- 23 Ağustos 2012
- 14.689
- 38.850
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.201
Bu iki zumba videosuda benim fovori videolarim cok terletiyo felaket cokda eglenceli deneyon dermve zumba cok fazla kolari yaktiriyo lesliden daha fazla kalori harcatiyo
yeni tartın hayırlı olsun.Sağlıkla kullan bu sefer bozma aman dikkatNapiypsunuz hanimlar ben hafta sonu baya sapttim hatta cuma gununden basladi bu sapitmam ama dunden beri braz daha dikkat ediyorum spor yapamadm hic bgun zumba yapicam insallah yeni yarti aldim ama sanki buda biraz fazla tartiyo gibi geldi bana sabah gorucez artik ama ben bu 2- 3 gunde 1 kilo almisimdir kesn bakalim sabah kac kilo ckicam yazarm
Kızlar bu da benim favorim. Sizinkilere de bakayım yarın.
Bu haftayı zumba haftası ilan edelim herkes yapsın
Bencede bu hafta zumba yapmayanlara ceza keselim..Bu haftayı zumba haftası ilan edelim herkes yapsın
3-4 sene önce bende bayag sarmıştı zumbaya gündüz acayim da erenle oynayalim kesin bana takılırBencede bu hafta zumba yapmayanlara ceza keselim..
Ben çok zevk alarak yapıyordum.Üstelik leslie gibi sıkıcı değil..3-4 sene önce bende bayag sarmıştı zumbaya gündüz acayim da erenle oynayalim kesin bana takılır
Ekmek olmasaymış iyiymiş yaamorordek
Bugünkü menüm
limonlu ılık su
Kahvaltı:
1 kase yoğurt
3 hurma
Ara: 1 mandalina
Akşam:
Pirinçli ıspanak yemeği üzerine sarmsaklı yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Su: 3 litre içtim.. Ayların rekorunu kırmış oldum.
Spor: 200 zıpzıp
Bi dilinden ne olacak yaEkmek olmasaymış iyiymiş yaa
Benimde 60 dk var görmemişin ebruş25 ARALIK SPOR LİSTESİ
1. medusa38
1saat yuruyus
100 mekik
100 bel çevir me
2.ebrusonmez
200 zıpzıp
saol canm ama fena artidayim bu tartiylayeni tartın hayırlı olsun.Sağlıkla kullan bu sefer bozma aman dikkat
Gel kizzz çok sevinirim valla. Adana baraj yolu emira balo salonu, 19 Ocak.
Hadi millet evde oturmak yok, zumba niyetine yapıyoruz :)
Düğünüm gelmiş benim, sineeem gelim mi düğününe :)Pumpkinspicelattee
Tabi benim hafta içi 45 dk yuruyus. Haftasonu aktif 8 saat basketbol antrenörlugü yapıyorum.Bu hafta takip etmeye başladım.Takımı canlandırmak açısından
İstersen sende spor aktiviteni söyle ekleyelim.
wendy ben 4 gün dukan yapmamaya karar verdim cnm şimdi yapcaz yılbaşında yicez geri alcaz bence yılbaşından sonra yapSam daha iyi olacak
Bu hafta elimden geleni yapayım perşembede sp yapayım diyorum
Evde lahana var çorba filan yapayım dedim
Gel kizzz çok sevinirim valla. Adana baraj yolu emira balo salonu, 19 Ocak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?