Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinnn kizceler
Ben dukan yapmaktan vaz gectm bu sabah -600 gordum bana gore cok az gitti bide uzerine kabizlik oluyorum safproteinden snra oyuzden kabizlik cekmek istemedigim icin dukani biraktim kendime haftalik bi liste hazrladim 550 700 kalori arasinda degisiyo gunluk kalorileri sebze ve protein agirlikli menuler insallah bolede gzel kilo verirsem bu sekil devm edicem

Kızlar tünaydın
ebrusonmez Sabah 50 dk yürüyüş yaptım geldim bugün izmirde hava güzel o çok soğuklar biraz dinmiş gibi
medusa38 çok güldüm cnm senin spor sayılan ama benim dün gece rüyamda yediklerim sayılmasın lütfen kekler börekler dünyayı yedim bide üstüne korktum Eyvah diyet gitti diye.O kadar gerçekti ki uyandığımda derin oh çektim çok şükür rüyamış diye :)))))
azaydidem 600 fena değil aslında bence bırakma bugün sebze protein yap yarın yine sp yaparsın 1+1 git istersen cnm

didoş bende beğendim aslında -600'ü, bırakmayıp devam etseydin keşke. ben aynen devam ediyorum, şükür ki gördüklerimin çoğu ödemmiş, azıcık rahatladım ama tamamen relax olamayacak rakamlardayım

a
Aslinda gzel ama oncden atak yaptgimda 1.200 ertesi gun 1 kilo gittigini biliyorum oyuzden braz moralim bzuldu ama cok gzel diyet listesi hazrladim kendime bgun aksam sebzeprotein olucak zaten ama sabah karabugdayli elmali salata yaptm beni com tok tutuyo cnku arada yesillim yicem bgunde safprotein yapsaydim kabiz olurdm kesn zaten hala tık yok nese yarnda sebzeprotein tarzi beslenicem persembe yine safprotein yapicam ama

Bilmiyorum dukandan sogudum galiba donemkte istemiyorum kabizlikta gzumu korkuttu braz onunda etkisi var ole isde sen ne kadr artidasn bacim solede bilelim bu arda dunku safproteinden snra ne kaadr eksi gordun

Bilmiyorum dukandan sogudum galiba donemkte istemiyorum kabizlikta gzumu korkuttu braz onunda etkisi var ole isde sen ne kadr artidasn bacim solede bilelim bu arda dunku safproteinden snra ne kaadr eksi gordun

+1'm canım, dünkü tam saf protein olmadı ama dukanımsı devam ediyorum bakalım, bugün de dikkatliyim.

kızlar vücudun 2. beyni bağırsaklarmış, eğer onlar çalışmıyosa sorun var demekmiş sanırım bi tek biz dukancılar bu durumdan müzdaripiz

bende dün protein yaptım bugün vc çıkamadım daha sp yapınca da böyle oluyor

bende dün protein yaptım bugün vc çıkamadım daha sp yapınca da böyle oluyor

Isde kizlar benim demek istedigimde bu dukan kabizlik yapio bagirsaklari durduruyo ayse neden bu kadr gzel kilo veriyo biliyomusunuz sebze agrlikli besleniyo ve kendine neyin iyi geldigini biliyo ve gunde en az 3 kere wc ye ckiyo bagirsaklari ful çalisiyo dukan ona kabizlik yapmadi yulaf kepegi iyi geldi ona ama biz hepimiz a grubuyuz sanirim fazla et tvuk tuketmek bize yaramiyo ve direk kabiz yaptiriyo
Ole isde kizlarr bende sebze agirlik beslenicem ama aksam ogunlerimde illaki bi protein katicam rahat kilo verebilmek icin

tesekkur ederim canim ama tarti beni cok mut etmedi genede 600 gr gitmis safprotein yaptim sozde sporda var ama cok az gtmis
Regl şişkinliğini düşününce bence gayet güzel gitmiş.
Ya sende artık bikaç hafta kaçamak yapmazsın yemişsin sonuçta

Merhabalar ben Ebru,

Kilo vermek çok istiyorum, gruba katılabilir miyim :)
Hoşgeldin canım, biraz kendinden bahseder misin? Kaç kilosun, kaç kiloya inmek istiyorsun gibi?
Bir de bizimle yarışmak istiyorsan, ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini belirtmen gerekiyor :)

27 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.morordek

15 dk yoga

2.matilda34
50 dk yürüyüş

3. toplight
1 saat 15 dk tempolu yüyüyüş (şimdilik)

Merhabalar ben Ebru,

Kilo vermek çok istiyorum, gruba katılabilir miyim :)
hoşgeldin canım yeni üyesin anlaşılan kendinden bahset tatlım beraber kg verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…