunku bakalim ne olucakwendy canim yi e ikimzde kurkcü dukkanina geri donduk sanirim bizi dukan amca paklar bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?