- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.321
tesekkur ederim canim ama tarti beni cok mut etmedi genede 600 gr gitmis safprotein yaptim sozde sporda var ama cok az gtmisZumbalar yapılmış Didemcimm. Harikasın..
Gunaydinnn kizceler
Ben dukan yapmaktan vaz gectm bu sabah -600 gordum bana gore cok az gitti bide uzerine kabizlik oluyorum safproteinden snra oyuzden kabizlik cekmek istemedigim icin dukani biraktim kendime haftalik bi liste hazrladim 550 700 kalori arasinda degisiyo gunluk kalorileri sebze ve protein agirlikli menuler insallah bolede gzel kilo verirsem bu sekil devm edicem
aKızlar tünaydın
ebrusonmez Sabah 50 dk yürüyüş yaptım geldim bugün izmirde hava güzel o çok soğuklar biraz dinmiş gibi
medusa38 çok güldüm cnm senin spor sayılan ama benim dün gece rüyamda yediklerim sayılmasın lütfen kekler börekler dünyayı yedim bide üstüne korktum Eyvah diyet gitti diye.O kadar gerçekti ki uyandığımda derin oh çektim çok şükür rüyamış diye :)))))
azaydidem 600 fena değil aslında bence bırakma bugün sebze protein yap yarın yine sp yaparsın 1+1 git istersen cnm
Bilmiyorum dukandan sogudum galiba donemkte istemiyorum kabizlikta gzumu korkuttu braz onunda etkisi var ole isde sen ne kadr artidasn bacim solede bilelimdidoş bende beğendim aslında -600'ü, bırakmayıp devam etseydin keşke. ben aynen devam ediyorum, şükür ki gördüklerimin çoğu ödemmiş, azıcık rahatladım ama tamamen relax olamayacak rakamlardayım
Bilmiyorum dukandan sogudum galiba donemkte istemiyorum kabizlikta gzumu korkuttu braz onunda etkisi var ole isde sen ne kadr artidasn bacim solede bilelimbu arda dunku safproteinden snra ne kaadr eksi gordun
sağol canım senin menü de harikaMuhteşem bi menü olmuş Afiyet olsun.
bende dün protein yaptım bugün vc çıkamadım daha sp yapınca da böyle oluyor+1'm canım, dünkü tam saf protein olmadı ama dukanımsı devam ediyorum bakalım, bugün de dikkatliyim.
kızlar vücudun 2. beyni bağırsaklarmış, eğer onlar çalışmıyosa sorun var demekmişsanırım bi tek biz dukancılar bu durumdan müzdaripiz
+1'm canım, dünkü tam saf protein olmadı ama dukanımsı devam ediyorum bakalım, bugün de dikkatliyim.
kızlar vücudun 2. beyni bağırsaklarmış, eğer onlar çalışmıyosa sorun var demekmişsanırım bi tek biz dukancılar bu durumdan müzdaripiz
bende dün protein yaptım bugün vc çıkamadım daha sp yapınca da böyle oluyor
bende dün protein yaptım bugün vc çıkamadım daha sp yapınca da böyle oluyor
Regl şişkinliğini düşününce bence gayet güzel gitmiş.tesekkur ederim canim ama tarti beni cok mut etmedi genede 600 gr gitmis safprotein yaptim sozde sporda var ama cok az gtmis
Regl şişkinliğini düşününce bence gayet güzel gitmiş.tesekkur ederim canim ama tarti beni cok mut etmedi genede 600 gr gitmis safprotein yaptim sozde sporda var ama cok az gtmis
Ya sende artık bikaç hafta kaçamak yapmazsın yemişsin sonuçtaKızlar tünaydın
ebrusonmez Sabah 50 dk yürüyüş yaptım geldim bugün izmirde hava güzel o çok soğuklar biraz dinmiş gibi
medusa38 çok güldüm cnm senin spor sayılan ama benim dün gece rüyamda yediklerim sayılmasın lütfen kekler börekler dünyayı yedim bide üstüne korktum Eyvah diyet gitti diye.O kadar gerçekti ki uyandığımda derin oh çektim çok şükür rüyamış diye :)))))
azaydidem 600 fena değil aslında bence bırakma bugün sebze protein yap yarın yine sp yaparsın 1+1 git istersen cnm
Saf pro yaptığınızda form çayı içseniz faydası oluyor mu?bende dün protein yaptım bugün vc çıkamadım daha sp yapınca da böyle oluyor
Tamamdır canımmorordek sanırım ben yarın gitmeyeceğim. Eşim tek gidecek. Burada bayağı kar var arabayla gitmek sıkıntı olabilir.
Gidersemde kilomu etiketlerim.
Hoşgeldin canım, biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaç kiloya inmek istiyorsun gibi?Merhabalar ben Ebru,
Kilo vermek çok istiyorum, gruba katılabilir miyim :)
hoşgeldin canım yeni üyesin anlaşılan kendinden bahset tatlım beraber kg verelimMerhabalar ben Ebru,
Kilo vermek çok istiyorum, gruba katılabilir miyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?