Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne yedin öyle hani bilimde ben yemiyim..

hiç anlatmayım canım ama normal yedim işte kh falan demeyip, azıcık pilav falan normal yedim yani, gerçi aylardır yemediğim ne varsa yedim gibi bişi oldu. sen dedin ya 3 gün ye sonra sıkı diyetle dön diye öle yaptım bende, yedim işte hepsini. ama yiyince canı daha çok istiyo insanın yaa, yemeyince aklıma gelmiyodu şimdi gözümde dönüyo hepsi de

şimdi demledim şekerim sayende.

Olsun ya sıkma canını
O yeme isteği yarına geçer. Adepte ol.Moralini bozma

kaptanımm süpermiş
neler yaptırdığını bize de yazın bizde faydalanalımm

3 hafta dişini sıkmayla olsaydı keşke kuzumm, ömür boyu dikkat bizimkisi, burdan bi çıksam anında tekrar alırım nalet
isde oyuzdn dukan amcanin dedigi gibi guclendirme ve koruma evrelerini yapman lazm canim zaten bu her dyet icin gcerli birakr brakmaz aliniyo oyuzden hedeften 2 3 kilo fln fazla vermek bence mantikli brakinca alsan bile 2 kilo odem zten oyuzden dokunmaz snrasina dikkat etmek lazm

canim zaten dukn amcada 30 dkika spor veriyo bu 3 gun atak yapicam oyuzden leslie yapsam bana ytr snra leslie + 25 dakika zumba yapicam hergun insallah

canim ben 5'i bi arada cayimi ictim simdide kiraz sapi cayi demliyorum onuda icicem yarina en az 1 kilo gitmis olur insallah

kızlar benim mezun olabilmem için bu hafta 1,6 kilo vermem lazım yaa
napcam bişeyler yapmam lazımm
şu dukanta yumruk mu ne var nasıl oluyo o ondan mı yapsam acep
bak 2 onerim var sana normal bi diyet uygula yemeklerini azaltarak mesela bu hafta olmasin gelecek hafta mezun olursn ama yavas verdigin icin kalici olur
Yada dukan yumruk hareketi yap 4 gun atak gibi yani arti sihirli iksirini ve spor ekle kesin verirsin 1.6 kilo

zaten çok yemiyorum ki kuzum ya ama vücut direnç gösteriyor
en iyi yumruk yapayım ben .. araştırdım biraz günde 60 dk yürüyün diyo hava şartlarıçok kötü olmadıkça zaten günde 60 dk yürüyorum tuzu azaltcam bide bitki çayları çok tüketip suyumu ihmal etmicem bu hafta böyle yapayım bakalım mezun olabilecek miyim

bence bu dedklerinin hepsini yaparsan kesinlikle mezun olablirsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…