- 23 Ağustos 2012
- 14.689
- 38.852
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.261
Ne yedin öyle hani bilimde ben yemiyim..
İşte bende bundan korkuyorum3 hafta dişini sıkmayla olsaydı keşke kuzumm, ömür boyu dikkat bizimkisi, burdan bi çıksam anında tekrar alırım nalet
Canim zaten izin kilona donmeden de listeye alamiyoruz o yuzden o kiloya dusmen sartdeğil mi kaptanım, ben bu hafta giricek gibi izin kiloma düşeyim sonra eksiyle dönerim olmazsa
Canim zaten izin kilona donmeden de listeye alamiyoruz o yuzden o kiloya dusmen sart
İşte bende bundan korkuyorum
Olsun ya sıkma canınıhiç anlatmayım canım ama normal yedim işte kh falan demeyip, azıcık pilav falan normal yedim yani, gerçi aylardır yemediğim ne varsa yedim gibi bişi oldu. sen dedin ya 3 gün ye sonra sıkı diyetle dön diye öle yaptım bende, yedim işte hepsini. ama yiyince canı daha çok istiyo insanın yaa, yemeyince aklıma gelmiyodu şimdi gözümde dönüyo hepsi de
şimdi demledim şekerim sayende.
Rakibem ikimizinde yılbaşında mezun olma hayalleri suya düştüördekcim ben kendime hedef koymuştum onu zaten, bu hafta izin kiloma düşüp haftaya listeye eksiyle dönmek anlamında.
kaptanımm süpermişkızlar az önce spor hocam geldi ocak 15 ine kadar kilo vermeyi bekleme 15 ine kadar sıkılaşacaksın sonrasında 2 haftada 4 kg olarak verdireceğim sana dedi
söylediklerini birebir uygularsam beni sıkı bir disipline alıyor
isde oyuzdn dukan amcanin dedigi gibi guclendirme ve koruma evrelerini yapman lazm canim zaten bu her dyet icin gcerli birakr brakmaz aliniyo oyuzden hedeften 2 3 kilo fln fazla vermek bence mantikli brakinca alsan bile 2 kilo odem zten oyuzden dokunmaz snrasina dikkat etmek lazm3 hafta dişini sıkmayla olsaydı keşke kuzumm, ömür boyu dikkat bizimkisi, burdan bi çıksam anında tekrar alırım nalet
canim zaten dukn amcada 30 dkika spor veriyo bu 3 gun atak yapicam oyuzden leslie yapsam bana ytr snra leslie + 25 dakika zumba yapicam hergun insallahCanım bu cumaya kadar çok sıkı dukan yapmalısın.Yoksa listeyi çok fena etkilemiş olursun. Bol yeşil çay ve kiraz sapı çayı iç. 1 kilosu ödemdir büyük ihtimalle
Elinden gelenin en iyisini yap..
Bu hafta sporun 30 dkdan az olmamalı..
canim ben 5'i bi arada cayimi ictim simdide kiraz sapi cayi demliyorum onuda icicem yarina en az 1 kilo gitmis olur insallah
bak 2 onerim var sana normal bi diyet uygula yemeklerini azaltarak mesela bu hafta olmasin gelecek hafta mezun olursn ama yavas verdigin icin kalici olurkızlar benim mezun olabilmem için bu hafta 1,6 kilo vermem lazım yaa
napcam bişeyler yapmam lazımm
şu dukanta yumruk mu ne var nasıl oluyo o ondan mı yapsam acep
canım evde yapmam gereken hareketler vs var yarın onların resmini çekip size göndereyim sizde uygulayınkaptanımm süpermiş
neler yaptırdığını bize de yazın bizde faydalanalımm
Rakibem ikimizinde yılbaşında mezun olma hayalleri suya düştü
çok iyi olur valla kaptanımcanım evde yapmam gereken hareketler vs var yarın onların resmini çekip size göndereyim sizde uygulayın
zaten çok yemiyorum ki kuzum ya ama vücut direnç gösteriyorisde oyuzdn dukan amcanin dedigi gibi guclendirme ve koruma evrelerini yapman lazm canim zaten bu her dyet icin gcerli birakr brakmaz aliniyo oyuzden hedeften 2 3 kilo fln fazla vermek bence mantikli brakinca alsan bile 2 kilo odem zten oyuzden dokunmaz snrasina dikkat etmek lazm
canim zaten dukn amcada 30 dkika spor veriyo bu 3 gun atak yapicam oyuzden leslie yapsam bana ytr snra leslie + 25 dakika zumba yapicam hergun insallah
canim ben 5'i bi arada cayimi ictim simdide kiraz sapi cayi demliyorum onuda icicem yarina en az 1 kilo gitmis olur insallah
bak 2 onerim var sana normal bi diyet uygula yemeklerini azaltarak mesela bu hafta olmasin gelecek hafta mezun olursn ama yavas verdigin icin kalici olur
Yada dukan yumruk hareketi yap 4 gun atak gibi yani arti sihirli iksirini ve spor ekle kesin verirsin 1.6 kilo
bence bu dedklerinin hepsini yaparsan kesinlikle mezun olablirsn canmzaten çok yemiyorum ki kuzum ya ama vücut direnç gösteriyor
en iyi yumruk yapayım ben .. araştırdım biraz günde 60 dk yürüyün diyo hava şartlarıçok kötü olmadıkça zaten günde 60 dk yürüyorum tuzu azaltcam bide bitki çayları çok tüketip suyumu ihmal etmicem bu hafta böyle yapayım bakalım mezun olabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?