Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hehehe ne güzel sıkı bir rakipten daha iyisi örnek alabileceğimiz bir rakip olması.

Ben endüstri mühendisliği bölümündenim
Ay yoksa sen benim ikizim falan mısın
Ben de 172 boyundayım, buraya başladığımda 66 civarıydım 58'e düsmek istiyordum. Ben de endüstri mühendisliği mezunuyum. Aman Allahım resmen ikizimi buldum Yaşın kaç peki, o da aynıysa yok artık diyebilirim
Bu arada ben kaptan yardımcısıyım, nisanda mezun oldum buradan, şimdi tabi hamile oldugum icin kilo aldı başını gidiyor :)) Dogum sonrası buyuk ihtimal ben de geri dönerim listeye.

Sayılmaz mı kaptanım.. Maşallah diyelim çok iyi gidiyorsunuz..

Kaptanım bi başadınız pir başladınız. Ağrıması normal..
Vucut çabuk alışır inşallah
ebruşum bu arada suyum da limonlu su sadec su değil onu belirteyim
valla ben yarın akşamki egzersizden korkuyom tam düzeldim derken öğlenki yürüyüş perişan etti bi de yarın akşamki egzersiz sonucunda ne olacak bakalım görcez

Aaa gerçekten mi inanmyorum ya kader bizi burada buluşturdu 24 yaşındayım tuttu mu ki

Kardeşlerde böyle benzerlik olmaz ki Ne kadar sürede verdiniz peki kiloyu? :/

Bu arada ben kilomu yarın mı bildireyim cuma günü mü :)

Hosgeldin canim yarin bildirim yaparsin 2 hafta sonra listeye girebiliyosun en erken canim ama burda bizmle takilip listede olmayan arkadaslarmizda var smdilik 2 hafta sende onlardan olursn cuma gunu yine bildirim yaparsn diyete yeni baslicagin ilk hafta super kilo vericegine inaniyorum ben

Anam kaptancım sen 45 yaşındamıydın allah uzun ömür versin bende en yüksek ayşe ve ben sanıyodum :)

Tabiki cnm sabah yürüyüşle hızlı bi giriş yaptım biliyosun:)

Hm o zaman cuma bildireyim de dengeli gitsin listede olmasamda nerede olduğumu görürüm aranızda

Dunden bgune safproteinle ne kadr verdin peki canm bgunde safproteinmi yapiosun
canım tartılmadım ama bende 200-300 gr falan gidiyo saf protein yapınca
Saf pro yaptığınızda form çayı içseniz faydası oluyor mu?
form çayı içmedim canım genelde yeşilçay , 5 i 1 yerde yada mistik çay içiyorum
aslında saf proteine devam dı ama öğlen tavuğun yanında gelen 2 tane küçük çiğ köfteyi yemeseydim

anaaa benimlen aynı gibiii
hoşgeldin canım benim boy 173 66-67 arası gidip geliyorum şu aralar 58 kilo çok az değil mi ya bizim boy için
tabi sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan ideali odur ama bana 58 az geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…