- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.221
o gün az oldu iştahım yoktu işler yoğun baya bide ben çıkcam ya ne kadar iş varsa yaptırmaya çalışıyor patron sağolsun eve gidince eşime bile yemek hazırlamıyorum doğru düzgünNasilsiniz kizlar? Sabah gene sınava gittim ogleden sonra da yogaya. Eve geldigimde nasil yorulmusum anlamadim vallahi bir uyumusum ki sormayın..
@azaydidem canim şu tartiyi bi denesen 5 kiloluk bi seyle bak kaptanım un, seker falan da olur demis. Ama buyuk ihtimal yanlis tartiyor senin o tarti
Kiz sen bu az menuyle nasil duruyosun? Test al da yap bakalim merak ettim durum neymis sende de :)
Kusura bakma cnm eşimde evde onla çok zor olcaktı bide bazen ona uymamak gerekiyo ben bu haftayı sakin geçireyim haftaya zaten artı olcam bu hakkımı saklı tutayımGünaydın hanımlar :)
ben haftaların artısını gördüm aman allahımmmacilen olaya el attım ve durumu toparlamam lazım ki bu hafta acilen listeye girmem lazım, morordek ördekcim beni acilen listeye alın yoksa sonra kopuyom çok çok fena
tamam canım, ben çıktım yola artık, dönmücem aşırı kararlıyım, çok fena artıdayım
ayy keşke gelebilseydim kuzucum yaa, gerçi hayat bu belli olmaz bi yerlerde karşılaştırır bizi :)
@azaydidem kuzucum tartının durumunu hiç kontrol ettin mi? ayağı kırıksa düzgün tartmaması normalbenim de şüphe düşüyo arada içime, eve bi su bişi aldığımda denicem tartımı doğru u acaba diye :) yoksa tartıda sorun yok :)
Kusura bakma cnm eşimde evde onla çok zor olcaktı bide bazen ona uymamak gerekiyo ben bu haftayı sakin geçireyim haftaya zaten artı olcam bu hakkımı saklı tutayım
Keşke haftasonu dikkat etseydin cnm ya izinde olmak artı getiriyor ne yazık ki inş bu hafta halolur hemen listeye girersin
şekerim sen haftaya listeye girme hakkın var sanırım o yüzden o zamana kadar düş eski kg na da gir listeye değilse mezuniyet zor olurah bu izinlergidicek ama hepsi de, yetti artık.
İnş cnmah bu izinlergidicek ama hepsi de, yetti artık.
İki öneriyi de değerlendireceğim canım.ÇoksağolBi dilinden ne olacak yatabi sabah olsa daha iyiydi ekmek yerine marul ye çok tok tutuyo
Ispanağa da princ yerine bulgur köy daha sağlıklı ben sade yapıyorum o ayri
Canım kaptanımız da yazmıs zaten, bu hafta da giremiyorsun ancak haftaya alabiliriz listeye.Günaydın hanımlar :)
ben haftaların artısını gördüm aman allahımmmacilen olaya el attım ve durumu toparlamam lazım ki bu hafta acilen listeye girmem lazım, morordek ördekcim beni acilen listeye alın yoksa sonra kopuyom çok çok fena
Maşallahh çok iyi gidiyorsunuz.Benimde 60 dk var görmemişin ebruş
Olmazsa tartı farkı eklenir. Ama sen suyla falan doğru ölçtüğünü teyit et.saol canm ama fena artidayim bu tartiyla
8 saat mi??Tabi benim hafta içi 45 dk yuruyus. Haftasonu aktif 8 saat basketbol antrenörlugü yapıyorum.
Kaptanım bence spor yaptığınız için çok artı görmediniz.Bırakmayın sakın.Aynı şekil devam edinn..günaydınlarrrr
haftasonu abartabildiğim kadar abarttım ama allaha şükür tartıda çok fazla bi artı görmedim
ama bu hafta artık toparlanma zamanı
Vayyyyürüyüş 1 saat 20 dk
Çok artı yok.Azıcık dikkat etsen bugun onu veririsin..Kızlar kimse yazmamış pazartesileri kilo bildirimi olmuyomuydu
toplight kaptanım
Ben yazayım
Cuma 67.5
Bugün 67.7
Bende öyle düşünüyorum cnm inşallah yarın ekside olurum :)Çok artı yok.Azıcık dikkat etsen bugun onu veririsin..
İnşallah cnmBende öyle düşünüyorum cnm inşallah yarın ekside olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?