- 13 Eylül 2012
- 1.028
- 1.243
- 133
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.341
Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim varHoşgeldin canım, biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaç kiloya inmek istiyorsun gibi?
Bir de bizimle yarışmak istiyorsan, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor :)
Ayy ne güzel geliyor kulağa beraber kilo vermek.27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek
15 dk yoga
2.matilda34
50 dk yürüyüş
3. toplight
1 saat 15 dk tempolu yüyüyüş (şimdilik)
hoşgeldin canım yeni üyesin anlaşılan kendinden bahset tatlım beraber kg verelim
canım burayı takip edersen zaten göreceksin 5 mesajın bile çoğu zaman az geldiğiniHoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var
aslında doğru günlük hayattan bahset kilo ve spor bildirimi 5 mesaj gayet az, bir de ben çok konuşan biriyim.canım burayı takip edersen zaten göreceksin 5 mesajın bile çoğu zaman az geldiğini
zaten hergün menü bildirimi spor bildirimi yapacaksın etti mi sana 1-2 bildirim diğer menülere de yorum yapabilirsin kendinden bahsedersin günlük yaşam derken 5 mesaj birden doluyor
Sizin gibi ben de kilo vermiştim ve koruyamadım. Sonra işte alınca tekrar geri döndüm, birkaç kere denedim tek başıma ama istikrarı sağlayamadımben takım kaptanıyım 45 yaşındayım çalışıyorum 2. üniversite okuyorum 2 oğlum var ve kilolarımla boğuşuyorum daha önce mezun olmuştum koruyamadığım için şimdi gene listelerdeyim
sende kendini kısaca tanıtırsan diğer arkadaşlarda tanıtırlar tanışmış oluruz
aa meslektaşmışız ben inş mühendisiyim seninki hangi bölüm?Sizin gibi ben de kilo vermiştim ve koruyamadım. Sonra işte alınca tekrar geri döndüm, birkaç kere denedim tek başıma ama istikrarı sağlayamadımPantolonlarım olmuyor, olanlar sıkıyor daralıyorum kendime daha çok kızıyorum kızdıkça da yiyorum daha çok kilo alıyorum İstanbul'da yaşıyorum, mühendislik mezunuyum çalışıyorum. İnşallah güzel bir şekilde tekrar mezun listelerine döneriz. Zaten Nisanda en yakın arkadaşımın düğünü var.
Vayy çok havalısın..''Şimdilik'' falan..3. toplight
1 saat 15 dk tempolu yüyüyüş (şimdilik)
Merhaba adaşmışız.Hoşbulduuk :) Kilomu bilmiyorum aslında tartıya çıkmaktan korkuyorum en son 66 idim. Boyum da 172 cm. 58 kiloya inmek istiyorum. Aslında önceden 56 kilo idim sonra stresli bir dönem geçirdim stresi atlatabilmek güdüsüyle kendimi yemeye verdim. Sonuç bu, kiloma yarın sabah bakarım. Evet evet kabul ediyorum o kuralları da sadece mesaj sayısını tamamlayacak konular bulabilecek miyim burada o konuda şüphelerim var
Zaten çok bi kilon yok.Ama evet birlikte vereceğiz sen yeterki azimli ol.Sık sık uğraAyy ne güzel geliyor kulağa beraber kilo vermek.
O zamn doğru yerdesin..aslında doğru günlük hayattan bahset kilo ve spor bildirimi 5 mesaj gayet az, bir de ben çok konuşan biriyim.
Nisana kadar 58 olursun o zamn.Bizden tam destek..Sizin gibi ben de kilo vermiştim ve koruyamadım. Sonra işte alınca tekrar geri döndüm, birkaç kere denedim tek başıma ama istikrarı sağlayamadımPantolonlarım olmuyor, olanlar sıkıyor daralıyorum kendime daha çok kızıyorum kızdıkça da yiyorum daha çok kilo alıyorum İstanbul'da yaşıyorum, mühendislik mezunuyum çalışıyorum. İnşallah güzel bir şekilde tekrar mezun listelerine döneriz. Zaten Nisanda en yakın arkadaşımın düğünü var.
Ben endüstri mühendisliği bölümündenimaa meslektaşmışız ben inş mühendisiyim seninki hangi bölüm?
Tabi ki ben de artık her gün buradayımZaten çok bi kilon yok.Ama evet birlikte vereceğiz sen yeterki azimli ol.Sık sık uğra
Tabiki öyleyizTabi ki ben de artık her gün buradayımSanırım rakiplerim de çok sıkı
ebruşum valla öğleyin fazla tempolu yürümüşüm devamı gelemeyebilir bacaklarım ağrıyo maalesef inş bişeyler yapabilirimVayy çok havalısın..''Şimdilik'' falan..
valla baştan söyleyeyim ayşe hocamıza (medusa38) hiç bulaşma hatun rekor üstüne rekor kırıyor hem kg vermede hem spor yapmada diğerlerimizde onun kadar olmasa da yapıyoruz bişeylerBen endüstri mühendisliği bölümündenim
Tabi ki ben de artık her gün buradayımSanırım rakiplerim de çok sıkı
yeşil çay içmedim ama şu ana kadar 2 lt su içtim sayılırmı şekerimGüzel takımımın güzel bayanları sular içildi mi??
Yeşil çaylar demlendi mi??
medusa38 telefonunu yaptırabildin mi?
azaydidem ödem çayı içmeyi unutma
T tatlitambak sıkı kontrole bailamıştın nasıl gidiyor?
toz-pembe saf proya devam mı?
inatettimolacak nasılsın canım?Yoğunluk devam sanırım.
candy_candy uğramıyorsun ne zamndır.İsveçii bozdun mu yoksa
Biliyorum senenin son haftası işler çok daha yoğun oluyor ama arada uğrayıp menü yazsan senin için çok iyi olur.
Malum tatil memleket süprizz...
matilda34 nasılsın canım..
Diyete devam mı??
Hani benim dağ tepe sporun okadar kostüm bosami gitti :-(27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek
15 dk yoga
2.matilda34
50 dk yürüyüş
Sayılmaz mı kaptanım.. Maşallah diyelim çok iyi gidiyorsunuz..yeşil çay içmedim ama şu ana kadar 2 lt su içtim sayılırmı şekerim
bi de öğleyin yoğurt yedim ayy nasıl uykum geldi sormayın
Kaptanım bi başadınız pir başladınız. Ağrıması normal..ebruşum valla öğleyin fazla tempolu yürümüşüm devamı gelemeyebilir bacaklarım ağrıyo maalesef inş bişeyler yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?